Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BALABANIS είπε

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ειναι ότι τους έμειναν αρκετά χειριστήρια stock  και πρέπει να τα αδειάσουν. Έρχονται και τα καινούρια χρώματα οπότε όλα μαζί τι θα τα κάνανε; 
Είδες προϊόντα σε μεγάλο καλάθι με προσφορά, χρειάζονται ξεστοκάρισμα γιατί γέμισε η αποθήκη!
Οπως και να έχει, τιμια προσφορά, μιά χαρά για αυτους που ήθελαν Dualsense!!! 
Με γειά σας!!! 

Ποια αποθήκη γέμισε?Για χειριστήρια κονσολας που έχει μόλις 1χρόνο στην αγορά?

Για τουλάχιστον 5+χρόνια ακόμα,θα συνεχίσουν να πωλούνται τα κοντρόλερ αυτά.

Ξεστοκάρισμα θα ήταν αν σταματούσε η παραγωγή κάποιων μοντέλων και έπρεπε να τα διώξουν.

Εκπτωση γιορτών είναι που ισχύει και στα παιχνίδια της εταιρείας.

Εκει που τα έκαναν σαλάτα(αν ισχύει η πιο πίσω φωτό)είναι στην τιμή του κόκκινου συγκεκριμένα, που έπρεπε να ήταν 3ευρώ ακριβότερο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν θα παίζει στο pc στο forza horizon 5 και f1 2021 ; Τα έχει το πλαίσιο στο κατάστημα 50€ και σκέφτομαι να πάρω ένα 

Γενικά έχουν θέματα ασυμβατότητας ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ξέρει κανείς αν θα παίζει στο pc στο forza horizon 5 και f1 2021 ; Τα έχει το πλαίσιο στο κατάστημα 50€ και σκέφτομαι να πάρω ένα 

Φιλε στο Forza επειδη το δοκιμαζα προσφατα και προς μεγαλη μου απογοητευση ΔΕΝ παιζει. Δεν ειναι συμβατο out of the box. Υπαρχουν mods που μπορεις να το κανεις να δουλεψει, αλλα δεν ξερω αν θες να μπλεξεις.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ποια αποθήκη γέμισε?Για χειριστήρια κονσολας που έχει μόλις 1χρόνο στην αγορά?

Για τουλάχιστον 5+χρόνια ακόμα,θα συνεχίσουν να πωλούνται τα κοντρόλερ αυτά.

Ξεστοκάρισμα θα ήταν αν σταματούσε η παραγωγή κάποιων μοντέλων και έπρεπε να τα διώξουν.

Εκπτωση γιορτών είναι που ισχύει και στα παιχνίδια της εταιρείας.

Εκει που τα έκαναν σαλάτα(αν ισχύει η πιο πίσω φωτό)είναι στην τιμή του κόκκινου συγκεκριμένα, που έπρεπε να ήταν 3ευρώ ακριβότερο.

Ξεστοκάρισμα αποθήκης μαγαζιών εννοώ. Μιας και αυτά δεν έχουν έλλειψη και παράγονται κανονικά, μαζεύτηκαν πολλά.

Βασικά, ας είναι οτι θέλει, τέτοια να γίνονται! Γιατί δεν ισχύει όμως ακόμη αφού είναι έκπτωση της εταιρίας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BALABANIS είπε

Ξεστοκάρισμα αποθήκης μαγαζιών εννοώ. Μιας και αυτά δεν έχουν έλλειψη και παράγονται κανονικά, μαζεύτηκαν πολλά.

Βασικά, ας είναι οτι θέλει, τέτοια να γίνονται! Γιατί δεν ισχύει όμως ακόμη αφού είναι έκπτωση της εταιρίας;

Τα controller και στο black friday σε έκπτωση ήταν.

Είμαστε σε περίοδο γιορτών, δεν καταλαβαίνω γιατί σας κάνει εντύπωση που προιόντα μπαίνουν σε έκπτωση.

Και στην ps4 γενιά,σε τέτοιες περιόδους βλέπαμε controllers και ακουστικά να είναι σε έκπτωση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ναι αλλα στα νιντεντο τιποτα :P . Kαι το dualsense αντε να υποστηριζεται σε 3 παιχνιδια και πολλα λεω 

Πάντως στα 2-3 που λειτουργεί (πχ. Ratchet, Spiderman, Astro) είναι τρομερό. Ειδικά στα όπλα που έχουν 2 steps σε τρόπο χρήσης (semi-auto και auto) είναι απίστευτο χρήσιμο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, stcp είπε

Φιλε στο Forza επειδη το δοκιμαζα προσφατα και προς μεγαλη μου απογοητευση ΔΕΝ παιζει. Δεν ειναι συμβατο out of the box. Υπαρχουν mods που μπορεις να το κανεις να δουλεψει, αλλα δεν ξερω αν θες να μπλεξεις.

6 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Παρέλαβα σήμερα για τον ίδιο λόγο (forza horizon 5). Ισχύει πως δεν παίζει out of the box. Προσωπικά χρησιμοποίησα αυτό το εργαλείο και εδώ και καμια ώρα παίζει μια χαρά.

disclaimer: δε θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, μια εμπειρία μεταφέρω.

Δημοσ.

Σήμερα απόγευμα μετά την δουλειά πέρασα από τον τοπικό Κωτσόβολο. Δεν είχε το κόκκινο δυστυχώς, μόνο άσπρο και μαύρο, που τα είχε 49 ευρώ. Μείον τα 20 ευρώ από την δωροεπιταγή με το φτηνό ποντίκι, μια χαρά μου βγήκε.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, giampoul είπε

Παρέλαβα σήμερα για τον ίδιο λόγο (forza horizon 5). Ισχύει πως δεν παίζει out of the box. Προσωπικά χρησιμοποίησα αυτό το εργαλείο και εδώ και καμια ώρα παίζει μια χαρά.

disclaimer: δε θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, μια εμπειρία μεταφέρω.

Αυτό δεν σου κανει disable το bt για οτιδήποτε άλλο θες να το χρησιμοποιήσεις ; Και είναι μόνο για το controller;

Δημοσ.

Δε ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά και στον Γερμανό παίζουν οι τιμές , για οποίον θέλει να το συνδυάσει με το -10/20% της Eurobank

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ipal είπε

Δε ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά και στον Γερμανό παίζουν οι τιμές , για οποίον θέλει να το συνδυάσει με το -10/20% της Eurobank

Παρόλο που στο σάιτ δεν έχουν αλλάξει οι τιμές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Παρόλο που στο σάιτ δεν έχουν αλλάξει οι τιμές

Τα είδα στο κατάστημα Χολαργού, και το DS και τα ακουστικά στην χριστουγεννιάτικη τιμή . είχε  αρκετά ασπρόμαυρα και δύο ζευγάρια ακουστικα.

Ούτως η άλλως οι εκπτώσεις της Επιστροφής είναι μόνο για αγορά από κατάστημα. Μπορείς να καλέσεις το τοπικό σου κατάστημα , το σηκώνουν πάντα τα Γερμανός. 

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Αυτό δεν σου κανει disable το bt για οτιδήποτε άλλο θες να το χρησιμοποιήσεις ; Και είναι μόνο για το controller;

Δεν εχω κατι άλλο με bt για να το δοκιμάσω δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...