Nikosgiann Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μολις εκανα κ γω αγορα με Apple Pay και η επιστροφη μπηκε κατευθειαν. *Apple Pay εκανα μετά την εναρξη του προγραμματος, γιατι νομιζω σε καποια φαση αναφερθηκε
dimitris1090t Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα πάντως απο προχτές που έκανα την αγορά στο κατάστημα με Google pay ακόμα δεν μου έχουν μπει οι πόντοι. Επίσης σήμερα αγόρασα κάτι ακόμα με eurobank wallet και πάλι δεν μου μπήκαν οι πόντοι. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Χρειάζεται να πάρω κάπου τηλέφωνο;
skaros1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 παιδια ξερεις κανει εαν μπορουμε να κανουμε εξαργυρωση των χρηματων επιστροφης eurobank σε καταστημα γερμανος ?
Dimichios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, skaros1 είπε παιδια ξερεις κανει εαν μπορουμε να κανουμε εξαργυρωση των χρηματων επιστροφης eurobank σε καταστημα γερμανος ? Μου είπαν ότι γίνεται αλλά είχε ένα θέμα το σύστημα και εν τέλει δεν μου το έκαναν. 42 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Εμένα πάντως απο προχτές που έκανα την αγορά στο κατάστημα με Google pay ακόμα δεν μου έχουν μπει οι πόντοι. Επίσης σήμερα αγόρασα κάτι ακόμα με eurobank wallet και πάλι δεν μου μπήκαν οι πόντοι. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Χρειάζεται να πάρω κάπου τηλέφωνο; Περίεργο....εμένα μου μπήκαν απευθείας...με google pay...Έχεις σίγουρα ενεργοποιημένο την επιστροφή;
zygorito Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Εμένα πάντως απο προχτές που έκανα την αγορά στο κατάστημα με Google pay ακόμα δεν μου έχουν μπει οι πόντοι. Επίσης σήμερα αγόρασα κάτι ακόμα με eurobank wallet και πάλι δεν μου μπήκαν οι πόντοι. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Χρειάζεται να πάρω κάπου τηλέφωνο; μήπως είναι κάτι από τους όρους; https://www.germanos.gr/images/corporate/Diagonismoi-Oroi/XMAS_PROMO_GERMANOS.pdf γιατί και εμένα αμέσως έγιναν που το είχα από πριν
dimitris1090t Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, zygorito είπε μήπως είναι κάτι από τους όρους; https://www.germanos.gr/images/corporate/Diagonismoi-Oroi/XMAS_PROMO_GERMANOS.pdf γιατί και εμένα αμέσως έγιναν που το είχα από πριν Δεν ξέρω τι να πω. Το μόνο που έκανα είναι επειδή η κυρία συσκευή μου δνε υποστηρίζει Google pay ή eurobank wallet ξανα κατέβασα την εφαρμογή της eurobank αλλα και την εφαρμογή της επιστροφής στην παλιά συσκευή που έχει Google services και πλήρωσα με εκείνη. Αλλα στην κυρία συσκευή μου εχω κανονικά την εφαρμογή της επιστροφής παρα πολυ καιρό εγκατεστημενη. Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα να δω και μετά θα πάρω τηλέφωνο γιατί δεν μπήκε ούτε το 1% που είναι η βασική επιστροφή που έχει ο Γερμανός με κάρτες eurobank. 1 ώρα πριν, Dimichios είπε Μου είπαν ότι γίνεται αλλά είχε ένα θέμα το σύστημα και εν τέλει δεν μου το έκαναν. Περίεργο....εμένα μου μπήκαν απευθείας...με google pay...Έχεις σίγουρα ενεργοποιημένο την επιστροφή; Ναι η επιστροφή ειναι ενεργοποιημενη, σε μάρκετ ή συνεργαζόμενα βενζινάδικα μπαίνει κανονικά η επιστροφή και έχω και την δυνατότητα να εξαργυρωσω τα χρήματα.
Fabricated Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dimitris1090t είπε Δεν ξέρω τι να πω. Το μόνο που έκανα είναι επειδή η κυρία συσκευή μου δνε υποστηρίζει Google pay ή eurobank wallet ξανα κατέβασα την εφαρμογή της eurobank αλλα και την εφαρμογή της επιστροφής στην παλιά συσκευή που έχει Google services και πλήρωσα με εκείνη. Αλλα στην κυρία συσκευή μου εχω κανονικά την εφαρμογή της επιστροφής παρα πολυ καιρό εγκατεστημενη. Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα να δω και μετά θα πάρω τηλέφωνο γιατί δεν μπήκε ούτε το 1% που είναι η βασική επιστροφή που έχει ο Γερμανός με κάρτες eurobank. Ναι η επιστροφή ειναι ενεργοποιημενη, σε μάρκετ ή συνεργαζόμενα βενζινάδικα μπαίνει κανονικά η επιστροφή και έχω και την δυνατότητα να εξαργυρωσω τα χρήματα. Μήπως ήταν παραγγελία απο eshop?
dimitris1090t Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Fabricated είπε Μήπως ήταν παραγγελία απο eshop? Οχι ήταν προϊόντα που είχε το κατάστημα. Συγκεκριμένα ήταν ενα χειριστήριο για ps5 και τα αντίστοιχα ακουστικά της Sony.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Οχι ήταν προϊόντα που είχε το κατάστημα. Συγκεκριμένα ήταν ενα χειριστήριο για ps5 και τα αντίστοιχα ακουστικά της Sony. Εισαι σιγουρος οτι πληρωσες σε POS της Eurobank; Και οι δυο συναλλαγες σου εγιναν στο ιδιο υποκαταστημα λογικα...
trif_on Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Iphone 12 pro max 128 gb από 1200 αρχική -151 ευρώ έκπτωση -203 ευρώ ΦΠΑ -169 ευρώ 20% επιστροφή Τελικό ποσό 677 ευρώ. Καλά Χριστούγεννα 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Βρηκα και 400€ στον δρομο, τελικη 277 σαν να λεμε. 😄 Καλη Πρωτοχρονια. Spoiler Για οποιον δεν καταλαβε να το πουμε και αλλιως: 1050 εχει αυτες τις ημερες. Αν καποιος (που δεν μας αφορα αλλα αναφερεται απο διαφορους, κακως φυσικα γιατι μονο μπερδευει κοσμο) το περναει στην επιχειρηση του και δεν πληρωνει ΦΠΑ, το αγοραζει με 846€. Απο τα 846 , παμε στα 846 κανονικοτατα πληρωτεο με 169€ στο ηλεκτρονικο πορτοφολι για επομενες αγορες σε συνεργαζομενους με την επιστροφη της eurobank - γι αυτα τα 169€ μιλα το προηγουμενο σχολιο, προς αποφυγη παρερμηνειων απο οποιον τυχον δεν γνωριζει κατι) 2
trif_on Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, matrixxx είπε Βρηκα και 400€ στον δρομο, τελικη 277 σαν να λεμε. 😄 Καλη Πρωτοχρονια. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για οποιον δεν καταλαβε να το πουμε και αλλιως: 1050 εχει αυτες τις ημερες. Αν καποιος (που δεν μας αφορα αλλα αναφερεται απο διαφορους, κακως φυσικα γιατι μονο μπερδευει κοσμο) το περναει στην επιχειρηση του και δεν πληρωνει ΦΠΑ, το αγοραζει με 846€. Απο τα 846 , παμε στα 846 κανονικοτατα πληρωτεο με 169€ στο ηλεκτρονικο πορτοφολι για επομενες αγορες σε συνεργαζομενους με την επιστροφη της eurobank - γι αυτα τα 169€ μιλα το προηγουμενο σχολιο, προς αποφυγη παρερμηνειων απο οποιον τυχον δεν γνωριζει κατι) Έδωσα και το XS μου 320
panostx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρω και τις 2 δίπλα δίπλα για να κάνω σύγκριση, καθαρά από άποψη εικόνας (δεν με ενδιαφέρει το smart κομμάτι) ποια θα διαλέγατε; https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55-65/hisense-h58a7100f-58-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20397324 https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55-65/tcl-55p615-55-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20405032
dimitris1090t Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, matrixxx είπε Εισαι σιγουρος οτι πληρωσες σε POS της Eurobank; Και οι δυο συναλλαγες σου εγιναν στο ιδιο υποκαταστημα λογικα... Δεν ξέρω αν έγιναν με pos της eurobank με ρώτησε η κοπέλα στο ταμείο τι τράπεζα έχω και της είπα eurobank. Ναι στο ίδιο κατάστημα έγιναν και οι δυο συναλλαγές. Θα πάρω μέσα στην εβδομάδα τηλέφωνο στηβ eurobank μα δω τι θα μου πει. Καλά Χριστούγεννα!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Δεν ξέρω αν έγιναν με pos της eurobank με ρώτησε η κοπέλα στο ταμείο τι τράπεζα έχω και της είπα eurobank. Ναι στο ίδιο κατάστημα έγιναν και οι δυο συναλλαγές. Θα πάρω μέσα στην εβδομάδα τηλέφωνο στηβ eurobank μα δω τι θα μου πει. Καλά Χριστούγεννα!!! Χαρτακι απο το pos δεν δινουν οταν πληρωνεις με ψηφιακο πορτοφολι; Λογικα δινουν. Τα χαρτακια να δεις, λενε ολη την αληθεια... Δεν χρειαζεται να ρωτησεις καποιον. Μετα βλεπεις τι κανεις βεβαια. Πονταρω οτι δεν περαστηκε σε μηχανακι eurobank, αυτο ειχε συμβει σε μενα τις 2-3 φορες που δεν μπηκαν ποντοι συνεργατων στις τραπεζες. Καλα Χριστουγεννα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις