MasterX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγορασα σημερα απο τον Κωτσοβολο το Asus E210MA-GJ084TS N4020/4GB/128GB σε τιμη προσφορας απο σημερα 199€ Στο site του, αλλα και στο συστημα τους οπως ειδα στον υπολογιστη που το εψαξε ο υπαλληλος, εγραφε οτι εχει SSD.. και ηταν και ο λογος που προτιμησα το συγκεκριμενο καταστημα καθως οι υπολοιποι αναφερουν οτι εχει eMMC και φανταστηκα οτι υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις. Τελικα εξω απο το κουτι αλλα και στο BIOS γραφει οτι ο δισκος ειναι eMMC και συγκεκριμενα ο SanDisk DA4128 Τι μπορω να κανω για αυτο; Έχει αγορασει καποιος αλλος το συγκεκριμενο μηχανημα; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από MasterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MasterX είπε εξω απο το κουτι αλλα γραφει οτι ο δισκος ειναι eMMC Από την στιγμή που το αναγράφει στο κουτί του, μπορούσες να το διαβάσεις και να μην ανοίξεις - παραλάβεις ποτέ. Το πρόβλημα σου πιο είναι; Δεν είναι γρήγορος ο eMMC; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά Storage 64G eMMC 128G eMMC 256GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD 128GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD Άρα σημαίνει ότι έχει τον eMMC σαν αρχικό και μετά του βάζεις εσύ SSD Πλήρες χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις εδώ https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ASUS-E210/techspec/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Από την στιγμή που το αναγράφει στο κουτί του, μπορούσες να το διαβάσεις και να μην ανοίξεις - παραλάβεις ποτέ. Το πρόβλημα σου πιο είναι; Δεν είναι γρήγορος ο eMMC; Το προβλημα μου ειναι οτι ρωτησα ποιο μοντελο ειναι και μου ειπαν με τον SSD.. Αλλο μου ειπαν, αλλο μου εδωσαν. Εξαπατηση δεν ειναι αυτο; και ο SSD λογικα ειναι καλυτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, MasterX είπε Το προβλημα μου ειναι οτι ρωτησα ποιο μοντελο ειναι και μου ειπαν με τον SSD.. Αλλο μου ειπαν, αλλο μου εδωσαν. Εξαπατηση δεν ειναι αυτο; και ο SSD λογικα ειναι καλυτερος Όπως είπες η συσκευασία αναγράφει ξεκάθαρα τι αγόρασες και το διάβασες και εσύ ο ίδιος. Τι ταχύτητες έχεις τώρα και τι ταχύτητες πιστεύεις να είχες με έναν ssd;;; Το σημαντικότερο, πόσο μεγάλη διαφορά θα έβλεπες σε ένα τόσο αδύναμο μηχάνημα;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Όπως και να το κάνεις ένας SSD είναι ποιο γρήγορος από τον eMMC. Επίσης ο eMMC είναι ενσωματωμένος. Για εμένα προσωπικά θα τους το πήγαινα πίσω για ανακρίβεια προϊόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά Storage 64G eMMC 128G eMMC 256GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD 128GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD Άρα σημαίνει ότι έχει τον eMMC σαν αρχικό και μετά του βάζεις εσύ SSD Πλήρες χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις εδώ https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ASUS-E210/techspec/ εννοεις οτι εχει στανταρ τον eMMC και εχει θυρα επεκτασης για M.2 ; εγω το καταλαβαινω σαν 5 επιλογες δισκου Παντως disassembly βιντεο δεν βρηκα για αυτο το μοντελο αλλα για ενα της ιδιας σειρας, το Ε410 14" και εκει φαινεται οτι εχει κολλημενη φυσικα την eMMC και εχει και μια θυρα M.2 για δευτερο δισκο.. αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο με το 11.6" που πηρα.. 43 λεπτά πριν, GATE123 είπε Όπως και να το κάνεις ένας SSD είναι ποιο γρήγορος από τον eMMC. Επίσης ο eMMC είναι ενσωματωμένος. Για εμένα προσωπικά θα τους το πήγαινα πίσω για ανακρίβεια προϊόντος. Ναι ένας SSD θα ηταν πιο γρηγορος.. δεν θα εχω προβλημα και με τον eMMC.. αλλα με χαλαει η ανακρίβεια που λες και το κανουν συχνα.. 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Όπως είπες η συσκευασία αναγράφει ξεκάθαρα τι αγόρασες και το διάβασες και εσύ ο ίδιος. Τι ταχύτητες έχεις τώρα και τι ταχύτητες πιστεύεις να είχες με έναν ssd;;; Το σημαντικότερο, πόσο μεγάλη διαφορά θα έβλεπες σε ένα τόσο αδύναμο μηχάνημα;;;; Ασχετα με το τι γραφει η συσκευασια, εγω ρωτησα τον υπαλληλο που συμφωνα με τα στοιχεια που εχει το συστημα τους με διαβεβαιωσε οτι ειναι SSD. Επισης το κουτι το παιρνεις στο τελος αφου πληρωσεις.. δε σκεφτηκα να το κοιταξω. Μου το ειχα πει σιγουρα απο πριν οτι ειναι SSD. Δεν θα ειχει ισως μεγαλη διαφορα ταχυτητας για ενα τετοιο μηχανημα. Αυτο που με χαλαει ειναι η κοροιδια τους.. Γιατι το κανουν συχνα. Εχω παρει ηχειο bluetooth που ηταν εκθεσιακο, ενω στο site δεν ανεγραφε πουθενα κατι τετοιο..και ειχαν στειλει και σε αλλους τοτε εκθεσιακα θυμαμαι Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από MasterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 ο eMMC για τον λαό είναι ένα είδος solid state drive οπότε μπορείς να πεις ότι είπαν την μισή αλήθεια ναι είναι κατώτερος και άμα βγάλει πρόβλημα δεν τον ξεφορτώνεσαι μιας και είναι κολλημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) oι eMMC σε ταχυτητα ειναι περιπου οσο ενας μηχανικος οποτε ναι ο ssd θα ειναι πιο γρηγορος αν το εγραφε απεξω απο το κουτι κ το τσεκαρες πριν αγορασεις αφου το εψαχνες κιολας το φαουλ ειναι δικο σου στις σελιδες των καταστηματων κ γενικοτερα στο net πλήν σελιδας κατασκευαστη δεν βασιζεσαι ποτε 100% στα αναγραφομενα specs ,ειναι γνωστα αυτα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Neural_handshake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, sil_unique είπε ο eMMC για τον λαό είναι ένα είδος solid state drive οπότε μπορείς να πεις ότι είπαν την μισή αλήθεια ναι είναι κατώτερος και άμα βγάλει πρόβλημα δεν τον ξεφορτώνεσαι μιας και είναι κολλημένος ναι σωστο ειναι αυτο.. στην πραξη ειναι solid state και αυτος.. Απλα ειναι πιο κοντινος σε καρτα μνημης και ουσιασιτκα σημαινει embedded MultiMediaCard Επισης αντιστοιχες μνημες ειναι και στα κινητα και ταμπλετ νομιζω και δεν ειναι τοσο ευκολο το να χαλασει.. και σε αυτο το μηχανημα λογω κοστους, ειναι αναμενομενο να ειναι κολλημενη η μνημη στη μητρικη 2 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε oι eMMC σε ταχυτητα ειναι περιπου οσο ενας μηχανικος οποτε ναι ο ssd θα ειναι πιο γρηγορος αν το εγραφε απεξω απο το κουτι κ το τσεκαρες πριν αγορασεις αφου το εψαχνες κιολας το φαουλ ειναι δικο σου στις σελιδες των καταστηματων κ γενικοτερα στο net δεν βασιζεσαι ποτε 100% στα αναγραφομενα specs ,ειναι γνωστα αυτα ναι στο νετ δε βασιζεσαι 100% οταν τους ρωτας ομως υποτιθεται ξερουν τι πουλανε.. δε λεω φυσικα για τον υπαλληλο που δεν ειναι καιευκολο να ξερει τι εχει το καθε μηχανημα, αλλα για το μαγαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ειδες το κουτι ,ελεγε eMMC ,τελος αυτο αν δεν το χρειαζεσαι πηγαινε το πισω αμεσα κ πες τους στην σελιδα γραφετε SSD κ σε αυτο βασιστηκα κ αγορασα ,το ξεκινησα κ ειναι αργο ,μπας και αν κ το βλεπω δυσκολο αφου εχει ανοιχτει αλλα ποτε δεν ξερεις για μενα το προβλημα του ειναι η μη επεκτασιμη μνημη των 4gb που για win ειναι πολυ στριμωχτα ακομα κ για απλη χρηση, οχι οτι θα σερνεται αλλα θα του κοβει απο τις ηδη οριακες επιδοσεις Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Neural_handshake 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε ειδες το κουτι ,ελεγε eMMC ,τελος αυτο αν δεν το χρειαζεσαι πηγαινε το πισω αμεσα κ πες τους στην σελιδα γραφετε SSD κ σε αυτο βασιστηκα κ αγορασα ,το ξεκινησα κ ειναι αργο ,μπας και αν κ το βλεπω δυσκολο αφου εχει ανοιχτει αλλα ποτε δεν ξερεις για μενα το προβλημα του ειναι η μη επεκτασιμη μνημη των 4gb που για win ειναι πολυ στριμωχτα ακομα κ για απλη χρηση, οχι οτι θα σερνεται αλλα θα του κοβει απο τις ηδη οριακες επιδοσεις το μηχανημα για τη χρηση που το πηρα με καλυπτει και θα το κρατησω τελικα.. απλα θα προτιμουσα να εχει SSD οπως νομιζα αρχικα. Ηξερα απο πριν για τα 4GB μη επεκτασιμης μνημης και συμβιβαζομαι με αυτο καθως με καλυπτει στη χρηση που θελω. για τα λεφτα του ειναι οκ.. και δεν σερνεται. Απλα μου τη σπαει που ο Κοτσος συχνα πυκνα τα κανει αυτα, εις βαρος παντα του καταναλωτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, MasterX είπε Απλα μου τη σπαει που ο Κοτσος συχνα πυκνα τα κανει αυτα, εις βαρος παντα του καταναλωτη Σε πολλούς τη σπάει αλλά όλοι από κει αγοράζουν πάλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, MasterX είπε εννοεις οτι εχει στανταρ τον eMMC και εχει θυρα επεκτασης για M.2 ; Ναι αυτό εννοώ. 52 λεπτά πριν, MasterX είπε εγω το καταλαβαινω σαν 5 επιλογες δισκου Αυτές είναι που μπορείς να βάλεις σαν SSD. Τα δύο πρώτα είναι τα στάνταρ. Εσύ έχεις με τον 128 eMMC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Σε πολλούς τη σπάει αλλά όλοι από κει αγοράζουν πάλι καποια πραγματα μπορει να βολευουν και οντως συνεχιζουμε αρκετοι και ψωνιζουμε απο εκει.. θα μου πεις τα θελουμε και τα παθαινουμε.. εχεις και ενα δικιο. 3 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ναι αυτό εννοώ. δεν εχω βρει πουθενα πληροφορια για αυτο το θεμα.. το εχεις δει καπου; χανει εγγυηση αν το ανοιξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα