paan71 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kzaxas είπε Ξέρει κανείς αν η πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι συνδυάζετε με άτοκες δόσεις? Ναι, κανονικά. 1
Fabricated Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Επειδη φαινεται οτι δεν γνωριζεις. Εστω χ προιον αξιας 1240 ευρω. Αγορα με κανονικο τιμολογιο: Πληρωνεις αμεσα 1240 ευρω, και στο τελους του τριμηνου συμψηφιζεται ο ΦΠΑ της αγορας με τον ΦΠΑ των πωλησεων και ειτε πληρωνεις 240 ευρω λιγοτερα στην εφορια ή γινεσαι πιστωτικος (ως ΕΕ δεν υπαρχει δυστυχως επιστροφη). Εστω οτι οι πωλησεις σου εχουν 240 ευρω ΦΠΑ. Αρα στο 3μηνο δεν πληρωνεις τιποτα. Τελικο ποσο: 1240 ευρω Αγορα με απαλλαγη: Πληρωνεις αμεσα 1000 ευρω. Απο την ωρα που γλυτωσες τον ΦΠΑ στην αγορα, το τιμολογιο δεν συμψηφιζεται στο τριμηνο. Αρα με τις ιδιες πωλησεις, πρεπει να πληρωσεις στην εφορια 240 ευρω. Τελικο ποσο: 1240 ευρω Συγγνώμη αλλά και στις 2 περιπτώσεις αν δεν είχες αγοράσει το αντικείμενο αξίας 1240 δε θα πληρώνες 240 στο 3μηνο; αρα τωρα που πήρες το αντικείμενο θα έπρεπε να πληρώσεις απο την τσέπη του μαγαζιού 1240+240. Όμως και στα 2 παραδείγματα σου με την χρήση τιμολογίου πληρώνεις μόνο 1240. Συνεπώς καθαρό κέρδος 240 ευρώ. 1
spirospatra1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα.Χρόνια πολλά. Ένα προϊόν που έχει σήμανση για 10% έχει κ 20% με wallet?Εννοώ τα ίδια προϊόντα -με σήμανση 10% μπορούνα έχουν 20% αν γίνει αγορά με wallet? Επίσης. Μπορεί αν γίνει παραγγελία online κ παραλαβή από φυσικό κατάστημα ώστε να έχεις με wallet το 20%? Ευχαριστώ πολύ!
theo93 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μια ερώτηση, είχα παραγειλει αυτό απο το site, το παράλεβα απο το κατάστημα και πλήρωσα με Google pay, δεν θα πάρω ούτε το 10%?
zygorito Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, spirospatra1 είπε Επίσης. Μπορεί αν γίνει παραγγελία online κ παραλαβή από φυσικό κατάστημα ώστε να έχεις με wallet το 20%? Ευχαριστώ πολύ! Γράψαμε πιο πίσω ότι πας στο κατάστημα και το παραγγέλνεις στον υπάλληλο εκτός και αν υπάρχει ήδη στο κατάστημα (για το 20%). Μπορεί ίσως να βρεις και ένα εξαντλημένο στο ονλαιν να υπάρχει ή να μπορεί να στο φέρει ή να βρεθεί από παραλαβή καταστήματος και στο ονλαιν να μην είναι διαθέσιμο καθόλου.
katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Η επιστροφή 20% πχ στον Γερμανό πως λειτουργεί; Αγοράζεις κάτι και το 20% είναι διαθέσιμο για αγορές σε υποστηριζόμενα καταστήματα;
Fabricated Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, katsouras είπε Η επιστροφή 20% πχ στον Γερμανό πως λειτουργεί; Αγοράζεις κάτι και το 20% είναι διαθέσιμο για αγορές σε υποστηριζόμενα καταστήματα; Σωστα
stark Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στις 17/12/2021 στις 9:47 ΜΜ, Telumetar είπε Ρε παιδιά, η ίδια προσφορά ισχύει για ΙΚΕΑ. Άραγε συνδυάζεται με το 10% μείον, της προσφοράς από cosmote κάθε Τρίτη και Πεμπτη; Σήμερα πήγα ΙΚΕΑ και αγόρασα κάθισμα γραφείου, με cosmote deal -10% λόγω ημέρας (Τρίτη) και επιπλέον πλήρωσα με χρεωστική Eurobank μέσω Google Pay και είχα και τη μείωση 20%. Οπότε παιδιά τα 15 ευρώ που έχω τώρα στο app της Επιστροφής μπορώ να πάω να τα χρησιμοποιήσω π.χ. σε Σκλαβενίτη, ΕΚΟ / ΕΛΙΝ / Aegean βενζινάδικα, και λοιπά μαγαζιά που αναγράφονται εδώ, σωστά;
george1999 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στις 27/12/2021 στις 10:00 ΠΜ, theo93 είπε Μια ερώτηση, είχα παραγειλει αυτό απο το site, το παράλεβα απο το κατάστημα και πλήρωσα με Google pay, δεν θα πάρω ούτε το 10%? Εγώ πάντως την πάτησα Παράγγειλα΄από το site δήλωσα εξόφληση με αντικαταβολή, πήγα να παραλάβω μου είπαν ότι με google pay δε πρόκειται να πάρω επιστροφή, παρόλα αυτά πλήρωσα με πιστωτική eurobank όμως επιστροφή δεν έλαβα και ούτε θα λάβω ( ούτε καν το 1%) γιατί απ ότι λένε θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσω του site για να πάρω το 10% στην περίπτωση αυτή. Βέβαια αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στους όρους, τους το είπα αλλά απ ότι κατάλαβα τους έκανα τη μούρη κρέας!!!
SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, george1999 είπε Εγώ πάντως την πάτησα Παράγγειλα΄από το site δήλωσα εξόφληση με αντικαταβολή, πήγα να παραλάβω μου είπαν ότι με google pay δε πρόκειται να πάρω επιστροφή, παρόλα αυτά πλήρωσα με πιστωτική eurobank όμως επιστροφή δεν έλαβα και ούτε θα λάβω ( ούτε καν το 1%) γιατί απ ότι λένε θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσω του site για να πάρω το 10% στην περίπτωση αυτή. Βέβαια αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στους όρους, τους το είπα αλλά απ ότι κατάλαβα τους έκανα τη μούρη κρέας!!! https://www.germanos.gr/corporate/contests/ Κανονικά θα έπρεπε να έχεις επιστροφή. Δες εξαιρέσεις, "2ο" β. Μάλλον πλήρωσες σε μηχάνημα άλλης τράπεζας
Giama Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, george1999 είπε Εγώ πάντως την πάτησα Παράγγειλα΄από το site δήλωσα εξόφληση με αντικαταβολή, πήγα να παραλάβω μου είπαν ότι με google pay δε πρόκειται να πάρω επιστροφή, παρόλα αυτά πλήρωσα με πιστωτική eurobank όμως επιστροφή δεν έλαβα και ούτε θα λάβω ( ούτε καν το 1%) γιατί απ ότι λένε θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσω του site για να πάρω το 10% στην περίπτωση αυτή. Βέβαια αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στους όρους, τους το είπα αλλά απ ότι κατάλαβα τους έκανα τη μούρη κρέας!!! Το ότι το 20% δεν ισχύει για online αγορές αναφέρεται τουλάχιστον 2 φορές στους όρους της προσφοράς, τη μία με bold κιόλας. Για το 10% που αναφέρεις δεν το είδα στους όρους, όμως όπως ανέφερε άλλος χρήστης προηγουμένως: Στις 22/12/2021 στις 3:29 ΜΜ, Nikosgiann είπε Στο site οταν πας να κανεις checkout, και επιλεξεις αντικαταβολη και παραλαβη απο καταστημα, θα δεις μια υποσημειωση στην αντικαταβολη, πως αν πληρωσεις με καρτα, δεν ισχυουν τα προνομια της τραπεζας (Επιστροφη, μπονους, κλπ) Πηρα και τηλεφωνο και μου το επιβεβαιωσαν Επομένως έχεις σίγουρα ενημερωθεί πριν δώσεις την παραγγελία. Spoiler (Θεωρητικά αν το έχεις κλειστό ακόμα, προλαβαίνεις να το επιστρέψεις στο κατάστημα και αυτό που επέστρεψες να το παραγγείλεις επιτόπου στον υπάλληλο και να το ξαναγοράσεις...) Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από Giama
george1999 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Giama είπε Το ότι το 20% δεν ισχύει για online αγορές αναφέρεται τουλάχιστον 2 φορές στους όρους της προσφοράς, τη μία με bold κιόλας. Για το 10% που αναφέρεις δεν το είδα στους όρους, όμως όπως ανέφερε άλλος χρήστης προηγουμένως: Επομένως έχεις σίγουρα ενημερωθεί πριν δώσεις την παραγγελία. Απόκρυψη περιεχομένων (Θεωρητικά αν το έχεις κλειστό ακόμα, προλαβαίνεις να το επιστρέψεις στο κατάστημα και αυτό που επέστρεψες να το παραγγείλεις επιτόπου στον υπάλληλο και να το ξαναγοράσεις...) Έχεις δίκιο απλά η παραγγελία έγινε στο δρόμο από κινητό στη λαχτάρα μου να το προλάβω (ipad που βρέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ τις προηγούμενες μέρες φαινόταν εξαντλημένο) δε το πρόσεξα, οπότε κοινώς την πάτησα!!!
zafevolution Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά, Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά είμαι στο δρόμο και δεν μπορώ να ψάξω εύκολα. Πήγα στο φυσικό κατάστημα Γερμανό και αγόρασα κάτι. Και ενώ πλήρωσα με την εφαρμογή της eurobank από το κινητό και το ανέφερα ότι θέλω το 20% για να χρησιμοποιήσουν το σωστό μηχάνημα, η απόδειξη από το POS δεν γράφει για επιστροφή. Τίποτα. ούτε καν το 1% Μέχρι και ο πωλητής παραξενεύτηκε. Στην εφαρμογή φαίνεται δεσμευμένο το ποσό. Έχει γίνει κάποιο λάθος ή μπορεί να επεξεργαστεί η συναλλαγή αργότερα και να μου δώσουν την επιστροφή; Έκανα και ένα αίτημα να το δουν από την εξυπηρέτηση στην eurobank και είπαν ότι θα το δουν και θα μου απαντήσουν.
wolfskinn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, zafevolution είπε Καλημέρα παιδιά, Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά είμαι στο δρόμο και δεν μπορώ να ψάξω εύκολα. Πήγα στο φυσικό κατάστημα Γερμανό και αγόρασα κάτι. Και ενώ πλήρωσα με την εφαρμογή της eurobank από το κινητό και το ανέφερα ότι θέλω το 20% για να χρησιμοποιήσουν το σωστό μηχάνημα, η απόδειξη από το POS δεν γράφει για επιστροφή. Τίποτα. ούτε καν το 1% Μέχρι και ο πωλητής παραξενεύτηκε. Στην εφαρμογή φαίνεται δεσμευμένο το ποσό. Έχει γίνει κάποιο λάθος ή μπορεί να επεξεργαστεί η συναλλαγή αργότερα και να μου δώσουν την επιστροφή; Έκανα και ένα αίτημα να το δουν από την εξυπηρέτηση στην eurobank και είπαν ότι θα το δουν και θα μου απαντήσουν. Το είχες παραγγείλει μήπως από το ηλεκτρονικό κατάστημα με παραλαβή σε φυσικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις