Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να επαληθεύσει ή ξέρει αν η  H55E76GQ είναι QLED? Ο Γερμανός δεν την έχει ως QLED αλλά σε άλλα μαγαζιά (όχι ότι τους έχω εμπιστοσύνη ως προς τα χαρακτηριστικά) την χαρακτηρίζουν Qled, κάτι το οποίο αν ισχύει νομίζω με την "επιστροφή" αν την πετύχει 20% την κάνει καλή καλή τιμή σε συνδυασμό με δόσεις.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paan71 είπε

νομίζω με την "επιστροφή" αν την πετύχει 20% την κάνει καλή καλή τιμή σε συνδυασμό με δόσεις.

Oριακα μπορεις να την πεις "καλη τιμη" γιατι απλα θα εχεις ενα 10% απο την αγορα και μαλιστα σε ποντους, θα πληρωσεις πολυ πανω απο την αγορα. Αδιαφορη θα την ελεγα εγω, ειναι λιγους μηνες στην αγορα θα πεσει κι αλλο αν θες μονο την συγκεκριμενη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2021 στις 11:28 ΠΜ, zafevolution είπε

Καλημέρα παιδιά,

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά είμαι στο δρόμο και δεν μπορώ να ψάξω εύκολα.

Πήγα στο φυσικό κατάστημα Γερμανό και αγόρασα κάτι.

Και ενώ πλήρωσα με την εφαρμογή της eurobank από το κινητό και το ανέφερα ότι θέλω το 20% για να χρησιμοποιήσουν το σωστό μηχάνημα, η απόδειξη από το POS δεν γράφει για επιστροφή.

Τίποτα. ούτε καν το 1%

Μέχρι και ο πωλητής παραξενεύτηκε.

Στην εφαρμογή φαίνεται δεσμευμένο το ποσό.

Έχει γίνει κάποιο λάθος ή μπορεί να επεξεργαστεί η συναλλαγή αργότερα και να μου δώσουν την επιστροφή;

Έκανα και ένα αίτημα να το δουν από την εξυπηρέτηση στην eurobank και είπαν ότι θα το δουν και θα μου απαντήσουν.

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Κοίταξα λίγο τους όρους της προωθητικής ενέργειας και νομίζω πως βρήκα τι παίζει στη δικιά μου περίπτωση:

2. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση χρήσης του Eurobank Wallet και αποκλειστικά για όσους πελάτες ενεργοποιήσουν/ψηφιοποιήσουν την κάρτα τους από 17/12 έως και 31/12, οι νέες ψηφιοποιημένες κάρτες αποδίδουν ευρώ €πιστροφή από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ενεργοποίησης τους. Κατά συνέπεια στις συναλλαγές που τυχόν πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα της ενεργοποίησης/ψηφιοποίησης της κάρτας, τα ευρώ €πιστροφή που δεν θα αποδοθούν, κατά τα αμέσως ανωτέρω, αυτόματα-real time κατά τη συναλλαγή, θα αποδοθούν μέχρι και τις 31/01/2022.

Την κάρτα την ψηφιοποιησει και παλιότερα αλλά μετά από κάποιο update χάθηκε και την έκανα πάλι πρόσφατα.

Οπότε θα δείξει μέχρι το τέλος του μήνα τι θα γίνει 😅

Επεξ/σία από zafevolution
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 31/12/2021 στις 12:26 ΠΜ, matrixxx είπε

Εβγαλα την φωτο γιατι εχει καποια δεδομενα που καλο ειναι να μην δημοσιευονται.

Για κοιτα πιο κατω προς το τελος στα ψιλα αν λεει καπου ξανα την τραπεζα ή καποια αλλη, δεν εχω κανενα ευκαιρο τωρα να τσεκαρω, τα πεταω.

Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά να έχουμε, κοίταξα σήμερα την απόδειξη ξανά, δεν γράφει κάτι άλλο κάτω κάτω. Μόνο πάνω όπως φαινόταν στην φωτογραφία γράφει eurobank και μετά από κάτω mastercard που είναι στην ουσία η κάρτα. Οπότε θέλω να πιστεύω οτι θα πάρω την επιστροφή τέλος του μηνός. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, doll είπε

Χρόνια πολλά.

Πήρε κανείς iphone 12 pro/128 και σε τι τιμή ? (-20% λόγω ψηφ. κάρτας)

1049 το 12 pro max 128gb

Επεξ/σία από panostx
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...