Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Πότε είδαμε 30% επιστροφή;

Στα του θέματος, ipad pro δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Φέτος σε αγορά τηλεόρασεων από εθνική(go4more).

24 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Εμενα παντως + 20% έκπτωση παντου δε μου φαίνεσαι κακή προσφορά.

Κανεις δεν είπε οτι το 20% έκπτωση ειναι κακο.

Η ολη διαδικασία για να το πάρεις είναι που ειναι για κλωτσιές,σε σχέση με το 10% που είναι πιο ευκολο.

Ασε που ειδικά τώρα λόγω εξαρσης covid,δεν έπρεπε να βγάζουν προσφορές μόνο για καταστήματα.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Κανεις δεν είπε οτι το 20% έκπτωση ειναι κακο.

Η ολη διαδικασία για να το πάρεις είναι που ειναι για κλωτσιές,σε σχέση με το 10% που είναι πιο ευκολο.

Ασε που ειδικά τώρα λόγω εξαρσης covid,δεν έπρεπε να βγάζουν προσφορές μόνο για καταστήματα.

Καλα σε αυτο εννοείται συμφωνώ αλλά να λεμε δε θα πάρω επειδή κάποια στιγμή κάποια άλλη τράπεζα εβαλε παρόμοια προσφορά δεν έχει κάποια λογική από πίσω (δεν θυμάμαι κάποια προσφορά πρόσφατα με 20% ποσοστό ανεξαρτήτου κατηγορίας και ποσού). Σαν να πηγαίνω σε κάθε νήμα να λεω "έπαιξε και παλια παρόμοια προσφορά νιώθω οτι με καθοδηγούν με το ζόρι συγγνώμη δε θα παρω". Να μας πείτε δεν αξίζει η προσφορά για τον εξής λόγο εννοείται, τώρα το ότι νιώθει κάποιος ότι τον βάζουν με το ζόρι να πληρώσει με wallet ε εντάξει μη τα θέλουμε όλα δικά μας , τι περιμέναμε δηλαδη να πουν "πάρτε 20% επιπλέον έκπτωση παντού ότι θέλετε όπως θέλετε"

Δημοσ.

Να σημειώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι για το ίδιο διάστημα (17-31 Δεκεμβρίου) και για smartphone ή tablet (300 ευρώ και άνω) δίνει δωρεάν ασφάλεια συσκευής για 1 χρόνο. Σε συνδυασμό με το 10 ή 20 % νομίζω είναι τίμια προσφορά.

Η ασφάλεια συσκευής σύμφωνα με τους γενικούς κανόνες εδώ πιθανότατα ισχύει για αγορές απ´ τα φυσικά καταστήματα (και όχι online):

https://www.germanos.gr/corporate/ginsurance/

Όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει αναλυτικά αλλά από φυσικά καταστήματα σίγουρα ισχύει.

Επίσης, για διαθεσιμότητες προϊόντων αν έχετε αμφιβολίες (πχ καινούργια iPhone έχει πολύ λίγα κομμάτια) μπορείτε να ελέγξετε και με την κεντρική αποθήκη (2108006000) για το αν και που υπάρχουν (πιθανώς) διαθέσιμα κομμάτια.

Δημοσ.

Πήγα χτες στον Γερμανό και αγόρασα μια θήκη για κινητό και μόλις έγινε η συναλλαγή στο ταμείο μου πιστωθηκαν αμέσως τα ευρώ επιστροφή στο app. 

Στην συνέχεια όμως πήγα στα Attica και εκεί επανέλαβα την ίδια διαδικασία στο ταμείο και αποτι βλέπω μέχρι και τώρα 15 ώρες μετά δεν μου έχουν πιστωθει καθόλου ευρώ επιστροφή για την συναλλαγή. 

Λέτε να το ψάξω ή είναι φυσιολογικό να αργήσουν; 

Δημοσ.
48 minutes ago, Fabbyyy said:

Πήγα χτες στον Γερμανό και αγόρασα μια θήκη για κινητό και μόλις έγινε η συναλλαγή στο ταμείο μου πιστωθηκαν αμέσως τα ευρώ επιστροφή στο app. 

Στην συνέχεια όμως πήγα στα Attica και εκεί επανέλαβα την ίδια διαδικασία στο ταμείο και αποτι βλέπω μέχρι και τώρα 15 ώρες μετά δεν μου έχουν πιστωθει καθόλου ευρώ επιστροφή για την συναλλαγή. 

Λέτε να το ψάξω ή είναι φυσιολογικό να αργήσουν; 

Ε δώσε λίγο χρόνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, matrixxx είπε

Για την προωθητικη να πω και την δικη μου γνωμη: Επειδη δεν μου αρεσει να με καθοδηγουν καπου (λες και δεν βλεπω μπροστα μου) "με το ζορι" ας πουμε, δεν θα ασχοληθω καθολου. Σχεδον μονιμα βλεπουμε 20% ακομα και 30% επιστροφης απο πολλες τραπεζες. Τωρα μειωνουν την επιστροφη στο 10% και σου δινουν το 20% μονο αν βαλεις wallet. Οκ, δεν θα παρω.

Εγώ πάντως επιστροφή 20% σε προϊόντα apple δεν θυμάμαι να έχει γίνει τελευταία 

Μπορει για σένα να είναι αδιάφορο, για πολλούς όμως δεν είναι 

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

To καλοκαίρι πήρα ipad air που το είχαν βάλει 580 με 20% επιστροφή με eurobank κάρτες οπότε άκυρο αυτό που λες 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dimichios είπε

To καλοκαίρι πήρα ipad air που το είχαν βάλει 580 με 20% επιστροφή με eurobank κάρτες οπότε άκυρο αυτό που λες 

15% νομίζω ήταν το καλοκαίρι

• Moderators
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εχει γινει αρκετες φορες.

57 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγω για μενα μιλησα οπως ρητα εγραψα για οσους διαβαζουν απροσεκτα. Μπορει για σενα να μην ειναι αδιαφορο. Δικο σου θεμα και δικαιωμα.

Δημοσ.

Απλά να επιβεβαιώσω και εγώ ότι τα ακουστικά pulse 3d για ps5 στοιχίζουν στα καταστήματα 70€ (σε αντίθεση με την online τιμή) και δίνουν 14€ επιστροφή απ ευθείας άμα πληρώσεις με ψηφιακή Eurobank.

Δημοσ.

Δυστυχώς το κινητό μου δεν έχει NFC, ενώ έχω κάρτα Eurobank με το €πιστροφή app.

Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, παίζει να συνδέσω την κάρτα μου με το google pay κάποιου φίλου που έχει NFC το κινητό του και να κάνω την αγορά (και αφού μπουν οι πόντοι να αποσυνδέσω την κάρτα); Ή θέλει να έχει και το €πιστροφή app στο ίδιο κινητό κτλ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, spahar είπε

Δυστυχώς το κινητό μου δεν έχει NFC, ενώ έχω κάρτα Eurobank με το €πιστροφή app.

Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, παίζει να συνδέσω την κάρτα μου με το google pay κάποιου φίλου που έχει NFC το κινητό του και να κάνω την αγορά (και αφού μπουν οι πόντοι να αποσυνδέσω την κάρτα); Ή θέλει να έχει και το €πιστροφή app στο ίδιο κινητό κτλ;

Πρεπει να βάλεις  την εφαρμογή eurobank, να κάνεις authorise τη συσκευή του κλπ. Και μετά δε ξέρω πως αφαιρείται. Λογικά όταν τελειώσεις και τα σβήσεις όλα απ' το ξένο κινητό και ξανακάνεις authorise το δικό σου θα είσαι οκ . Αν είναι κολλητός σου και έμπιστος δοκίμασε. Η εφαρμογή Eπιστροφη δε χρειάζεται να υπάρχει στο κινητο, Αρκεί να την έχεις κατεβάσει εσύ στο παρελθόν.

Ήταν που ήταν ταλαιπωρία, οπως λέει και ο @matrixxx εσύ πας γυρεύοντας για επιπλέον...

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ipal είπε

Πρεπει να βάλεις  την εφαρμογή eurobank, να κάνεις authorise τη συσκευή του κλπ. Και μετά δε ξέρω πως αφαιρείται. Λογικά όταν τελειώσεις και τα σβήσεις όλα απ' το ξένο κινητό και ξανακάνεις authorise το δικό σου θα είσαι οκ . Αν είναι κολλητός σου και έμπιστος δοκίμασε. Η εφαρμογή Eπιστροφη δε χρειάζεται να υπάρχει στο κινητο, Αρκεί να την έχεις κατεβάσει εσύ στο παρελθόν.

Ήταν που ήταν ταλαιπωρία, οπως λέει και ο @matrixxx εσύ πας γυρεύοντας για επιπλέον...

Δεν ισχύει αυτό. Δεν εχω eurobank έχει συγγενής μου. Έβαλα την κάρτα του στο google pay μου πανεύκολα μόνο με η επιβεβαίωση χρειάστηκε με κωδικό που στάλθηκε στο κινητό του. Στην συνέχεια εκανα αφαίρεση της κάρτας του από το Google pay και διαγράφθηκε εντελώς δε τη βλέπω πια. 

Δημοσ.

Να κανω μια ερώτηση; Ξέρετε σίγουρα εαν ισχύει με το Google Pay; Εγώ καλού κακού ενεργοποιησα το wallet της εφαρμογής, έκανα αγορές αλλα δεν πιστώθηκαν ακομα τα €πιστρεφομενα. 

Στο Google Pay, την εχω συνδέσει προ της ανακοίνωσης της προσφοράς, αλλά δεν τόλμησα να το κανω ετσι. 

Τέλος, για όσους θέλουν έκδοση τιμολογίου, ισχύει κανονικά η προσφορά απλα νομίζω ότι συμφέρει να πληρώσεις με ΦΠΑ ωστε η €πιστροφη να υπολογισθεί επί του μεικτού ποσού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...