Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, σκεφτόμασταν με το παρεάκι να πάμε σε κάποιο κλάμπ στο σύντομο μέλλον, γενικά σα παρέα είμαστε ψηλοκαγκουρια αλλά όχι τίποτα τσάμπα μάγκες και τέτοια. Έχω ακούσει όμως από άτομα που έχουν πάει ότι στα κλαμπς και γενικότερα την νύχτα έχουν γίνει παράξενα τα πράγματα, τι θα μου προτείνατε, έχετε κάποια εμπειρία να μοιραστείτε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jim745 είπε

τι θα μου προτείνατε,

Ζακέτα να πάρεις και να προσέξεις να μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ζακέτα να πάρεις και να προσέξεις να μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό. 

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Επίσης πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και όχι πολλά-πολλά με ''ζόρικους''.

Ναι όντως ισχύει αυτό, δε το έχω κάνει ακόμη, όσο για τους ζορικους ενταξει αναλόγως το είδος του πεσιματος υπάρχει και η ανάλογη αντίδραση.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αφήστε τα club, πεταμένα λεφτά.

Βρείτε κανένα καλό σουβλατζιδικο που να δουλεύει νύχτα και πηγαίνετε εκεί. 

Γιατί είναι πεταμένα λεφτά? Η νεολαία θέλει πάρτυ, το σουβλατζίδικο είναι για άλλες περιστάσεις.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Jim745 είπε

Έχω ακούσει όμως από άτομα που έχουν πάει ότι στα κλαμπς και γενικότερα την νύχτα έχουν γίνει παράξενα τα πράγματα, τι θα μου προτείνατε, έχετε κάποια εμπειρία να μοιραστείτε?

Να εχεις ενα αντιγραφο του αρθρου 120 του συνταγματος πανω σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jim745 είπε

Γιατί είναι πεταμένα λεφτά? Η νεολαία θέλει πάρτυ, το σουβλατζίδικο είναι για άλλες περιστάσεις.

Δεν θέλουνε όλοι πάρτυ. Άσε που μερικοί δεν ξέρουν τι θέλουν στην τελική και ακολουθούν μόδες απλά γιατί έτσι. Τέλος πάντων, εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά, αν είναι να πάω καπου με φίλους θα πάμε σε καφετέριες, εστιατόρια η και σε κανένα σπίτι να παραγγείλουμε τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Στα 30 μου πλέον και έχοντας πάει πάρα πολλές φορές σε κλαμπ και έχοντας πιει πάρα πολύ αλκοόλ ειδικά σαν φοιτητής... Αν μπορούσα να πάω πίσω στον χρόνο στον παρελθοντικό μου εαυτό θα του έλεγα "μακριά από αυτά". Τα πιο πεταμένα λεφτά. Όπως είπε ο φίλος παραπάνω, ταβερνάκι και άντε γεια!

Άλλο να πας μια δυο φορές όμως να δεις τι παίζει.Μπορεί να περάσεις και καλά έτσι (ανάλογα την ηλικία σου βέβαια).

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Jim745 είπε

Γεια σας, σκεφτόμασταν με το παρεάκι να πάμε σε κάποιο κλάμπ στο σύντομο μέλλον, γενικά σα παρέα είμαστε ψηλοκαγκουρια αλλά όχι τίποτα τσάμπα μάγκες και τέτοια. Έχω ακούσει όμως από άτομα που έχουν πάει ότι στα κλαμπς και γενικότερα την νύχτα έχουν γίνει παράξενα τα πράγματα, τι θα μου προτείνατε, έχετε κάποια εμπειρία να μοιραστείτε?

Εσεις αποφασισατε να ζησετε την ζωη στα ακρα.

Δημοσ.
1 hour ago, petran91 said:

Αν μπορούσα να πάω πίσω στον χρόνο στον παρελθοντικό μου εαυτό θα του έλεγα "μακριά από αυτά". Τα πιο πεταμένα λεφτά

Αν δεν τα χες κανει ομως, θα σου ειχαν μεινει απωθημένα. Ναι ειναι "πεταμενα λεφτα" υπο την εννοια οτι μπορεις να τα ξοδεψεις αλλου, αλλα φοιτητης και στ 18-25 δεν σκεφτεσαι ταξιδια και επενδυσεις. Θεωρω καλο που τα καναμε γιατι ετσι εχουμε και τη δυνατοτητα να δουμε οτι πλεον ψαχνουμε αλλους τροπους διασκεδασης

• Like 2
Δημοσ.
Spoiler
10 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

στ 18-25 δεν σκεφτεσαι ταξιδια και επενδυσεις

Μάλλον δεν μου ταιριάζει η ηλικία μου :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...