AristidisZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε Μπορούμε να κάνουμε παραγγελία σε iPhone 13 Pro max σε κατάστημα; Γιατί λέει εξαντλημένο. Μάλλον όχι, δυστυχώς. Πήγα χθες το απόγευμα για το 13 και επειδή ήταν εξαντλημένο δεν μου έκαναν παραγγελία
BALABANIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Για να καταλάβω. Πας Γερμανό, αγοράζεις κάτι με 800€, τηρώντας όλα τα παραπάνω (€πιστροφη, ψηφιακό πορτοφόλι). Μόλις το αγοράσεις σου επιστρέφει στη κάρτα το 20%; (Στην προκειμένη 160€;) Αρα τελική τιμή 640; Σωστα;
dinosz750 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, BALABANIS είπε Για να καταλάβω. Πας Γερμανό, αγοράζεις κάτι με 800€, τηρώντας όλα τα παραπάνω (€πιστροφη, ψηφιακό πορτοφόλι). Μόλις το αγοράσεις σου επιστρέφει στη κάρτα το 20%; (Στην προκειμένη 160€;) Αρα τελική τιμή 640; Σωστα; Σωστά! Πήγα πριν λίγο, αγόρασα Deco M5 με τιμή €114,90, πλήρωσα τόσα και μου έβαλαν στην επιστροφή 23 ευρώ για να ξοδέψω επόμενη φορά σε καταστήματα που δέχονται εξαργύρωση (πχ Σκλαβενίτης, Πλαίσιο κ πολλά άλλα δες εδώ). Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από dinosz750 1
BALABANIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, dinosz750 είπε Σωστά! Πήγα πριν λίγο, αγόρασα Deco M5 με τιμή €114,90, πλήρωσα τόσα και μου έβαλαν στην επιστροφή 23 ευρώ για να ξοδέψω επόμενη φορά σε καταστήματα που δέχονται εξαργύρωση (πχ Σκλαβενίτης, Πλαίσιο κ πολλά άλλα δες εδώ). Thanks! Δεν μπορείς να τα κάνεις ανάληψη να φανταστω; Ειναι εκεί μόνο για να τα καταναλωσεις σε άλλες αγορές;; Εχουν και ημερομηνια ληξης;
ipal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, BALABANIS είπε Για να καταλάβω. Πας Γερμανό, αγοράζεις κάτι με 800€, τηρώντας όλα τα παραπάνω (€πιστροφη, ψηφιακό πορτοφόλι). Μόλις το αγοράσεις σου επιστρέφει στη κάρτα το 20%; (Στην προκειμένη 160€;) Αρα τελική τιμή 640; Σωστα; Ποντους Επιστροφή σου επιστρέφει , όχι χρήματα. Που είναι όμως σαν χρήματα. Και μπορεί να μην μπουν και άμεσα, παλιότερα σε κάποιους τράβηξε ακόμα και ένα μήνα η ιστορία να μπει η Επιστροφή (στις πιο ακραίες περιπτώσεις), εκτός αν άλλαξε κάτι φέτος με το wallet. 1
g_f Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Θέλει λίγο προσοχή στους όρους. Στα γρήγορα που τους διάβασα λέει ότι όσοι εχου ενεργό πορτοφόλι την ημερομηνία έναρξης της ενέργειας παίρνουν άμεσα τους πόντους. Όσοι το ενεργοποιήσουν κατά την διάρκεια της προσφοράς θα τους πάρουν μέχρι 31/12/2022. Επαναλαμβάνω τους διάβασα στα γρήγορα εχτές οπότε μπορείνα μην καταλαβα κάτι καλα. Όποιος ενδιαφέρεται ας τους διαβάσει προσεκτικά.
dinosz750 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, BALABANIS είπε Thanks! Δεν μπορείς να τα κάνεις ανάληψη να φανταστω; Ειναι εκεί μόνο για να τα καταναλωσεις σε άλλες αγορές;; Εχουν και ημερομηνια ληξης; Ναι, ένα χρόνο από την απόδοσή τους λήγουν. Οι πόντοι που πήρα σήμερα μου γράφει λήγουν 18/12/2022. 45 λεπτά πριν, ipal είπε Ποντους Επιστροφή σου επιστρέφει , όχι χρήματα. Που είναι όμως σαν χρήματα. Και μπορεί να μην μπουν και άμεσα, παλιότερα σε κάποιους τράβηξε ακόμα και ένα μήνα η ιστορία να μπει η Επιστροφή (στις πιο ακραίες περιπτώσεις), εκτός αν άλλαξε κάτι φέτος με το wallet. Ο υπάλληλος του Γερμανού με ρώτησε αν κατέβασα το app Επιστροφής κ σύνδεσα στο google pay την κάρτα σήμερα και του είπα ναι και μου λέει "να ξέρετε πως οι πόντοι μπαίνουν έως και 31 Ιανουαρίου αν κάνατε την διαδικασία σήμερα". Εμένα πάντως οι πόντοι μπήκαν αμέσως με το που χρεώθηκε η κάρτα αλλά ίσως έπαιξε ρόλο πως είχα συνδέσει την κάρτα και παλιότερα στο app της Επιστροφής σε άλλη συσκευή οπότε δεν ήμουν νέος χρήστης. Δεν ξέρω αν κάποιος το συνδέει πρώτη φορά αν πρέπει να γίνει κάτι κάποιος έλεγχος απ την τράπεζα και αργεί στην απόδοση πόντων. Καλύτερα να μας πουν άτομα που το κάνανε πρώτη φορά.
DjAde Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dinosz750 είπε Ναι, ένα χρόνο από την απόδοσή τους λήγουν. Οι πόντοι που πήρα σήμερα μου γράφει λήγουν 18/12/2022. Ο υπάλληλος του Γερμανού με ρώτησε αν κατέβασα το app Επιστροφής κ σύνδεσα στο google pay την κάρτα σήμερα και του είπα ναι και μου λέει "να ξέρετε πως οι πόντοι μπαίνουν έως και 31 Ιανουαρίου αν κάνατε την διαδικασία σήμερα". Εμένα πάντως οι πόντοι μπήκαν αμέσως με το που χρεώθηκε η κάρτα αλλά ίσως έπαιξε ρόλο πως είχα συνδέσει την κάρτα και παλιότερα στο app της Επιστροφής σε άλλη συσκευή οπότε δεν ήμουν νέος χρήστης. Δεν ξέρω αν κάποιος το συνδέει πρώτη φορά αν πρέπει να γίνει κάτι κάποιος έλεγχος απ την τράπεζα και αργεί στην απόδοση πόντων. Καλύτερα να μας πουν άτομα που το κάνανε πρώτη φορά. πως καταφερες και παραλαβες απο καταστημα? απο την πρωτη μερα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πουθενα κανενα χρωμα και εβαλα παραγγελια για παραλαβη απο καταστημα 3-4 μερες
dinosz750 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, DjAde είπε πως καταφερες και παραλαβες απο καταστημα? απο την πρωτη μερα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πουθενα κανενα χρωμα και εβαλα παραγγελια για παραλαβη απο καταστημα 3-4 μερες Μάλλον μπερδεύτηκες, εγώ αγόρασα mesh wifi kit όπως γράφω σε προηγούμενο Post. 38 λεπτά πριν, g_f είπε Θέλει λίγο προσοχή στους όρους. Στα γρήγορα που τους διάβασα λέει ότι όσοι εχου ενεργό πορτοφόλι την ημερομηνία έναρξης της ενέργειας παίρνουν άμεσα τους πόντους. Όσοι το ενεργοποιήσουν κατά την διάρκεια της προσφοράς θα τους πάρουν μέχρι 31/12/2022. Επαναλαμβάνω τους διάβασα στα γρήγορα εχτές οπότε μπορείνα μην καταλαβα κάτι καλα. Όποιος ενδιαφέρεται ας τους διαβάσει προσεκτικά. Ισχύει αλλά για νέους χρήστες είναι 31/01/2022, όχι 31/12/2022. Αναλυτικά κάνω copy paste απ το site της Eurobank με τους όρους στο spoiler από κάτω: Spoiler 4. Νέοι χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app: Όσοι πελάτες κατεβάσουν και ενεργοποιήσουν την εφαρμογή κατά τη διάρκεια της ενέργειας, δηλαδή από 17.12.2021 έως και 31.12.2021, κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα σε πραγματικό χρόνο) θα κερδίζουν 1% €πιστροφή, δηλαδή το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το οποίο συμμετέχουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Πρόγραμμα, και το υπόλοιπο ποσοστό έως το συνολικό 10% της ενέργειας, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 31.01.2022. Για τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα germanos.gr, στο πλαίσιο και υπό τους όρους της παρούσας ενέργειας, θα κερδίζουν αρχικά 1% €πιστροφή, δηλαδή το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το οποίο συμμετέχουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Πρόγραμμα και το οποίο θα αποδίδεται έως 5 με 6 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της συναλλαγής, και το υπόλοιπο ποσοστό έως το συνολικό 10% της ενέργειας, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 31.01.2022. Επίσης λέει πως είναι μέχρι 3 ξεχωριστές συναλλαγές στο Γερμανό (δλδ πας 3 φορές κ ψωνίζεις), απ την 4η παίρνεις μόνο 1% Επιστροφή. Αυτό το γράφω ειδικά για όσους μπορεί να εξυπηρετήσουν και φίλους/συγγενείς που δεν έχουν κάρτα eurobank. Οι όροι αναλυτικά εδώ! 1 1
g_f Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 9 minutes ago, dinosz750 said: Μάλλον μπερδεύτηκες, εγώ αγόρασα mesh wifi kit όπως γράφω σε προηγούμενο Post. Ισχύει αλλά για νέους χρήστες είναι 31/01/2022, όχι 31/12/2022. Αναλυτικά κάνω copy paste απ το site της Eurobank με τους όρους στο spoiler από κάτω: Reveal hidden contents 4. Νέοι χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app: Όσοι πελάτες κατεβάσουν και ενεργοποιήσουν την εφαρμογή κατά τη διάρκεια της ενέργειας, δηλαδή από 17.12.2021 έως και 31.12.2021, κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα σε πραγματικό χρόνο) θα κερδίζουν 1% €πιστροφή, δηλαδή το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το οποίο συμμετέχουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Πρόγραμμα, και το υπόλοιπο ποσοστό έως το συνολικό 10% της ενέργειας, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 31.01.2022. Για τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα germanos.gr, στο πλαίσιο και υπό τους όρους της παρούσας ενέργειας, θα κερδίζουν αρχικά 1% €πιστροφή, δηλαδή το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή με το οποίο συμμετέχουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Πρόγραμμα και το οποίο θα αποδίδεται έως 5 με 6 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της συναλλαγής, και το υπόλοιπο ποσοστό έως το συνολικό 10% της ενέργειας, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 31.01.2022. Επίσης λέει πως είναι μέχρι 3 ξεχωριστές συναλλαγές στο Γερμανό (δλδ πας 3 φορές κ ψωνίζεις), απ την 4η παίρνεις μόνο 1% Επιστροφή. Αυτό το γράφω ειδικά για όσους μπορεί να εξυπηρετήσουν και φίλους/συγγενείς που δεν έχουν κάρτα eurobank. Οι όροι αναλυτικά εδώ! Ναι έχεις δίκιο. Απλά όπως είπα δεν θυμόμουν ακριβώς...anyway, δεν είναι τπτ ιδιαίτερο ο ένας μήνας.
li@m Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ που δεν έχω ούτε την εφαρμογή επιστροφή ενεργοποιημενη και ούτε το wallet, αν κατάλαβα καλά αν κατεβάσω την εφαρμογή και βάλω την κάρτα στο gpay είμαι οκ;
dinosz750 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, li@m είπε Εγώ που δεν έχω ούτε την εφαρμογή επιστροφή ενεργοποιημενη και ούτε το wallet, αν κατάλαβα καλά αν κατεβάσω την εφαρμογή και βάλω την κάρτα στο gpay είμαι οκ; Ούτε εγώ την είχα. Είχε η μητέρα μου κάρτα eurobank με επιστροφή, οπότε κατέβασα το epistrofi app κ έβαλα τον αριθμό κάρτας και έπειτα μπήκα google pay και σύνδεσα την κάρτα. Το κινητό σου πρέπει να έχει NFC για να πληρώσεις ανέπαφα και επίσης να έχεις ανοιχτά τα δεδομένα την ώρα της συναλλαγής. Το παλικάρι μπροστά μου είχε έρθει με 2ο κινητό όπου έκανε hotspot στο δικό του το οποίο είχε το gpay και δεν του το πέρναγε κ άκουσα που του το είπε ο υπάλληλος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, Thrylos7 είπε εχω βαρεθει να διαβαζω σε καθε θεμα προσφορας μεγαλου καταστηματος και amazon ενα καρο posts για το πως και αν μπορει κανεις να γλιτωσει το ΦΠΑ. οι "προνομιουχοι" ανοιξτε ενα θεμα και συζητηστε τα και ξεκαθαριστε τα once and for all Σωστο, αλλα: Που να μην σβηνονταν κι ολας, τις περισσοτερες φορες επι τη εμφανισει τους. Καποιοι διαβαζουν x4 τετοια σχολια απο τα λιγοστα που βλεπουν οι υπολοιποι. ___________________________________ Για την προωθητικη να πω και την δικη μου γνωμη: Επειδη δεν μου αρεσει να με καθοδηγουν καπου (λες και δεν βλεπω μπροστα μου) "με το ζορι" ας πουμε, δεν θα ασχοληθω καθολου. Σχεδον μονιμα βλεπουμε 20% ακομα και 30% επιστροφης απο πολλες τραπεζες. Τωρα μειωνουν την επιστροφη στο 10% και σου δινουν το 20% μονο αν βαλεις wallet. Οκ, δεν θα παρω. 3
djuan1988 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Πότε είδαμε 30% επιστροφή; Στα του θέματος, ipad pro δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. 1
Fabricated Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Εμενα παντως + 20% έκπτωση παντου δε μου φαίνεσαι κακή προσφορά. Εδώ άλλες φορές λέμε το 8% και 9% προσφορές. Αν ψαξει κάποιος τα Christmas offers του Γερμανού ας πουμε θα βρει πολλά προϊόντα σε καλές τιμές (κοντά σε σκρουτζ η και κάτω από σκρουτζ). Οπότε άλλο ένα 20% επιπλέον είναι υπέροχο (και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγω μεγάλης αλυσίδας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις