Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.. Τηλεόραση για υπνοδωμάτο έως 55 ίντσες στα 1000 ευρώ max..
Απόσταση θέασης 2 με 2.20 μέτρα..
Θα αντικαταστήσει την Samsung 48j6200 ..
Την θέλω για χρήση netflix, iptv, Xbox series x και κανάλια digea.. Έχω είδη την Phillips 55 oled 754 στο σαλόνι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..
Αυτήν τη στιγμή στο Κωτσοβολο παίζει στα 999 η oled55 706..
Έχει Android λογισμό, έχει ambilight, έχει υποστήριξη HDMI 2.1 4k 120 και έχει και 120 HZ στο πάνελ.. Για εμένα για τα χρήματα που έχει αυτήν την στιγμή μου φαίνεται πολύ ελκυστική με τα χαραχτηριστικα που έχει και πάνω από όλα είναι Oled.. Έχετε εντυπώσεις από το συγκεκριμένο μοντέλο, αν αξίζει σε αυτά τα χρήματα κτλ? Αν και νομίζω είναι ακριβώς η ίδια με την 806 και διαφέρουν στο τηλεκοντρόλ στο ampilight που είναι 4 σημείων έναντι τριών και στα ποδαράκια στις βάσεις είναι διαφορετικά(δεν ξέρω αν μου διαφεύγει και κάτι άλλο).. Δηλαδή όλα αυτά είναι πταίσματα..

Philips OLED706 - Endlich der perfekte, günstige Gaming TV mit Ambilight? /// tvfindr.com - YouTube

Δημοσ.

Την έχω εδώ και 2 μήνες από αντικατάσταση της 55oled803 μοντέλο του 2018. Σε χρήση τελεορασης νετφλιξ μόνιτορ pc που κάνω, δεν βλεπω διάφορες ποιοτικά στην εικόνα, έιναι πιο γρήγορη γενικά στο άνοιγμα εφαρμογών και το τηλεκοντρόλ πιάνει από παντού και άμεσα, το προηγούμενο ήθελε στόχο και είχε αργή απόκριση. Εμφανισιακά και ambilight είναι το ίδιο. Δυστυχώς δεν έχω κονσόλα και η gpu είναι 680gtx οπότε δε μπορώ να κρίνω τα 120hz που υποστηρίζει. Αυτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, allen9 είπε

Την έχω εδώ και 2 μήνες από αντικατάσταση της 55oled803 μοντέλο του 2018. Σε χρήση τελεορασης νετφλιξ μόνιτορ pc που κάνω, δεν βλεπω διάφορες ποιοτικά στην εικόνα, έιναι πιο γρήγορη γενικά στο άνοιγμα εφαρμογών και το τηλεκοντρόλ πιάνει από παντού και άμεσα, το προηγούμενο ήθελε στόχο και είχε αργή απόκριση. Εμφανισιακά και ambilight είναι το ίδιο. Δυστυχώς δεν έχω κονσόλα και η gpu είναι 680gtx οπότε δε μπορώ να κρίνω τα 120hz που υποστηρίζει. Αυτά.

με συμβουλευεις να κανω την 5ετη εγγυηση του κοτσοβολου? ή υπαρχει επεκτασης εγγυησης στο  site  της  philips που μπορω να αγορασω?

Δημοσ.

Στην περίπτωσή μου χρειάστηκε η πενταετής, καθώς έγινε αντικατάσταση μοντέλο 2018 με 2021 για πολύ μικρό πρόβλημα ( κάποια καμμένα πίξελ περιμετρικά του πλαισίου, που δεν φαίνονταν στην απόσταση θέασης), με κόστος κάνα 150αρι για την εγγύηση. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Αν πρόκειται για αγορά lg, θα πήγαινα στην πενταετή της lg, με παρόμοιο κόστος και παραπάνω καλύψεις. Για την εγγύηση της philips δε γνωρίζω κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...