trib Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Η εφαρμογή υποστηρίζει χειροκίνητη ανίχνευση αντί για συνεχόμενη αναζήτηση στο παρασκήνιο. Η Apple κυκλοφόρησε την εφαρμογή Tracker Detect, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα επιτρέπει στους χρήστες Android να αναζητούν AirTags ή άλλες συμβατές συσκευές ανίχνευσης με το δίκτυο Find-My, όπως το Chipolo One Spot. Η εφαρμογή αναζητά συσκευές που έχουν χάσει οι κάτοχοί τους, κι αν βρει κάποια θα αναπαράγει έναν ήχο, ώστε ο χρήστης να μπορεί την εντοπίσει και να λάβει οδηγίες για το πώς να βρει σε ποιον ανήκει και πώς μπορεί να την απενεργοποιήσει αν χρειάζεται. Η Apple ανακοίνωσε ότι αυτή η εφαρμογή θα κυκλοφορούσε τον περασμένο Ιούνιο, υποσχόμενη ότι θα επέτρεπε στους χρήστες Android να βρίσκουν δυνητικά κακόβουλες συσκευές ανίχνευσης που χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους. Σε αντίθεση όμως με το iOS, δεν φαίνεται ότι η εφαρμογή κάνει συνεχώς σαρώσεις στο παρασκήνιο για να ειδοποιήσει τον χρήστη μόλις εντοπίσει μία συσκευή. Η εφαρμογή επιτρέπει μόνο τη χειροκίνητη αναζήτηση. Το Tracker Detect δεν θα βοηθήσει επίσης τους χρήστες να παρακολουθούν τα AirTags που είναι συνδεδεμένα σε έναν λογαριασμό Apple, επομένως δεν βοηθά τους χρήστες Android να χρησιμοποιούν πραγματικά τα AirTags. Η Apple ανέφερε στην ιστοσελίδα CNET ότι η εφαρμογή δίνει στους χρήστες Android τη δυνατότητα να σαρώσουν για ένα AirTag ή άλλες συμβατές συσκευές ανίχνευσης αντικειμένων που μπορεί να ταξιδεύουν μαζί τους χωρίς να το γνωρίζουν. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η Apple ανεβάζει τον πήχη στον τομέα του απορρήτου για τους χρήστες της αλλά και τον ίδιο τον κλάδο, ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
menthol1979 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Διάβασα "πονηρά τοποθετημένα" και αλλού πήγε το μυαλό μου... 2
jerry banana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά η χρήση του ομως δεν αναιρείται ? Αφού οι επιτήδειοι θα το βγάζουν και θα το πετάνε . Εκτός και εάν έχουν δυνατότητα εύρεσης η συσκευές apple όταν είναι κλειστές και resetted. Σαν διαφημιστικό κόλπο φαίνεται στα μάτια μου το " tag ".
Convict Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, menthol1979 είπε Διάβασα "πονηρά τοποθετημένα" και αλλού πήγε το μυαλό μου... που ; που ;
Cell_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Είχα μια ελπίδα πως θα άνοιγαν το Find My για Android έτσι ώστε να υπάρχει ένα μεγάλο και κοινό δίκτυο εύρεσης αλλά Apple είναι αυτή... 1
vabill Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε Διάβασα "πονηρά τοποθετημένα" και αλλού πήγε το μυαλό μου... Θα έλεγαν «πονηρά εισαγμένα»
avgoustisp Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, jerry banana είπε Ρε παιδιά η χρήση του ομως δεν αναιρείται ? Αφού οι επιτήδειοι θα το βγάζουν και θα το πετάνε . Εκτός και εάν έχουν δυνατότητα εύρεσης η συσκευές apple όταν είναι κλειστές και resetted. Σαν διαφημιστικό κόλπο φαίνεται στα μάτια μου το " tag ". Η χρήση τους είναι για παρακολούθηση αντικειμένων πχ κλειδιά και όχι ατόμων ή οχημάτων. Η ίδια η apple τα διαφημίζει για αυτό. Δεν είναι gps trackers.
kyrsoronas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, menthol1979 είπε Διάβασα "πονηρά τοποθετημένα" και αλλού πήγε το μυαλό μου... δεν εισαι ο μονος !!!! 🤣
jerry banana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, avgoustisp είπε Η χρήση τους είναι για παρακολούθηση αντικειμένων πχ κλειδιά και όχι ατόμων ή οχημάτων. Η ίδια η apple τα διαφημίζει για αυτό. Δεν είναι gps trackers. αυτο λεω κυριως στα κινητα εαν "χαθουν" ο αλλος το βγαζει τοσο που εχει διαφημιστει.
gregory22 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν κατάλαβα καλά: αγοράζω Air Tag για να βρω το κλεμμένο μου αντικείμενο αλλά ή Apple βγάζει ένα app που θα βοηθήσει τον κλέφτη να μην το βρω.... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από gregory22 1
great Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Το airtag δεν ειναι για να το βαζεις στο κινητο σου! ελεος! εχεις το find my, τι να το κανεις. Το βαζεις στο σκύλο, στο αυτοκινητο, στην τσαντα σου, στα κλειδια σου οχι μονο για αν τα χασεις αλλα για να τα βρεις που τα εχεις πεταμενα. βασικα εγω για τον σκύλο το πήρα. Και θα σας πω τωρα και την υπεριδεαρα, καλοκαιρι, νησι, πλοιο, παρκινγκ, airtag. το αφηνεις μεσα στο αυτκιονητο και με το που κατεβαινεις που δεν θυμασαι ποτε ποιος οροφος ειναι ή που ειναι παρκαρισμενο ανοιγεις εφαρμογη και σε παει μονο του. Δοκιμασμένο! τερμα οι ανακοινώσεις "βρηκατε το ζικ-9843;" απο τους παρκαδόρους 1 1 1
gregory22 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, great είπε Το airtag δεν ειναι για να το βαζεις στο κινητο σου! ελεος! εχεις το find my, τι να το κανεις. Το βαζεις στο σκύλο, στο αυτοκινητο, στην τσαντα σου, στα κλειδια σου οχι μονο για αν τα χασεις αλλα για να τα βρεις που τα εχεις πεταμενα. βασικα εγω για τον σκύλο το πήρα. Και θα σας πω τωρα και την υπεριδεαρα, καλοκαιρι, νησι, πλοιο, παρκινγκ, airtag. το αφηνεις μεσα στο αυτκιονητο και με το που κατεβαινεις που δεν θυμασαι ποτε ποιος οροφος ειναι ή που ειναι παρκαρισμενο ανοιγεις εφαρμογη και σε παει μονο του. Δοκιμασμένο! τερμα οι ανακοινώσεις "βρηκατε το ζικ-9843;" απο τους παρκαδόρους Εσύ μπορεί να μην το έβαλες σε πράγματα που κάποιος επιτήδειος θα ήθελε να αρπάξει, άλλοι όμως θα το βάλουν εκεί. Αν όχι σε κινητό θα το βάλουν σε κάτι άλλο αξίας για να το βρούνε σε περίπτωση που το χάσουν. Έρχεται τώρα ο ίδιος ο πωλητής αυτής της συσκευής και βγάζει προγραμματάκι που το εντοπίζουν και το αφαιρούν. Αν σου φαίνεται εσένα εντάξει αυτό το τότε οκ.... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από gregory22
SoullessRider Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα μου φαίνεται μια χαρά να μπορώ να δω αν έχει tagάρει κάποιος το όχημά μου για κλοπή. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχω μάθει πως ακόμα και απο συνεργείο έχουν βγάλει αντικλείδια για να έρθουν σε 2ο χρόνο να το πάρουν σαν κύριοι, όταν θα το έχεις παρκάρει...Για xt, για busa και για άλλα... Ακόμα και κάποιο κλεφτρόνι που είδε το όχημά σου που κάνει στις "ανάγκες" του, αλλά την ώρα και στο μέρος που το είδε δεν μπορεί να ενεργήσει....το βάζει και βρίσκει άλλο μέρος και ώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα