Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τηλεόραση η tcl 55 ιντσών μου φαίνεται αξίζει, με την επιστροφή πάει στα 312€ την στιγμή που στο Σκρουτζ παίζει 400€+. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε κονσόλα για τα Χριστούγεννα. Series S στα 250€ με την επιστροφή. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά, η ίδια προσφορά ισχύει για ΙΚΕΑ. Άραγε συνδυάζεται με το 10% μείον,  της προσφοράς από cosmote κάθε Τρίτη και Πεμπτη;

Δημοσ.

εχω βαρεθει να διαβαζω σε καθε θεμα προσφορας μεγαλου καταστηματος και amazon ενα καρο posts για το πως και αν μπορει κανεις να γλιτωσει το ΦΠΑ. 

οι "προνομιουχοι" ανοιξτε ενα θεμα και συζητηστε τα και ξεκαθαριστε τα once and for all 

• Like 17
  • Thanks 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Telumetar είπε

Ρε παιδιά, η ίδια προσφορά ισχύει για ΙΚΕΑ. Άραγε συνδυάζεται με το 10% μείον,  της προσφοράς από cosmote κάθε Τρίτη και Πεμπτη;

συνδιάζεται κανονικά.

π.χ. αν πάρεις πράγματα αξίας 100 ευρώ, με τον κωδικό της COSMOTE θα πληρώσεις 90 στο ταμείο και με την Eurobank θα πάρεις 90€*20%=18€ επιστροφή.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε

Αυτός που πληρώνει μετρητοίς τι κερδίζει; 

Το τρίτο το μακρύτερο..... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

εχω βαρεθει να διαβαζω σε καθε θεμα προσφορας μεγαλου καταστηματος και amazon ενα καρο posts για το πως και αν μπορει κανεις να γλιτωσει το ΦΠΑ. 

οι "προνομιουχοι" ανοιξτε ενα θεμα και συζητηστε τα και ξεκαθαριστε τα once and for all 

Αυτό ακριβώς. Όλα τα θέματα καταντάνε κουραστικά για τους υπόλοιπους και οι πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν και τους περισσότερους θάβονται και χάνονται. Ας ανοιχτεί ένα generic sticky topic που να αφορά το πώς γλιτώνουν ΦΠΑ, κι ας μπαίνουν εκεί - και μόνο εκεί - για τις σχετικές με το ΦΠΑ απορίες.  

Επεξ/σία από stark
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, AristidisZ είπε

να φανταστώ ότι δεν ισχύει για προϊόντα apple ; 

Στην προηγούμενη προσφορά με κάρτα eurobank (15%) πήρα το Apple watch 7. 

Δημοσ.
14 hours ago, Thrylos7 said:

Κάθε φορά η ίδια συζήτηση, ξανά και ξανά λες και έπαθαν ομαδική αμνησία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, nikpro4 είπε

Ξερω οτι δεν ειναι κανενας λογιστης.Αμα ομως εισαι ελευθερος επαγγελματιας ,και δεν εχεις επαγγελματικο λογαριασμο σε τραπεζα,γινεται με οτι καρτα θες?

Το μαγαζί δεν το νοιάζει πώς θα πάρει τα λεφτά του, παρόλα αυτά το σωστό είναι αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας να έχεις συγκεκριμένους (επαγγελματικούς) λογαριασμούς από τους οποίους να κάνεις τις συναλλαγές που αφορούν τη δραστηριότητα σου

Το ότι το πολλοί τα μπλέκουν μπορεί να είναι πρόβλημα μελλοντικά

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...