SeNNinhA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, eko13 είπε Αν το χρησιμοποιησεις με always on και ολα ανοικτα (υπνους-παλμους) κτλ ποσο σου βγαζει? Δεν έχω ιδέα αλλά υποθέτω γύρω στις 5 ημέρες. Δεν καίγομαι για τέτοια χρήση βέβαια. Ίσως το τσεκάρω βέβαια κάποια στιγμή.
filippos001 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, eko13 είπε Αν το χρησιμοποιησεις με always on και ολα ανοικτα (υπνους-παλμους) κτλ ποσο σου βγαζει? Το απλό , όχι το PRO , με όλα ανοιχτα , συμπεριλαμβανομένης φυσικα κ της οθόνης,..5 ημερες βγαζει...
eko13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Τοσο μου βγαζει και μενα το Huawei GT2e απορω τι θεωρουν οι εταιριες φυσιολογικη χρηση που λενε για 15 μερες... 1
filippos001 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, eko13 είπε Τοσο μου βγαζει και μενα το Huawei GT2e απορω τι θεωρουν οι εταιριες φυσιολογικη χρηση που λενε για 15 μερες... Προφανως με τη μη χρηση της AOD , να φτανει αυτη την αναμονη των 10+ ημερων..
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, filippos001 είπε Προφανως με τη μη χρηση της AOD , να φτανει αυτη την αναμονη των 10+ ημερων.. Εάν σου βγάζει 5 ημέρες μένα ανοιχτά μια χαρά είναι. Το ακριβώς περιμένετε από μια μπαταρία ρολογιού? Μόνο ίσως το Garmin Fenix 6 Solar και ίσως το Garmin Venu 2 βγάζει παραπάνω σε αντίστοιχη χρήση.
eko13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Χωρις παει 7 μερες οχι παραπανω... Εχω καλομαθει με το bip που εγραφε 20-30 μερες με ολα ανοικτα...
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, eko13 είπε Χωρις παει 7 μερες οχι παραπανω... Εχω καλομαθει με το bip που εγραφε 20-30 μερες με ολα ανοικτα... Ε, τώρα είσαι άδικος. Μόνο την διαφορά σε οθόνη να βάλεις πας - 50% κάτω κατ ελάχιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα