Vasilis T 92 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Έχω το Xiaomi Mi 10T τράβηξα μια φωτογραφία με την μαμά εφαρμογή της κάμερας του Xiaomi για να την στείλω στο μεσενγκερ γιατί μειώθηκε η αρχική ανάλυση και ποιότητα της φωτογραφίας από 2592χ4608px σε 864χ486??? Και μετά τράβηξα μια φωτογραφία απευθείας με την εφαρμογή μεσενγκερ για να δω αν θα αλλάξει κάτι και παρόλο που στην αρχή που το τσεκαρα αμέσως μόλις την τράβηξα την φωτογραφία που ήθελα να δείξω έλεγε 2180χ1800 και μετά βγήκα και ξανά μπήκα στης πληροφορίες και έλεγε 818χ405 τώρα Γιατί συμβαίνει αυτό υπάρχει τρόπος να το αποτρέψουμε??? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Vasilis T 92
infin1tyGR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Το Messenger κυριολεκτικά διαλύει τελείως σε ποιότητα τις φωτογραφίες και τα βίντεο που στέλνεις. Καλύτερα να βρεις κάποια άλλη εφαρμογή αν θες να διατηρούν την ποιότητα.
koutsis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Καλησπέρα.Έχω το Xiaomi Mi 10T τράβηξα μια φωτογραφία με την μαμά εφαρμογή της κάμερας του Xiaomi για να την στείλω στο μεσενγκερ γιατί μειώθηκε η αρχική ανάλυση και ποιότητα της φωτογραφίας από 2592χ4608px σε 864χ486??? Και μετά τράβηξα μια φωτογραφία απευθείας με την εφαρμογή μεσενγκερ για να δω αν θα αλλάξει κάτι και παρόλο που στην αρχή που το τσεκαρα αμέσως μόλις την τράβηξα την φωτογραφία που ήθελα να δείξω έλεγε 2180χ1800 και μετά βγήκα και ξανά μπήκα στης πληροφορίες και έλεγε 818χ405 τώρα Γιατί συμβαίνει αυτό υπάρχει τρόπος να το αποτρέψουμε??? Νομίζω το WhatsApp στέλνει σε καλύτερη ποιότητα. Δοκίμασε
chios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Telegram μόνο, στέλνει την φωτογραφία σαν αρχείο όπως ακριβώς τραβήχτηκε χωρίς καμιά αλλοίωση.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί απορείτε? Δεν είναι για διαμοιρασμό αρχείων. Για επικοινωνία είναι. Εάν έστελνες φώτο με τεράστια αρχεία θα σερνοταν και θα εσκουζες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα