great Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, gregory22 είπε Έρχεται τώρα ο ίδιος ο πωλητής αυτής της συσκευής και βγάζει προγραμματάκι που το εντοπίζουν και το αφαιρούν. Αν σου φαίνεται εσένα εντάξει αυτό το τότε οκ.... μα τι λες; που το είδες αυτο. είναι κανονικά οπός το find my item στο iphone, άπλα για το android! ποιος έγραψε οτι το βγάλαν για τους κλέφτες! Αυτο που κάνει και το κάνει για άλλο λόγο ειναi σκέψου να περπατάει η κοπέλα ή να είναι στο bar Και να της πετάξει μέσα στο μπουφάν ενα airtag για να δει που μένει, αυτό τι κάνει, εαν η συσκευή απομακρυνθεί απο τον Owner ή δεν έχει ping για κάποιες ώρες τότε κάνει έναν ηχο για να σε ενημερώσει το ίδιο το airtag. μην λέτε οτι ναναι.
gregory22 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, great είπε μα τι λες; που το είδες αυτο. είναι κανονικά οπός το find my item στο iphone, άπλα για το android! ποιος έγραψε οτι το βγάλαν για τους κλέφτες! Αυτο που κάνει και το κάνει για άλλο λόγο ειναi σκέψου να περπατάει η κοπέλα ή να είναι στο bar Και να της πετάξει μέσα στο μπουφάν ενα airtag για να δει που μένει, αυτό τι κάνει, εαν η συσκευή απομακρυνθεί απο τον Owner ή δεν έχει ping για κάποιες ώρες τότε κάνει έναν ηχο για να σε ενημερώσει το ίδιο το airtag. μην λέτε οτι ναναι. Εγω θεωρώ πιο πιθανό ενας κλέφτης να εντοπίσει τη συσκευή σου και να την πετάξει στο ποτάμι ωστε να βουτήξεις με τα βατραχοπέδιλα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από gregory22
AntiCambeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SoullessRider είπε Εμένα μου φαίνεται μια χαρά να μπορώ να δω αν έχει tagάρει κάποιος το όχημά μου για κλοπή. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχω μάθει πως ακόμα και απο συνεργείο έχουν βγάλει αντικλείδια για να έρθουν σε 2ο χρόνο να το πάρουν σαν κύριοι, όταν θα το έχεις παρκάρει...Για xt, για busa και για άλλα... Ακόμα και κάποιο κλεφτρόνι που είδε το όχημά σου που κάνει στις "ανάγκες" του, αλλά την ώρα και στο μέρος που το είδε δεν μπορεί να ενεργήσει....το βάζει και βρίσκει άλλο μέρος και ώρα.... Κάπου διάβασα πως στην Αμερική ήδη έχουν κλαπεί αυτοκίνητα με αυτό τον τρόπο.Βάζουν το air tag στο αυτοκίνητο όπου είναι δύσκολο να το κλέψουν σε εκείνο το σημείο λόγω κόσμου και καμερών και μετά το κλέβουν απο το σπίτι του κατόχου. Για να το δοκιμάσουμε όμως στην πράξη αν λειτουργεί, θα πρέπει να έχουμε air tag.Αν υποθέσουμε πως σκανάρει και βρίσκει πως υπάρχει κάποιο στο αμάξι, θα πρέπει να το βρούμε που είναι χωμένο, αυτό θα ήταν πιο εύκολο αν ειδοποιεί με ήχο που θα αυξάνεται όταν πλησιάζουμε το κινητό στο σημείο που είναι κρυμμένο το air tag. Σχετικά με το άλλο με τα συνεργεία, δυστυχώς μπορεί να συμβεί.Ολοι μας έχουμε αφήσει αυτοκίνητο η μηχανή σε συνεργείο. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από AntiCambeR
avgoustisp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 10:50 ΠΜ, gregory22 είπε Αν κατάλαβα καλά: αγοράζω Air Tag για να βρω το κλεμμένο μου αντικείμενο αλλά ή Apple βγάζει ένα app που θα βοηθήσει τον κλέφτη να μην το βρω.... Αγοράζεις ένα tag για να βρίσκεις τ χαμένα σου αντικείμενα. Η apple δεν τα διαφημίζει σαν gps trackers. Αλλά περισσότερο για να βρίσκεις χαμένα αντικείμενα όπως πχ κλειδιών. Μιας και για να λειτουργήσουν πρέπει να συνδεθούν σε αλλά κινητά. Δεν έχουν αυτόνομο gps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα