giampoul Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Έχει δοκιμάσει κανείς το DualSense σε PC Xbox Game Pass; Ίσως με κάτι τέτοιο; Παίζει κανονικά;
Tartaros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις πήγα απ το κατάστημα και έχουν αλλάξει τις τιμές, η προσφορά ισχύει μόνο για το λευκό και ξενερωσα που δε πάτησα το Order πριν 2 ώρες που χαν και τα 3 στα 50. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Οι υπάλληλοι εν τω μεταξύ δεν είχαν ιδέα. Ο,τι να ναι.
hasiotis_john Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Tartaros είπε Μόλις πήγα απ το κατάστημα και έχουν αλλάξει τις τιμές, η προσφορά ισχύει μόνο για το λευκό και ξενερωσα που δε πάτησα το Order πριν 2 ώρες που χαν και τα 3 στα 50. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Οι υπάλληλοι εν τω μεταξύ δεν είχαν ιδέα. Ο,τι να ναι. Πάρε από εδώ .... (δωρεάν έξοδα αποστολής / αντικαταβολή) 36 λεπτά πριν, giampoul είπε Έχει δοκιμάσει κανείς το DualSense σε PC Xbox Game Pass; Ίσως με κάτι τέτοιο; Παίζει κανονικά; Μια χαρά παίζει ... 1
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tartaros είπε Μόλις πήγα απ το κατάστημα και έχουν αλλάξει τις τιμές, η προσφορά ισχύει μόνο για το λευκό και ξενερωσα που δε πάτησα το Order πριν 2 ώρες που χαν και τα 3 στα 50. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Οι υπάλληλοι εν τω μεταξύ δεν είχαν ιδέα. Ο,τι να ναι. αυτο ειχε αναφερθει για το δίπλα θέμα και αρχικα υπήρχε η εντυπωση οτι ειναι μονο σε καταστήματα η προσφορά αυτή. Τώρα που βλέπω καλύτερα τις τιμές και το banner,κάνανε λάθος στις τιμές αφού το κοκκινο το ειχαν στα 49.90 (αντι για 52.5ευρώ) οσο και το λευκό... 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Πάρε από εδώ .... (δωρεάν έξοδα αποστολής / αντικαταβολή) Προφανώς ο συμφορουμίτης ήθελε κάποιο άλλο χρώμα πέραν του λευκού που πλέον έχουν αλλάξει οι τιμές στο site. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από Fulgore 1
hasiotis_john Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Αν υπάρχει θέληση, υπάρχουν τρόποι .... 😛
morgoth_gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Το μαύρο το βρίσκω διαθέσιμο στα 49,90 στο you https://www.you.gr/gaming/cheiristiria-konsolon/ola-ta-cheiristiria-konsolon/sony-dualshock-5-wireless-controller-midnight-blac Ίδια τιμή και το λευκό
fytotech Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Προσωπικά πήγα σε Media Markt το απόγευμα και πήρα το κόκκινο με 49,90€. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Κοκκινο πηρα αλλα δε μου αρεσει το χρωμα μαυρο ηθελα . Tωρα μενει να δω που θα το βαλω - σε κανα steam pc ισως
nick_souvlaki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και έγω πήγα χθες το απόγευμα σε Media Markt και είχε όλα τα χρώματα (και σε αρκετό απόθεμα το καθένα) στα 49.9€. Πήρα ένα μαύρο και ένα κόκκινο/μπορντό. Επίσης πέρασα και από το Πλαίσιο Αργυρούπολης και είχε μόνο το άσπρο (την έκδοση με το NBA 2K22 Jump start pack) στην ίδια τιμή. Δεν ξέρω άμα σε άλλα καταστήματα είχε στην ίδια τιμή και τα άλλα χρώματα, αλλά σε αυτό είχε διαθέσιμο γενικά μόνο αυτο το πακέτο. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από nick_souvlaki
fytotech Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Χθες, πριν περάσω κι αγοράσω ένα χειριστήριο, είχα κάνει κι ηλεκτρονική παραγγελία. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα πως είναι έτοιμο για παράδοση. Επειδή πήρα χθες, δεν το χρειάζομαι. Είναι για κόκκινο χειριστήριο, στα 50€ και παραλαβή από το κατάστημα της Συγγρού. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα, να του δώσω τον κωδικό.
ChrisAce Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα είχε κάποια κομμάτια στο The Mall στο Μαρούσι και στον Κωτσόβολο και στο Πλαίσιο που είδα, και gamepads και τα ακουστικά Pulse 3D σε άσπρο και μαύρο που πήρα. Το red gamepad νομίζω ότι το είχαν ~51 ευρώ αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν στον Κώτσο ή στο Πλαίσιο ή και στα 2.. Το έχω πάρει σε red από ΜΜ 49 ευρώ για αυτό δεν έδωσα και πολύ σημασία. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από ChrisAce
nick_souvlaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως όταν πέρασα πάλι χθές από Public Συντάγματος λίγο πριν τις 6:00μμ τα είχε ακόμα σε προσφορά (όλα στα 49.9€).
BALABANIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ειναι ότι τους έμειναν αρκετά χειριστήρια stock και πρέπει να τα αδειάσουν. Έρχονται και τα καινούρια χρώματα οπότε όλα μαζί τι θα τα κάνανε; Είδες προϊόντα σε μεγάλο καλάθι με προσφορά, χρειάζονται ξεστοκάρισμα γιατί γέμισε η αποθήκη! Οπως και να έχει, τιμια προσφορά, μιά χαρά για αυτους που ήθελαν Dualsense!!! Με γειά σας!!!
nick_souvlaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, BALABANIS είπε Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ειναι ότι τους έμειναν αρκετά χειριστήρια stock και πρέπει να τα αδειάσουν. Έρχονται και τα καινούρια χρώματα οπότε όλα μαζί τι θα τα κάνανε; Είδες προϊόντα σε μεγάλο καλάθι με προσφορά, χρειάζονται ξεστοκάρισμα γιατί γέμισε η αποθήκη! Οπως και να έχει, τιμια προσφορά, μιά χαρά για αυτους που ήθελαν Dualsense!!! Με γειά σας!!! Δεν ξέρω άμα είναι ξεστοκάρισμα της αποθήκης...αλλά εμένα μια χαρά με βόλεψε. Πήρα ένα δεύτερο για μένα σε κόκκινο και ένα μαύρο για δώρο 😁. Και τα ακουστικά θα τα ήθελα, αλλά ιδανικά θα προτιμούσα να δουλεύουν και με bluetooth για κινητό/laptop, οπότε περιμένω ακόμα.
BALABANIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε Δεν ξέρω άμα είναι ξεστοκάρισμα της αποθήκης...αλλά εμένα μια χαρά με βόλεψε. Πήρα ένα δεύτερο για μένα σε κόκκινο και ένα μαύρο για δώρο 😁. Και τα ακουστικά θα τα ήθελα, αλλά ιδανικά θα προτιμούσα να δουλεύουν και με bluetooth για κινητό/laptop, οπότε περιμένω ακόμα. Μα δεν έχει να κάνει. Ολες οι αγορες μας καπως, ξεστοκάρισμα ειναι. Απλά σχολίασα το "γιατί" μπορει να βγηκαν σε προσφορά Με γειά και να τα χαρείς! Μια χαρά τιμουλα ηταν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα