malamask Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά για να καταλάβω επειδή μπερδεύτηκα. Υποτίθεται ότι έλαβε τέλος η προσφορά και επανήλθε η τιμή διαδικτυακά. Υπάρχει ακόμα διαθέσιμο σε φυσικά καταστήματα στην τιμή προσφοράς; Και αν ναι σε ποια;
TLabri Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 19/12/2021 στις 1:59 ΜΜ, fytotech είπε Χθες, πριν περάσω κι αγοράσω ένα χειριστήριο, είχα κάνει κι ηλεκτρονική παραγγελία. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα πως είναι έτοιμο για παράδοση. Επειδή πήρα χθες, δεν το χρειάζομαι. Είναι για κόκκινο χειριστήριο, στα 50€ και παραλαβή από το κατάστημα της Συγγρού. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα, να του δώσω τον κωδικό. Φίλε μου το έδωσες τελικα?
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 7 hours ago, malamask said: Παιδιά για να καταλάβω επειδή μπερδεύτηκα. Υποτίθεται ότι έλαβε τέλος η προσφορά και επανήλθε η τιμή διαδικτυακά. Υπάρχει ακόμα διαθέσιμο σε φυσικά καταστήματα στην τιμή προσφοράς; Και αν ναι σε ποια; Στο The Mall έχει πολλά λευκά και λίγα μαύρα.
BALABANIS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 9:29 ΠΜ, etnica είπε Δύο γιατί η κατασκευή τους είναι χάλια, όπως και του PS4. Μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό κινήσεων χαλάνε. Ήδη στο ένα που έχω το δεξί αναλογικό κάνει drift προς τα δεξιά. +Ότι μου αρέσουν πάρα πολύ το μαύρο και το κόκκινο 😊 Να το πας (η να το στείλεις) σε εξουσιοδοτημένο της SONY (Cometron) και εάν εχει θέμα στο αλλάζουνε χωρις δεύτερη κουβέντα.
spacemonkey Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Έχω ενα λευκό κλειστό στο κουτί του που δε θα το χρειαστώ
giampoul Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, malamask είπε Παιδιά για να καταλάβω επειδή μπερδεύτηκα. Υποτίθεται ότι έλαβε τέλος η προσφορά και επανήλθε η τιμή διαδικτυακά. Υπάρχει ακόμα διαθέσιμο σε φυσικά καταστήματα στην τιμή προσφοράς; Και αν ναι σε ποια; Χθες το απόγευμα στο κατάστημα Ρέντη υπήρχε λευκό και μαύρο.
ioann1s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Κώτσος Βριλησσίων είχε 1 μάυρο 2 κόκκινα και 2 άσπρα το απόγευμα
dimitris1090t Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Πιστεύω καλό είναι να βγει απο τον τίτλο η λέξη ΤΕΛΟΣ και να αντικατασταθεί με την λέξη μόνο σε φυσικά καταστήματα. Πέρασα και γω απο το υποκατάστημα του Γερμανού στον Βόλο σήμερα και έπαιζε κανονικά η προσφορά στα ακουστικά και στα χειριστήρια. Μάλιστα είχε 2 ζευγάρια ακουστικά σε άσπρο χρώμα και χειριστήρια σε μαύρο, κόκκινο και άσπρο. Εγω πήρα ενα χειριστήριο σε μαύρο στην τιμή της προσφοράς οπότε επιβεβαιώνω ότι ισχύει ακόμα. 2
etnica Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, dimitris1090t είπε Πιστεύω καλό είναι να βγει απο τον τίτλο η λέξη ΤΕΛΟΣ και να αντικατασταθεί με την λέξη μόνο σε φυσικά καταστήματα. Πέρασα και γω απο το υποκατάστημα του Γερμανού στον Βόλο σήμερα και έπαιζε κανονικά η προσφορά στα ακουστικά και στα χειριστήρια. Μάλιστα είχε 2 ζευγάρια ακουστικά σε άσπρο χρώμα και χειριστήρια σε μαύρο, κόκκινο και άσπρο. Εγω πήρα ενα χειριστήριο σε μαύρο στην τιμή της προσφοράς οπότε επιβεβαιώνω ότι ισχύει ακόμα. Μόλις άλλαξα τον τίτλο φίλε μου 😊 1
Ferrari84 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά! Γερμανός Βριλησσίων, πήρα ένα μαύρο, μόλις. Έχει ακόμα 2-3 άσπρα και 1 μαύρο. Βγαίνει στα 45€ με 5€ επιστροφή eurobank. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 1
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Πέρασα σήμερα από κοντινά Public και σε όλα είχε full price τιμές(controller,headset). Δεν ξέρω αν τελείωσε η προσφορά ή αυτοί δεν ήταν ενήμεροι.
ex3Lmei Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Πέρασα σήμερα από κοντινά Public και σε όλα είχε full price τιμές(controller,headset). Δεν ξέρω αν τελείωσε η προσφορά ή αυτοί δεν ήταν ενήμεροι. Στο Γερμανό είχε φουλ τιμή αλλά όταν ρώτησα για τη προσφορά μου έφερε από τις αποθήκες με την προσφορά των 50€. Οπότε ρωτήστε.
niar71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πήρα σήμερα από τον Γερμανό στο Μενίδι το κόκκινο 52 ευρω. Το άσπρο έχει 49.90 και έχει ακόμα 2 τεμάχια. Το πλήρωσα με apple pay και κατευθείαν μου πιστωθήκαν στην eurobank-επιστροφή 10 και κάτι ευρώ . (20%). Από ότι μου είπαν αυτό θα γίνεται μέχρι 31/12 και μονο στα αποθέματα των καταστημάτων (για τo χειριστήριο μιλάω) Προφανώς θα βρείτε σε διαφορα καταστήματα. Εγώ ψώνισα και παιχνιδάκια και χρησιμοποίησα και την επιστροφή κάθε φορά. (Σου πιστώνεται άμεσα οπότε μπορείς επιτόπου παίρνοντας κάτι άλλο να κάνεις εξαργύρωση. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από niar71
PanosK212 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Τελείωσε τελικά η προσφορά ή απλά δεν ξέρουν μερικοί;; Πηγα Γερμανό για τα pulse κ μου είπε 99€ του λέω η προσφορά τελείωσε;; Δεν ξέρω λέει τόσο δείχνει στο σάιτ. Λέω να δοκιμάσω και αλλου να δούμε.
stcp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, PanosK212 είπε Τελείωσε τελικά η προσφορά ή απλά δεν ξέρουν μερικοί;; Πηγα Γερμανό για τα pulse κ μου είπε 99€ του λέω η προσφορά τελείωσε;; Δεν ξέρω λέει τόσο δείχνει στο σάιτ. Λέω να δοκιμάσω και αλλου να δούμε. Σε καταστημα public σημερα ολα τα dualsense με χρωματα ειχαν 75Ε αν θυμαμαι καλα. Ειχαν ομως ξεχασμενη μια πινακιδα προσφορα ολα τα χρωματα 49,90Ε. Αναγκαστηκαν λοιπον να μου δωσουν 1 μπορντω στα 49,90 πριν ξηλωσουν την πινακιδα. 😝 Κοινως, μαλλον ειναι που θα βρεις ξεχασμενα με τις τιμες τις προσφορας. Δες και σε κανεναν κωτσο που 'ναι τα ζωα μου αργα κ ισως να μην εχουν αλλαξει τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα