Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις πήγα απ το κατάστημα και έχουν αλλάξει τις τιμές, η προσφορά ισχύει μόνο για το λευκό και ξενερωσα που δε πάτησα το Order πριν 2 ώρες που χαν και τα 3 στα 50.
Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Οι υπάλληλοι εν τω μεταξύ δεν είχαν ιδέα. Ο,τι να ναι.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Tartaros είπε

Μόλις πήγα απ το κατάστημα και έχουν αλλάξει τις τιμές, η προσφορά ισχύει μόνο για το λευκό και ξενερωσα που δε πάτησα το Order πριν 2 ώρες που χαν και τα 3 στα 50.

Πάρε από εδώ ....  (δωρεάν έξοδα αποστολής / αντικαταβολή)

36 λεπτά πριν, giampoul είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς το DualSense σε PC Xbox Game Pass; Ίσως με κάτι τέτοιο; Παίζει κανονικά;

Μια χαρά παίζει ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tartaros είπε

αυτο ειχε αναφερθει για το δίπλα θέμα  και αρχικα υπήρχε η εντυπωση οτι ειναι μονο σε καταστήματα η προσφορά αυτή.

Τώρα που βλέπω καλύτερα τις τιμές και το banner,κάνανε λάθος στις τιμές αφού το κοκκινο το ειχαν στα 49.90 (αντι για 52.5ευρώ) οσο και το λευκό...

FB_IMG_1639756577459.jpg

1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

Πάρε από εδώ ....  (δωρεάν έξοδα αποστολής / αντικαταβολή)

Προφανώς ο συμφορουμίτης ήθελε κάποιο άλλο χρώμα πέραν του λευκού που πλέον έχουν αλλάξει οι τιμές στο site.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και έγω πήγα χθες το απόγευμα σε Media Markt και είχε όλα τα χρώματα (και σε αρκετό απόθεμα το καθένα) στα 49.9€. Πήρα ένα μαύρο και ένα κόκκινο/μπορντό.

Επίσης πέρασα και από το Πλαίσιο Αργυρούπολης και είχε μόνο το άσπρο (την έκδοση με το NBA 2K22 Jump start pack) στην ίδια τιμή. Δεν ξέρω άμα σε άλλα καταστήματα είχε στην ίδια τιμή και τα άλλα χρώματα, αλλά σε αυτό είχε διαθέσιμο γενικά μόνο αυτο το πακέτο. 

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.

Χθες, πριν περάσω κι αγοράσω ένα χειριστήριο, είχα κάνει κι ηλεκτρονική παραγγελία. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα πως είναι έτοιμο για παράδοση.

Επειδή πήρα χθες, δεν το χρειάζομαι.

Είναι για κόκκινο χειριστήριο, στα 50€ και παραλαβή από το κατάστημα της Συγγρού. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα, να του δώσω τον κωδικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα είχε κάποια κομμάτια στο The Mall στο Μαρούσι και στον Κωτσόβολο και στο Πλαίσιο που είδα, και gamepads και τα ακουστικά Pulse 3D σε άσπρο και μαύρο που πήρα. Το red gamepad νομίζω ότι το είχαν ~51 ευρώ αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν στον Κώτσο ή στο Πλαίσιο ή και στα 2.. Το έχω πάρει σε red από ΜΜ 49 ευρώ για αυτό δεν έδωσα και πολύ σημασία. 

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ειναι ότι τους έμειναν αρκετά χειριστήρια stock  και πρέπει να τα αδειάσουν. Έρχονται και τα καινούρια χρώματα οπότε όλα μαζί τι θα τα κάνανε; 
Είδες προϊόντα σε μεγάλο καλάθι με προσφορά, χρειάζονται ξεστοκάρισμα γιατί γέμισε η αποθήκη!
Οπως και να έχει, τιμια προσφορά, μιά χαρά για αυτους που ήθελαν Dualsense!!! 
Με γειά σας!!! 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, BALABANIS είπε

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ειναι ότι τους έμειναν αρκετά χειριστήρια stock  και πρέπει να τα αδειάσουν. Έρχονται και τα καινούρια χρώματα οπότε όλα μαζί τι θα τα κάνανε; 
Είδες προϊόντα σε μεγάλο καλάθι με προσφορά, χρειάζονται ξεστοκάρισμα γιατί γέμισε η αποθήκη!
Οπως και να έχει, τιμια προσφορά, μιά χαρά για αυτους που ήθελαν Dualsense!!! 
Με γειά σας!!! 

Δεν ξέρω άμα είναι ξεστοκάρισμα της αποθήκης...αλλά εμένα μια χαρά με βόλεψε. Πήρα ένα δεύτερο για μένα σε κόκκινο και ένα μαύρο για δώρο 😁. Και τα ακουστικά θα τα ήθελα, αλλά ιδανικά θα προτιμούσα να δουλεύουν και με bluetooth για κινητό/laptop, οπότε περιμένω ακόμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε

Δεν ξέρω άμα είναι ξεστοκάρισμα της αποθήκης...αλλά εμένα μια χαρά με βόλεψε. Πήρα ένα δεύτερο για μένα σε κόκκινο και ένα μαύρο για δώρο 😁. Και τα ακουστικά θα τα ήθελα, αλλά ιδανικά θα προτιμούσα να δουλεύουν και με bluetooth για κινητό/laptop, οπότε περιμένω ακόμα.

Μα δεν έχει να κάνει. Ολες οι αγορες μας καπως, ξεστοκάρισμα ειναι. Απλά σχολίασα το "γιατί" μπορει να βγηκαν σε προσφορά ;) 
Με γειά και να τα χαρείς! Μια χαρά τιμουλα ηταν!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...