Προς το περιεχόμενο

Amazfit Smartwatch T-Rex Pro 109 € στο Vodafone on line shop [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι ένα link χωρίς τους trackers https://www.vodafone.gr/eshop/wearables/smartwatches/amazfit-smartwatchamazfittrex-problack/p-128010/

Πέρα απ τη rugged εμφάνιση όμως δε βλέπω να χει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα amazfit GTR 2/2e, το αντίθετο μάλιστα.

Επεξ/σία από angmar
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, angmar είπε

Πέρα απ τη rugged εμφάνιση όμως δε βλέπω να χει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα amazfit GTR 2/2e, το αντίθετο μάλιστα.

Ε ναι αυτο προσφερει πρακτικα. Εχω το απλο t-rex (οχι το pro) που εξωτερικα ειναι ιδιο, και με προπονησεις, χτυπηματα, θαλασσα το καλοκαιρι κλπ δεν εχει παθει τιποτα. Τα t-rex ειναι για οσους τους αρεσουν τα G-shock ρολογια.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα δωράκι στον εαυτό μου το έκανα πάντως. Ας δούμε τι ψάρια πιάνει.

Ή αλήθεια είναι ότι με έψηνε και το Honor Watch Gs Pro με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερη οθόνη και ηχείο. Μειονεκτημα του οποίου όμως θεωρώ ότι δεν συνδέεται με Strava κλπ εφαρμογές.

https://www.kotsovolos.gr/2021/21w04/p7865-telecoms-smartwatches-honor

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Έχω GT 2, αξίζει η αλλαγή; 

Το μοναδικό ίσως που βλέπω να κερδίζεις είναι η αντοχή σε σκληρές συνθήκες και η σύνδεση με Strava κλπ. Το GT2 είναι πιο κυριλε αλλά δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Ξέρει κανένας τη εγγύηση έχει?

Γιατί σε ένα GTS που πήρα από Vodafone δεν με καλύπτουν μετά τον πρώτο Χρόνο 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, mg444 είπε

Καλημέρα. Ξέρει κανένας τη εγγύηση έχει?

Γιατί σε ένα GTS που πήρα από Vodafone δεν με καλύπτουν μετά τον πρώτο Χρόνο 

Ότι και να λένε είναι υποχρεωμένοι σαν τελικοί πωλητές να καλυπτουν 2 χρονια εγγύηση. Είναι νόμος Ε.Ε και Ελλάδος δεν είναι επιλογή. Πρέπει να μαλώσεις και να κάνεις καταγγελίες εάν δεν το δέχονται.

Λεπτομερειες για τα περί δικαιωμάτων καταναλωτή διάβασε εδω:

Απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο έχει 2 χρονια εγγύηση κατασκευαστή παγκοσμίως και το ίδιο είχε και το προηγούμενο μοντέλο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Έχω GT 2, αξίζει η αλλαγή; 

Για την ακριβεια δεν μπορει να συγκριθει με το το Huawei GT2 επειδη δεν εχει μικροφωνο και μεγαφωνο για να μιλησεις στις κλησεις. Το GT 2e ειναι το αντιστοιχο μοντελο, που εχουν παrομοια χαρακτηριστικα. Αρα αν καποιος εχει το GT2  δεν εχει λογο να παει στο T-Rex pro

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, eko13 είπε

Για την ακριβεια δεν μπορει να συγκριθει με το το Huawei GT2 επειδη δεν εχει μικροφωνο και μεγαφωνο για να μιλησεις στις κλησεις. Το GT 2e ειναι το αντιστοιχο μοντελο, που εχουν παrομοια χαρακτηριστικα. Αρα αν καποιος εχει το GT2  δεν εχει λογο να παει στο T-Rex pro

Το αντίστοιχο του Trex Pro είναι το Honor Watch Gs Pro. Το οποιο είναι η σπορ εκδοχή του GT2 λίγο ή πολύ για κάποιον που απλά το θέλει πιο rugged.

Με προβληματισε η επιλογή ανάμεσα στα δύο μιας και η μεταλλική κορώνα και η υψηλοτερης ανάλυσης οθόνη καθώς και το ηχειο και η δυνατότητα μουσικής του GS είναι δελεαστικα.

Απο την άλλη άκουσα για υπερθερμανασεις του GS στους 30 βαθμούς υπό ήλιο και προβλήματα με το Huawei Health καθώς και ότι δεν παίρνει πια ενημερώσεις ούτε από Honor ούτε από Huawei και η διαφορά σε αδιάβροχοποίηση είναι σημαντική για χρηση πισινας οπότε πήγα για το Trex.

Δημοσ.

Καποιος που παράγγειλε , του ηρθε σε μειλ καποιο τηλέφωνο που ασχολείται με το eshop ηιατι στην επικπινωνια εχει μονο για οτι αφορα σταθερη κινητή κτλ 

Δημοσ.
Στις 30/12/2021 στις 4:06 ΜΜ, aGka8l είπε

Καποιος που παράγγειλε , του ηρθε σε μειλ καποιο τηλέφωνο που ασχολείται με το eshop ηιατι στην επικπινωνια εχει μονο για οτι αφορα σταθερη κινητή κτλ 

Εμενα μου ηρθε αμέσως μετά ένα email από 

[email protected]

με επιβεβαίωση της παραγγελίας και τον κωδικό της

Δες και τα Spam ή τα Promotions (εάν έχεις Gmail) γιατί μπορεί να πήγε εκεί.

Κάνε search για το παραπάνω email

Spoiler

Polish_20211230_163215030.jpg.b47d7e8c784e820b1a209c1129322ccb.jpg

Spoiler

Screenshot_20211230_162527_com.google.android.gm_edit_977045805725913.jpg.0bfade27f77f45bc2fe434cd2334f33b.jpg

Spoiler

Polish_20211230_163339935.jpg.ab8027073900763096abebea39f40589.jpg

Spoiler

Screenshot_20211230_162554_com.google.android.gm_edit_977069673236846.jpg.ec74be383b743bb26740b58197d17ae0.jpg

Μέτα από μια ημέρα έλαβα ειδοποίηση στο Viber από την Courier.

Δυστυχως ήταν από την Speedex που είναι ότι πιο αχρηστο και αργό τουλάχιστον για την Λαρισα. Αν και σε σχεση με άλλα πακέτα Από Speedex ήρθε γρήγορα. Πακέτο ήρθε από Θεσσονικη Λάρισα σε 1 ημέρα (για την ακρίβεια σε μισή) και έκανε να παραδωθει Λάρισα άλλες 8 ημέρες αφού πήγα ο ίδιος να το ψάξω!

Παραδόθηκε στο σπίτι με αντικαταβολη

Spoiler

Polish_20211230_164014681.jpg.f10a5a57fc1c025bf16ec832c1cf1632.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Ομοίως Λάρισα, ομοίως speedex, εμένα άργησαν καμία βδομάδα να το στείλει η Voda. Όταν το έστειλε, την επόμενη ήταν στην Λάρισα και η speedex μου το παρέδωσε αν θυμαι καλά, 5-6 μέρες μετά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο τελικά το T-Rex pro.

Quick review

Το λουράκι βολικοτατο και ανετο στην χρηση με το flex του να βοηθάει να είναι εφαρμοστό στον καρπό ώστε να δίνει σωστές μετρήσεις αλλά ταυτόχρονα και άνετο. Από τα λίγα που μπορώ να το έχω κοντά στον καρπό μου όπου προσωπικά με βολεύει καλύτερα και να μου δίνει μετρήσεις και όχι πιο ψηλά που το βρίσκω κάπως άβολο για εμένα. Ίσως είναι και καλύτερα τοποθετημένοι οι αισθητηρες από τα νέα μοντέλα πια.

Ή οθόνη μια χαρά. Η απόκριση πολύ καλή και άμεση. Ίσως πιο ευαίσθητη απ ότι θα ήθελα αλλά συνηθίζεται.

Στο sensitive η οθόνη ανάβει μόλις γυρίσεις τον καρπό χωρίς δεύτερη προσπάθεια.

Το always on της οθόνης αφήνει μόνο τους δείκτες εμφανείς κάτι που προσωπικά με βολεύει αφάνταστα τόσο που τείνω να βαλω την οθόνη στο normal πάλι αντί στο sensitive μιας και δεν έχω ανάγκη να δω full screen όταν απλά θέλω να δω την ώρα τις περισσότερες φορές.

Ακρίβεια στις μετρήσεις δεν ξέρω ακόμη αλλά δεν με ενδιαφέρει αλήθεια και πολύ. Όλα αυτά τα έχω ως γενικές πληροφορίες και όχι για προπόνηση. Οπότε όταν μέσα στην μέρα κάνω 22.000 βήματα πχ δεν με ενδιαφέρει εάν στην πράξη ειναι 22.800.

Στο κολύμπι πάλι μόνο όταν κολυμπώ πχ 2-3 χιλιόμετρα συνεχόμενα με ενδιαφέρει να μου τα μετρήσει κατά το δυνατόν σωστά αλλά κυρίως να καταγράψει τα περάσματα μου σωστά ώστε να ξέρω το μεσο τέμπο μου. Ούτε εγώ τα μετράω σωστά τις περισσότερες φορές. Μερικά 50αρια τα χάνω πάντα...

Αυτό που δεν ήξερα αλλά με μεγάλη μου χαρα βλέπω να υπάρχει είναι το χρονόμετρο με μνήμη σε laps. Για την προπόνηση μου είναι πολύ πιο χρήσιμο από ότι άλλο και είναι πια πολύ δυσεύρετο στα ηλεκτρονικά ρολόγια. Το φθηνότερο ηλεκτρονικο ρολόι με laps memories εχει ούτως ή άλλως 45€ - 50€ minimum κόστος με λουρακι πλαστικό σκληρό που δεν μου κρατάει πάνω από ένα χρόνο και μετά θέλει 25€ να το αλλάξεις... Θα ήθελα βέβαια να μπορώ να κάνω τα digits μεγαλύτερα αλλά ίσως και να γίνεται με άλλο skin. Ένας αθλητής δεν χρειάζεται κάτι περισσοτερο από αυτό. Τα υπόλοιπα είναι gadgetακια παρακολούθησης που όμως θέλεις γνώσεις για να ερμηνεύσεις τις πληροφορίες τους και ειναι χρήσιμα για τον προπονητή σου περισσότερο ή για εσένα εάν όμως εχεις γνώσεις προπονητικής.

Ή σύνδεση με το Huawei Nova 5t δεν έχει πρόβλημα. Εκανε και 2 updates μέχρι τώρα.

Παρότι ο καρπός μου είναι λεπτός μια χαρα κάθεται στο χέρι μου. Πιο μικρό απ ότι περίμενα. Ωραιο δείχνει.

Πολλές απαιτήσεις δεν έχω βέβαια όπως καταλάβατε.

Θα το ηθελα στο άσπρο αλλά και το μαύρο μια χαρά ειναι.

Φυσικά και θα ήθελα ένα Garmin Fenix 6 pro/Solar αλλά για τόση διαφορά τιμής το θεωρώ μια χαρά.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...