sil_unique Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 γενικά να ξέρετε ότι σε αυτή την τιμή αγοράζεις στην ουσία ένα tablet σε σασί φορητού λέω tablet γιατί άμα δείτε και εσείς την μητρική αυτό θυμίζει συνήθως είναι και με παθητική ψύξη ελπίζω ο επεξεργαστής 4000 να είναι καλύτερος από τις προηγούμενες γενιές 1
GATE123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, MasterX είπε δεν εχω βρει πουθενα πληροφορια για αυτο το θεμα.. το εχεις δει καπου; χανει εγγυηση αν το ανοιξεις; Στο link που σου έδωσα έχει τα πάντα. Είναι της Asus το site. https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ASUS-E210/ Κάνεις επέκταση μέχρι σε 512 με PCIe SSD. Ναι χάνεις την εγγύηση. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123 1
sil_unique Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 το θέμα με την εγγύηση δεν πρέπει να είναι τόσο αυστηρό μπορεί να γίνει και ένα τηλέφωνο στο επίσημο service για επιβεβαίωση πρώτα
MasterX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, sil_unique είπε γενικά να ξέρετε ότι σε αυτή την τιμή αγοράζεις στην ουσία ένα tablet σε σασί φορητού λέω tablet γιατί άμα δείτε και εσείς την μητρική αυτό θυμίζει συνήθως είναι και με παθητική ψύξη ελπίζω ο επεξεργαστής 4000 να είναι καλύτερος από τις προηγούμενες γενιές ναι ετσι ειναι οπως τα λες.. ολα πανω στη μητρικη λογω κοστους και μεγεθους.. και παθητικη ψυξη αλλα για χαλαρες δουλειες τα καταφερνει καλα..και ο επεξεργαστηςτην παλευει μια χαρα 5 λεπτά πριν, GATE123 είπε Στο link που σου έδωσα έχει τα πάντα. Είναι της Asus το site. https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ASUS-E210/ Κάνεις επέκταση σε 512 με PCIe SSD. Ναι χάνεις την εγγύηση. οκ σε ευχαριστω. για αυτο που θελω μαλλον θα προτιμησω καρτα μνημης και θα ειμαι οκ
itanium Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μόνο από τον τίτλο το θέμα είναι εντελώς λάθος στα specs αναγράφει ssd και έχει ssd, άλλο θέμα και ερώτηση είναι τι είδους ssd έχει και τι δίαυλο χρησιμοποιεί, σε κάθε περιπτωση με 200€ μπορεί να ακουγεται κάπως αλλά "δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις" για να έχει κάποιος μετρό σύγκρισης ένα core 2 duo laptop 15ετιας με ram και ssd των 20€ παιζει να έχει και τριπλάσιους επιδόσεις και ναι σαν αγορά είναι τραγική
kosgreece Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φιλε μου μπορεις να βαλεις και εξτρα m2 nvme 2280 το οποιο ειναι πολυ καλο το βιντεο οπου το αναλυω ειναι εδω και εγω απο κοτσωβολο το πηρα Φυσικα πρεπει να εισαι γνωστης αν δεν ξερεις παντως ειναι μια υποθεση 15 λεπτων Οσο για την εγγυηση εγω που ρωτησα δεν την χανεις στον κοτσωβολο εκτος αν μου λενε μπαρουφες Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από kosgreece 1
MasterX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) μιας που το εβαλαν παλι σημερα στα 199€ στο Κοτσο, ειπα για την ιστορια να ενημερωσω εδω πως εξελιχθηκε το θεμα για να εχουν γνωση οι επομενοι Insomniac πιθανοι πελατες: ψαχνοντας το θεμα και αφου απο το σερβις της Asus τελικα μου παραδεχτηκαν με email οτι ειναι eMMC (στο τηλ αρχικα μου ελεγαν οτι ο σειριακος του μοντελου μου εχει μεσα SSD), ειπα αυτη τη φορα να τους πρηξω λιγο στο Κοτσο, αν και δεν περιμενα οτι θα εβγαινε κατι. Η τηλεφωνητρια που μου απαντησε αρχικα μου ελεγε και αυτη οτι βλεπει στο συστημα οτι εχει SSD .. με ξανακαλεσε αργοτερα και προτεινε σαν λυση οτι αν δεν το εχω ανοιξει και ισχυει αυτο να το επιστρεψω.. φυσικα της ειπα οτι το εχω ανοιξει.. οποτε μου λεει θα το προωθησω το θεμα και θα σας καλεσουν. Μετα απο 2 μερες με καλεσε μια υπευθυνη απο αλλο τμημα προφανως και μου ειπε οτι αν θελω να το επιστρεψω ακομα και χρησιμοποιημενο! Της εξηγησα οτι επειδη με βολευε σα συσκευη και δεν βρισκω κατι σχετικο στη τιμη αυτη θελω να το κρατησω, αλλα το προβλημα μου ηταν οτι αλλα γραφουν και αλλα σου πουλανε. Καθως στις περιγραφες προιοντων στο ιντερνετ που εχουν μεσα eMMC συνηθως το γραφουν γιατι ειναι κατι διαφορετικο. Ακομα και για το συγκεκριμενο προιον τα περισσοτερα καταστηματα το αναφερουν σαν eMMC ! Το παραδεχτηκε και μου ειπε θα σας ξανακαλεσω.. με πηρε την ιδια μερα και μου εδωσε μια δωροεπιταγη 20ε να παρω προιον ακομα και αυτης της αξιας! τελικα πηρα ενα Deco που ειχα βαλει στο ματι καθως επεσα σε προσφορα του με καλη τιμη και μου βγηκε το 3pack στα 89€ !!! Δεν περιμενα τετοια εξελιξη, καθως δεν μας εχουν συνηθισει, αλλα χαρηκα που το παραδεχτηκαν και προσπαθησαν ευχαριστησουν καπως τον πελατη. Φυσικα τους τονισα να διορθωσουν το λαθος στη σελιδα του προιοντος (για να μην τη πατησουν και αλλοι πελατες), κατι που ηξερα οτι δεν θα γινει τελικα.. και δεν εγινε.. Οποτε αν καποιος το αγορασει τωρα που εχει παλι εκπτωση, ξερει τι μπορει να κανει.. (και δεν φταιμε εμεις για αυτο) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από MasterX 1
Nabuko Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, MasterX είπε Οποτε αν καποιος το αγορασει τωρα που εχει παλι εκπτωση, ξερει τι μπορει να κανει.. (και δεν φταιμε εμεις για αυτο) Λαμόγιο πελάτης mode on Το αγοράζω. Τους λέω τα ίδια με σένα, ότι το άνοιξα κλπ κλπ. Παίρνω δωροεπιταγή. Παίρνω άλλη τηλεφωνήτρια και της λέω να το επιστρέψω γιατί έτσι κι έτσι, έχετε κάνει λάθος και δεν το έχω ανοίξει. Το επιστρέφω άθικτο. Μου μένει η δωροεπιταγή. Λαμόγιο πελάτης mode off
SeNNinhA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Ούτως ή άλλως ανοίγατε ή όχι έχετε δίκαιωμα επιστροφής του διότι δεν πλήρη τα διαφημιζομενα χαρακτηριστικά. Τελος. Χάρη δεν σας έκαναν. Απλα η ισχύουσα νομοθεσία αυτό προβλέπει. Γι αυτό κρατάτε και καμιά φώτο από την εκάστοτε διαφήμιση ως αποδεικτικό. 1
itanium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 11:15 ΠΜ, SeNNinhA είπε δεν πλήρη τα διαφημιζομενα χαρακτηριστικά Και η ο δίσκος eMMC και ένας sata SSD, είτε nvme, είτε sata m2, είτε usb flash drives όλοι αυτοί είναι (Solid State Drives) το ότι ένας πελάτης είναι άσχετος και δεν καταλαβαίνει τι αγοράζει προφανώς και δεν βαρύνει την εταιρία, κοινώς πρόβλημα του, 2
triplex1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, itanium είπε Και η ο δίσκος eMMC και ένας sata SSD, είτε nvme, είτε sata m2, είτε usb flash drives όλοι αυτοί είναι (Solid State Drives) το ότι ένας πελάτης είναι άσχετος και δεν καταλαβαίνει τι αγοράζει προφανώς και δεν βαρύνει την εταιρία, κοινώς πρόβλημα του, Σωστος 1
skritikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στις 17/12/2021 στις 9:49 ΜΜ, Neural_handshake είπε oι eMMC σε ταχυτητα ειναι περιπου οσο ενας μηχανικος οποτε ναι ο ssd θα ειναι πιο γρηγορος αν το εγραφε απεξω απο το κουτι κ το τσεκαρες πριν αγορασεις αφου το εψαχνες κιολας το φαουλ ειναι δικο σου στις σελιδες των καταστηματων κ γενικοτερα στο net πλήν σελιδας κατασκευαστη δεν βασιζεσαι ποτε 100% στα αναγραφομενα specs ,ειναι γνωστα αυτα * Ένας σύγχρονος eMMC είναι πολύ ταχύτερος από έναν έναν μηχανικό, σε όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα