Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα ενα προγραμμα vpn για torrents kai iptv. Επειδη ειμαι παντελωσ ασχετοσ με το θεμα θα ηθελα αν μπορει καποιοσ να με κατατοπισει τι να αγορασω. Θελω να συνδεσω tv box, pc, laptop, android phone, iphone, ipad. Σας ευχαριστω εκ των προτερων...!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Έβαλα το cghost και γενικά πάει πολύ καλά προς το παρόν για αυτό που ήθελα να κάνω. Καλές γιορτές…!

• Confused 1
Δημοσ.

κ με αλλαγη μονο του DNS, θα ησουν καλυμενος για τωρα. το vpn θα χρειαστει οταν, και αν, αρχισουν να πεφτουν προστιμα για πειρατεια στην ελλαδα.

Δημοσ.

Μπορειτε να δοκιμασετε το urban vpn free το οποιο ειναι το ιδιο καλο με ενα paid. Unlimited devices, unlimited-unrestricted bandwidth, in 35 country servers. οτι καλυτερο κυκλοφορει σε free αυτη τη στιγμη και εχει ακομη και browser extensions.

Δημοσ.

Εγώ όπως είπα παιδιά ήθελα να βρω κάτι να κάνω την δουλειά μου. Διάβασα οτι με δωρεάν λογισμικό δεν γίνεται για αυτό κι το αγόρασα. Και από τότε όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ όλους. Και γενικά το φόρουμ γιατί διάβασα και άλλου. Καλές γιορτές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...