zafevolution Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Το είχες παραγγείλει μήπως από το ηλεκτρονικό κατάστημα με παραλαβή σε φυσικό? Όχι, το είχα διαβάσει ότι δεν γίνεται και πηγα κατευθείαν σε φυσικό κατάστημα και υπήρχε διαθέσιμο. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από zafevolution
Nikosgiann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 την πρωτη φορα που πηγα στον Γερμανο και παω να πληρωσω με το Apple Pay, μου λεει ο διευθυντης οχι, εχει θεμα το τερματικο και καποιες φορες δεν δινει την Επιστροφη κ μου λεει ελα παλι σε 2 μερες. Ενδεχομενως να σου ετυχε κατι τετοιο, να ειχε δλδ προβλημα το τερματικο κ ο υπαλληλος να μην το ηξερε
wolfskinn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, zafevolution είπε Όχι, το είχα διαβάσει ότι δεν γίνεται και πηγα κατευθείαν σε φυσικό κατάστημα και υπήρχε διαθέσιμο. Αν η καρτα σου ειναι στο προγραμμα 'Επιστροφη', που θα είναι, ενοχλησε τους και λογικα θα στα βαλουν! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, zafevolution είπε Καλημέρα παιδιά, Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά είμαι στο δρόμο και δεν μπορώ να ψάξω εύκολα. Πήγα στο φυσικό κατάστημα Γερμανό και αγόρασα κάτι. Και ενώ πλήρωσα με την εφαρμογή της eurobank από το κινητό και το ανέφερα ότι θέλω το 20% για να χρησιμοποιήσουν το σωστό μηχάνημα, η απόδειξη από το POS δεν γράφει για επιστροφή. Τίποτα. ούτε καν το 1% Μέχρι και ο πωλητής παραξενεύτηκε. Στην εφαρμογή φαίνεται δεσμευμένο το ποσό. Έχει γίνει κάποιο λάθος ή μπορεί να επεξεργαστεί η συναλλαγή αργότερα και να μου δώσουν την επιστροφή; Έκανα και ένα αίτημα να το δουν από την εξυπηρέτηση στην eurobank και είπαν ότι θα το δουν και θα μου απαντήσουν. Μηπως δεν το περασαν σε eurobank / POS; To ειπα προ ημερων και σε αλλο μελος, να δει πανω στο χαρτακι αν αναγραφεται "eurobank", ακομα δεν απαντησε. Ειναι το πρωτο που θα δειτε για να καταλαβετε αν εγινε σωστα (στο οποιοδηποτε μαγαζι η οποια συναλλαγη οποιας τραπεζας με αναμονη ποντων) ή λαθος. 1
ipal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 28/12/2021 στις 6:26 ΜΜ, Giama είπε Το ότι το 20% δεν ισχύει για online αγορές αναφέρεται τουλάχιστον 2 φορές στους όρους της προσφοράς, τη μία με bold κιόλας. Για το 10% που αναφέρεις δεν το είδα στους όρους, όμως όπως ανέφερε άλλος χρήστης προηγουμένως: Επομένως έχεις σίγουρα ενημερωθεί πριν δώσεις την παραγγελία. Απόκρυψη περιεχομένων (Θεωρητικά αν το έχεις κλειστό ακόμα, προλαβαίνεις να το επιστρέψεις στο κατάστημα και αυτό που επέστρεψες να το παραγγείλεις επιτόπου στον υπάλληλο και να το ξαναγοράσεις...) Επιστροφη παραγγελίων του online ΔΕΝ γίνεται στα κατάστημα . Πρέπει να το στείλεις με κούριερ στην έδρα του e-shop Germanos. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από ipal 1
dimitris1090t Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, zafevolution είπε Καλημέρα παιδιά, Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά είμαι στο δρόμο και δεν μπορώ να ψάξω εύκολα. Πήγα στο φυσικό κατάστημα Γερμανό και αγόρασα κάτι. Και ενώ πλήρωσα με την εφαρμογή της eurobank από το κινητό και το ανέφερα ότι θέλω το 20% για να χρησιμοποιήσουν το σωστό μηχάνημα, η απόδειξη από το POS δεν γράφει για επιστροφή. Τίποτα. ούτε καν το 1% Μέχρι και ο πωλητής παραξενεύτηκε. Στην εφαρμογή φαίνεται δεσμευμένο το ποσό. Έχει γίνει κάποιο λάθος ή μπορεί να επεξεργαστεί η συναλλαγή αργότερα και να μου δώσουν την επιστροφή; Έκανα και ένα αίτημα να το δουν από την εξυπηρέτηση στην eurobank και είπαν ότι θα το δουν και θα μου απαντήσουν. Το ιδιο ακριβώς έπαθα και γω…ακομα δεν μου εχουν δωσει καποια απαντηση απο την Eurobank. 11 ώρες πριν, matrixxx είπε Μηπως δεν το περασαν σε eurobank / POS; To ειπα προ ημερων και σε αλλο μελος, να δει πανω στο χαρτακι αν αναγραφεται "eurobank", ακομα δεν απαντησε. Ειναι το πρωτο που θα δειτε για να καταλαβετε αν εγινε σωστα (στο οποιοδηποτε μαγαζι η οποια συναλλαγη οποιας τραπεζας με αναμονη ποντων) ή λαθος. Οντως ξέχασα να απαντήσω εχεις δίκαιο. Γράφει πάνω η απόδειξη Eurobank αλλά επιστροφή στο τέλος της απόδειξης δεν γράφει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Εβγαλα την φωτο γιατι εχει καποια δεδομενα που καλο ειναι να μην δημοσιευονται. Για κοιτα πιο κατω προς το τελος στα ψιλα αν λεει καπου ξανα την τραπεζα ή καποια αλλη, δεν εχω κανενα ευκαιρο τωρα να τσεκαρω, τα πεταω.
ipal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά ο Γερμανός δεν είναι "επιλεγμένος συνεργάτης" της Eurobank; Παίζει να έχει και pos άλλων τραπεζών; Η λέτε να τα έχουν βάλει οι franchises; Έχω κρατημενες αποδείξεις παντως όποιος θέλει να κοιτάξω κατι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, ipal είπε Ρε παιδιά ο Γερμανός δεν είναι "επιλεγμένος συνεργάτης" της Eurobank; Παίζει να έχει και pos άλλων τραπεζών; Η λέτε να τα έχουν βάλει οι franchises; Έχω κρατημενες αποδείξεις παντως όποιος θέλει να κοιτάξω κατι. Ειναι και αλλων τραπεζων συνεργατες, οχι μονο αυτος, πολλοι. Εχει και go4more για παραδειγμα αυτος. Παιζει και το franchise που το μπερδευει ακομα περισσοτερο...
dasimo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Όσοι πλήρωσαν σε μηχάνημα που δεν ηταν της Eurobank θα πάρουν κανονικότατα την επιστροφή αλλα θα την πάρουν μετα την εκκαθάρισης που θα γίνει μέσα απο το σύστημα ΔΙΑΣ, πιθανολογώ οπότε να μην ανησυχούν. Έχει τύχει και σε εμένα, η μόνη διαφορα του pos της Eurobank είναι οτι θα πιστώσει αμέσως την επιστροφή. 1
Devil_7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ έκανα παραγγελία online στις 28 και δεν μου έχει περαστεί καμία επιστροφή. Ούτε το 10% ούτε καν το 1%. Edit: Κάλεσα τη τράπεζα και μου είπαν ότι το 1% θα μπει μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την αγορά και το υπόλοιπο 9% μέχρι τις 31 Γενάρη. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από Devil_7
akkarames Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχουν γενικά Xbox series s στα καταστήματα, γιατί δε βρίσκω πουθενά.
akkarames Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Βέβαια, εννοούσα στου Γερμανού τα καταστήματα για να επωφεληθούμε από την Επιστροφή.
zafevolution Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, matrixxx είπε Μηπως δεν το περασαν σε eurobank / POS; To ειπα προ ημερων και σε αλλο μελος, να δει πανω στο χαρτακι αν αναγραφεται "eurobank", ακομα δεν απαντησε. Ειναι το πρωτο που θα δειτε για να καταλαβετε αν εγινε σωστα (στο οποιοδηποτε μαγαζι η οποια συναλλαγη οποιας τραπεζας με αναμονη ποντων) ή λαθος. Το πέρασαν γιατί το είπα κιόλας. Η απόδειξη λέει ACQ : Eurobank Παρατήρησα βέβαια ότι το POS υποστήριζε και άλλες τράπεζες. Οπότε ας ελπίσουμε ότι πρέπει να γίνει η εκκαθάριση πρώτα ..
epiphobe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, akkarames είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Βέβαια, εννοούσα στου Γερμανού τα καταστήματα για να επωφεληθούμε από την Επιστροφή. Ναι, κατάλαβα λάθος. Στη σελίδα του προϊόντος στο site του γερμανού, με τον Τ.Κ. σου βγάζει που είναι διαθέσιμο. Με ένα τηλ. στο κατάστημα μπορεί να είσαι τυχερός και να το έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις