Fabricated Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι ισχύει κανονικά το Google pay. Με το που πλήρωσα στον Γερμανο μπήκαν αμέσως (κυριολεκτικά) οι πόντοι. Μάλιστα εκανα αυτο που είπες. Πλήρωσα με ΦΠΑ ώστε να μπουν περισσότεροι πόντοι Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από Fabricated
AristidisZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 αν ενδιαφέρει κανέναν, έχει 13άρια 128 GB στον Γερμανό στη Γλυφάδα (Αγγ. Μεταξά), έκανα κράτηση πριν λίγο ένα
twindrop Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά νομίζω ειναι φορολογική παράβαση να πληρώσεις ΦΠΑ σε συναλλαγή που δικαιούσε απαλλαγή λόγο τους σχετικού νόμου όταν κόβεις τιμολόγιο. Ελέγξτε με τον λογιστή σας. 1
Patrick147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, twindrop είπε Παιδιά νομίζω ειναι φορολογική παράβαση να πληρώσεις ΦΠΑ σε συναλλαγή που δικαιούσε απαλλαγή λόγο τους σχετικού νόμου όταν κόβεις τιμολόγιο. Ελέγξτε με τον λογιστή σας. Εφόσον πληρώσει κάποιος το ΦΠΑ για κινητά, λάπτοπ κτλ στο κατάστημα δεν δικαιούται επιστροφή μέσω της δήλωσης, το χάνει, γίνεται έξοδο. Πρέπει να αναφέρεται στο τιμολόγιο το σχετικό άρθρο.
NoiSy MaN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Στις 20/12/2021 στις 6:16 ΜΜ, alexpen είπε Να κανω μια ερώτηση; Ξέρετε σίγουρα εαν ισχύει με το Google Pay; Εγώ καλού κακού ενεργοποιησα το wallet της εφαρμογής, έκανα αγορές αλλα δεν πιστώθηκαν ακομα τα €πιστρεφομενα. Στο Google Pay, την εχω συνδέσει προ της ανακοίνωσης της προσφοράς, αλλά δεν τόλμησα να το κανω ετσι. Τέλος, για όσους θέλουν έκδοση τιμολογίου, ισχύει κανονικά η προσφορά απλα νομίζω ότι συμφέρει να πληρώσεις με ΦΠΑ ωστε η €πιστροφη να υπολογισθεί επί του μεικτού ποσού. Aγόρασα πριν 1 ώρα με Google Pay (εν τω μεταξύ κάρτα Eurobank έβγαλα προχθές, καλό timing) και μπήκε κατευθείαν το 20%.
hant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Αν παραγγειλω με παραλαβη απο καταστημα και πληρωσω στο καταστημα με ψηφιακο πορτοφολι θα παρω 20% επιστροφη? Το εκανε κανεις?
zygorito Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, hant είπε Αν παραγγειλω με παραλαβη απο καταστημα και πληρωσω στο καταστημα με ψηφιακο πορτοφολι θα παρω 20% επιστροφη? Το εκανε κανεις? Ο υπάλληλος που έκανα την παραγγελιά στο κατάστημα μου λέει πρέπει να το κάνεις από το μαγαζι. Επίσης ενδεχομένως να βρεθεί και κάτι που το βγάζει εκτός αποθέματος στο σάιτ. Το καλύτερο να κάνεις είναι κάλεσε το κατάστημα αν δεν έχεις χρόνο να πας να το τσεκαρεις. 1
Nikosgiann Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, hant είπε Αν παραγγειλω με παραλαβη απο καταστημα και πληρωσω στο καταστημα με ψηφιακο πορτοφολι θα παρω 20% επιστροφη? Το εκανε κανεις? Οχι δεν γινεται Στο site οταν πας να κανεις checkout, και επιλεξεις αντικαταβολη και παραλαβη απο καταστημα, θα δεις μια υποσημειωση στην αντικαταβολη, πως αν πληρωσεις με καρτα, δεν ισχυουν τα προνομια της τραπεζας (Επιστροφη, μπονους, κλπ) Πηρα και τηλεφωνο και μου το επιβεβαιωσαν 1
sphinxgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Ηλεκτρονικό πορτοφόλι, σημαίνει να έχουμε ενεργοποιήσει μέσω της εφαρμογής για την κάρτα μας που έχει επιστροφή, την πληρωμή μέσω NFC στο κινητο?
Nikosgiann Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Apple Pay (πας και το σεταρεις στο Apple Wallet) Google Pay Eurobank Pay (μονο για Android)
sphinxgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Nikosgiann είπε Apple Pay (πας και το σεταρεις στο Apple Wallet) Google Pay Eurobank Pay (μονο για Android) To Eurobank Pay ειναι για πληρωμές λογαριασμών κλπ. Το έψαξα και γίνεται απο την εφαρμογή Eurobank App και το Eurobank Wallet https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/mobile-and-apps/mobile-apps/eurobank-wallet 1
Dimichios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις πήρα ps5 Blu ray disc Με 1 μοχλό και miles morales από Γερμανό στην πανεπιστημιου Αθήνας στα 569 ευρω με 20% επιστροφή και ένα σκασμό κουπόνια για την εφαρμογή Gapp του Γερμανού. Κλέψιμο να παιρνεις ps5 στα 400 χρονιάρες μέρες. Μου είπαν ότι σε καταστήματα έχουν διαθέσιμα μικρό στοκ λόγω ακυρωμενων παραγγελιών αλλά πρέπει να είσαι φουλ κωλοφαρδος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δεν το πηρες 400. 455, εμμεσα (569 πληρωσες) μαλιστα. Τουλαχιστον το πηρες εσυ σε καλη τιμη και οχι στην λιανικη, μια χαρα για τις αθλιες ημερες που ζουμε! 1
Fabricated Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dimichios είπε Μόλις πήρα ps5 Blu ray disc Με 1 μοχλό και miles morales από Γερμανό στην πανεπιστημιου Αθήνας στα 569 ευρω με 20% επιστροφή και ένα σκασμό κουπόνια για την εφαρμογή Gapp του Γερμανού. Κλέψιμο να παιρνεις ps5 στα 400 χρονιάρες μέρες. Μου είπαν ότι σε καταστήματα έχουν διαθέσιμα μικρό στοκ λόγω ακυρωμενων παραγγελιών αλλά πρέπει να είσαι φουλ κωλοφαρδος. Τι κουπόνια αν επιτρέπεται; εννοεις αυτά που αγοράζεις με πόντους στο g app; αν ναι μπορείς να πάρεις και εκπτωτική κουπόνια για επόμενη αγορά και μάλιστα χωρίς ελάχιστη παραγγελία. 1
Dimichios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Fabricated είπε Τι κουπόνια αν επιτρέπεται; εννοεις αυτά που αγοράζεις με πόντους στο g app; αν ναι μπορείς να πάρεις και εκπτωτική κουπόνια για επόμενη αγορά και μάλιστα χωρίς ελάχιστη παραγγελία. Είχα κάποια κουπόνια από προηγούμενες αγορές τότε που έκανε κάτι 5πλασιους πόντους μέσα από την εφαρμογή Gapp και η αγορά του Ps5 μου έδωσε 2846 πόντους ( Σημείωση κάθε 2500 πόντοι είναι 5 ευρώ). Παιδιά μπορεί να κράζουμε plaisio/public/germanos αλλά όταν έχει αυτές τις προωθητικές ενέργειες είναι μονόδρομος... 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Δεν το πηρες 400. 455, εμμεσα (569 πληρωσες) μαλιστα. Τουλαχιστον το πηρες εσυ σε καλη τιμη και οχι στην λιανικη, μια χαρα για τις αθλιες ημερες που ζουμε! είχα και κουπόνια 50 ευρώ αδερφέ μου λόγω του Gapp❤️ Βάλε και τους 2846 πόντους που μου έδωσε και αντιστοιχούν σε 5 ευρώ μπαμ 400 ❤️ ΓΕΡΜΑΝΕ ΣΑΓΑΠΑΩ ΡΕ ΜΑΛ@... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από Dimichios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις