Προς το περιεχόμενο

New gpu

Kyouma1995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανονικά, όχι, αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση, ναι.

Spoiler

Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται; (για να δούμε αν θα τη σηκώνει)

Η χρήση να υποθέσω παιχνίδια. Αν ναι, ποια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Κανονικά, όχι, αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση, ναι.

Απόκρυψη περιεχομένων

Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται; (για να δούμε αν θα τη σηκώνει)

Η χρήση να υποθέσω παιχνίδια. Αν ναι, ποια;

Ε θελω να ειμαι ανετος να μπορω να παιζω τα παντα σε καλο λεβελ.

CoolerMaster Masterbox TD500 Mesh Gaming Midi Tower

MSI MPG B550 Gaming Plus Motherboard ATX

AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz

Artic Freezer 34 eSports Duo

Samsung 970 Evo Plus SSD 500GB M.2 NVMe

Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 RAM 3200MHz

corsair TX-M Series TX650M 650W Semi Modular 80 Plus Gold

Ολα ειναι καινουρια τα αγορασα τωρα ακομα σφραγισμενα εκτος απο το psw που αγοραστηκε περσι.

Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτικα με το gpu νομιζα εχει integrated graphics αλλα αυτο ισχυει για τον 5600G.

Ειχα σκοπο να περιμενω για gpu αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ειπα να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου.
Η καρτα που usarw τωρα ειναι radeon 6850 😅.

54 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

3070 παρε αφου φτανεις το χιλιαρικο.

Με λιγο search που εκανα η 3060-TI ειναι ελαφρως καλυτερη απο την 3070 και πιο οικονομικη , τωρα η 3070-TI βγαινει εκτος budget.

• Like 1

19 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

αγαπητε τι κοτσανα πεταξες μολις τωρα...

σε κανα συμπαν με οσο αλκοολ υπαρχει η 3060τι δεν ειναι καλυτερη απο την 3070,πουθενα.

Σορρυ αν παρεξηγηθικες δεν εχω και πολυ γνωση επι του θεματος αλλα ακομα και να ειναι καλυτερη η 3070 (απο τον τροπο που μου απαντησες φανταζομαι ειναι καλυτερη) δεν νομιζω να βρεις 3070 με 1K εκτος αν παρεις υλοποιηση απο τα lidl ( που παλι εχει 1.1K ).

1.5κ++ δεν εχω να δωσω για decent 3070

1 ώρα πριν, Kyouma1995 είπε

δεν νομιζω να βρεις 3070 με 1K εκτος αν παρεις υλοποιηση απο τα lidl ( που παλι εχει 1.1K )

Όντως, το σύστημα είναι αρκετά δυνατό!

Αν πάρετε μεταχειρισμένη καλή υλοποίηση σχεδόν αχρησιμοποίητη από τις αγγελίες του site στα 1-1,1κ;

* Βέβαια, έτσι προωθούμε τους scalpers...

9 ώρες πριν, ooaris είπε

Δεν γίνεται να περιμένεις 2-3 μήνες ακόμα; 

Τι θα αλλάξει σε 2-3 μήνες;

22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Όντως, το σύστημα είναι αρκετά δυνατό!

Αν πάρετε μεταχειρισμένη καλή υλοποίηση σχεδόν αχρησιμοποίητη από τις αγγελίες του site στα 1-1,1κ;

* Βέβαια, έτσι προωθούμε τους scalpers...

1149 ετοιμοπαράδοτη 3070 (και καλή υλοποίηση - MSI Gaming Z) με αγορά μέσω skroutz. Ξεπερνάει το budget αλλά είναι πολύ πιο γρήγορη (σχεδόν 20%).

• Like 1

7 λεπτά πριν, malakudi είπε

Τι θα αλλάξει σε 2-3 μήνες;

Θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες της ιντελ, θα βγει η αναβαθμισμενη σειρά της nvidia με τα περισσότερα gb + 3090ti και ένα σεβαστό ποσοστό των μικρομεσαίων miners θα αρχίζει να πουλάει, 1ον γιατί, λογικά, το καλοκαίρι γίνεται μετάβαση σε eth2, 2ον επειδή η κρύπτο-αγορά δείχνει να γυρνάει σε bear και 3ον γιατι πολλές έχουν 2 χρόνια εγγύηση και θέλουν να προλάβουν να πουλήσουν με εγγύηση. 

Έπειτα, η αγορά δείχνει πως αρχίζει να στοκάρει. Πιστεύω πως αν δε υπάρξουν λιμάρια να τις πάρουν σε τέτοιες τιμές, κατά τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν τα random 20-25% price drops και μαζί τους θα συμπαρασυρουν και τις μεταχειρο. 

Edit: α ξέχασα και τον διπλασιασμό του ρεύματος. Σε κάνα 2μηνο έρχεται η δεύτερη σφαλιάρα/εκκαθαριστικός σε συνδιασμό με 4 φορές πάνω ο λογαριασμός του αερίου, συγκριτικά με τον προηγούμενο χειμώνα 

• Like 2

4 λεπτά πριν, ooaris είπε

Θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες της ιντελ, θα βγει η αναβαθμισμενη σειρά της nvidia με τα περισσότερα gb + 3090ti και ένα σεβαστό ποσοστό των μικρομεσαίων miners θα αρχίζει να πουλάει, 1ον γιατί, λογικά, το καλοκαίρι γίνεται μετάβαση σε eth2, 2ον επειδή η κρύπτο-αγορά δείχνει να γυρνάει σε bear και 3ον γιατι πολλές έχουν 2 χρόνια εγγύηση και θέλουν να προλάβουν να πουλήσουν με εγγύηση. 

Έπειτα, η αγορά δείχνει πως αρχίζει να στοκάρει. Πιστεύω πως αν δε υπάρξουν λιμάρια να τις πάρουν σε τέτοιες τιμές, κατά τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν τα random 20-25% price drops και μαζί τους θα συμπαρασυρουν και τις μεταχειρο. 

Έχουν μια λογική αυτά που γράφεις, αλλά δε το βλέπω σε 2-3 μήνες. Οι εγγυήσεις θα αρχίσουν να λήγουν κατά το Δεκέμβρη του 22, το eth 2.0 παίρνει συνέχεια παράταση προς τα πίσω. Αν συμβεί αυτό που λες, το βλέπω προς το τέλος του 22. Μακάρι βέβαια να γίνει νωρίτερα.

Πρέπει να πουλήσεις με ένα 6μηνο εγγύηση, minimum, κατ'εμε. Ειδάλλως χάνεις πολύ στην μεταπώληση. 

Αν κάνει πως πέφτει κάνα 30% το eth, θα γίνουν θαύματα. 😅

Για καινούργιες κάρτες το βλέπω αρχές 2023 να στρώνουν λίγο τα πράγματα. Αν και γενικά, δεν νομίζω να πέσουν οι τιμές εάν δεν αρχίσουν να πουλάνε οι miners.

Ο κυρ Jensen δεν είπε ότι δεν βλέπει φως στο τούνελ μέχρι το τέλος του χρόνου;

Είμαι περίεργος να δω τι θα κυκλοφορήσει η Intel. Αν παίξει σωστά τα χαρτιά της η εταιρεία μπορεί να μπει για τα καλά στον χορο των GPU.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/12/2021 στις 1:28 ΜΜ, Kyouma1995 είπε

Σορρυ αν παρεξηγηθικες δεν εχω και πολυ γνωση επι του θεματος αλλα ακομα και να ειναι καλυτερη η 3070 (απο τον τροπο που μου απαντησες φανταζομαι ειναι καλυτερη) δεν νομιζω να βρεις 3070 με 1K εκτος αν παρεις υλοποιηση απο τα lidl ( που παλι εχει 1.1K ).

1.5κ++ δεν εχω να δωσω για decent 3070

Oντως η 3070 ειναι καλυτερη, αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο καλυτερη και δεν θα αλλαξει ο gaming κοσμος σου.

Αν καποιο τον νοιαζει το χρηματικο κοστος και το VFM δεν ξερω αν αξιζει  να κανει χρηματικη υπερβαση για να παει σε 3070 εναντι της 3060ti για μολις ενα 10 με 15%(τραβηγμενο απο τα μαλλια) παραπανω perfomance.

Αν βρισκεις την 3070 λιγο πιο ακριβη τοτε πας εκει εννοειτε, αλλα αν ειναι να δωσεις κανα 300αρι παραπανω για ενα 10-13%perfomance boost ουτε καν.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...