Προς το περιεχόμενο

Η Epic Games χαρίζει 15 παιχνίδια κατά τις εορταστικές προσφορές της, ξεκινώντας με το Shenmue III

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, mike299 είπε

80€??? Πλάκα μας κάνει η SE? Για κονσολακιδες μας πέρασαν?

Άσε, θα περιμένω να το δώσει δωρεάν το epic store, να είμαι και ontopic :P

Με το κουπόνι 70€ 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Για μένα τα online παιχνίδια είναι τα σκουπίδια και τα single player αυτά που αξίζουν να παιχτούν από ένα σοβαρό gamer που σέβεται τον εαυτό του. 

Άλλο δεν μου αρέσει και άλλο δεν μπορώ.

Όποιος έχει παίξει (και μπορεί) online fps δεν γυρίζει πίσω να πυροβολει npc. Είναι ο ορισμός της βαρεμάρας. Δεν πάει το παιχνίδι να έχει την καλύτερη σκηνοθεσία, γραφικά κλπ.

θα σου έλεγα "ok boomer" αλλά δεν με παίρνει γιατί είμαι και εγώ boomer.

Παίζω απο το 92΄παιχνίδια στο PC (με ένα 10ετές διάλειμμα λόγω οικογένειας) αποκλειστικά offline παιχνίδια (το μόνο multi που είχα παίξει ήταν το Doom 2 με σύνδεση μεσω modem με φίλους).  Όταν το 2017 έπαιξα μετά απο 10 χρόνια online fps, ότι παιχνίδι offline έχω παίξει (πλήν το GTA V) μετά απο 5 ώρες το πολύ έχει φάει απεγκατάσταση. Βαρεμάρα.

Το κακό με τα online είναι ότι αν δεν είσαι καλός και τσαντίζεσαι γίνονται ανυπόφορα (εγώ ευτυχώς αν και όχι τόσο καλός δεν μου την βαράει όταν χάνω ακόμα και από cheaters). Στα offline το βάζεις στο easy και καθάρησες, είσαι βασιλίας.

Δυστηχώς η δεξιότητα στα online όπου έχεις να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες καταστάσεις θέλει χρόνο ενασχόλησης, μικρή ηλικία  και επιμονή. Δεν μπορεί κάποιος να την αγοράσει όπως μια gpu.

Επεξ/σία από panospeter
  • Confused 2

14 minutes ago, panospeter said:

Όποιος έχει παίξει (και μπορεί) online fps δεν γυρίζει πίσω να πυροβολει npc. Είναι ο ορισμός της βαρεμάρας. Δεν πάει το παιχνίδι να έχει την καλύτερη σκηνοθεσία, γραφικά κλπ.

Ή και όχι. 

• Like 8

42 λεπτά πριν, panospeter είπε

Παίζω απο το 92΄παιχνίδια στο PC (με ένα 10ετές διάλειμμα λόγω οικογένειας) αποκλειστικά offline παιχνίδια (το μόνο multi που είχα παίξει ήταν το Doom 2 με σύνδεση μεσω modem με φίλους).  Όταν το 2017 έπαιξα μετά απο 10 χρόνια online fps, ότι παιχνίδι offline έχω παίξει (πλήν το GTA V) μετά απο 5 ώρες το πολύ έχει φάει απεγκατάσταση. Βαρεμάρα.

Το κακό με τα online είναι ότι αν δεν είσαι καλός και τσαντίζεσαι γίνονται ανυπόφορα (εγώ ευτυχώς αν και όχι τόσο καλός δεν μου την βαράει όταν χάνω ακόμα και από cheaters). Στα offline το βάζεις στο easy και καθάρησες, είσαι βασιλίας.

Δυστηχώς η δεξιότητα στα online όπου έχεις να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες καταστάσεις θέλει χρόνο ενασχόλησης, μικρή ηλικία  και επιμονή. Δεν μπορεί κάποιος να την αγοράσει όπως μια gpu.

Κοίτα στα 15 μου μέχρι 18 ήμουν ο καλύτερος στο counterstrike στη Χαλκιδική παίζαμε κυρίως lan και γινόταν χαμός. Στα 30 μου απολαμβάνω μια single player εμπειρία με ωραίο story κάνω αποχή από online από τα 19 μου τελευταία έπαιζα και lineage. Πριν κάνα 2 χρόνια έπαιξα από κινητό pubg με άλλα 99 άτομα πρώτη φορά και βγήκα πρώτος χωρίς προσπάθεια. Δεν έχω το χρόνο για online πια ούτε να ασχολούμαι με τον κάθε cheatera το skill το έχω από παλιά. 

• Like 3

50 minutes ago, panospeter said:

Multiplayer; Και online μάλιστα; Νo no my friend...

• Like 2

14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοίτα στα 15 μου μέχρι 18 ήμουν ο καλύτερος στο counterstrike στη Χαλκιδική παίζαμε κυρίως lan και γινόταν χαμός. Στα 30 μου απολαμβάνω μια single player εμπειρία με ωραίο story κάνω αποχή από online από τα 19 μου τελευταία έπαιζα και lineage. Πριν κάνα 2 χρόνια έπαιξα από κινητό pubg με άλλα 99 άτομα πρώτη φορά και βγήκα πρώτος χωρίς προσπάθεια. Δεν έχω το χρόνο για online πια ούτε να ασχολούμαι με τον κάθε cheatera το skill το έχω από παλιά. 

Απλά να σε πληροφορήσω ότι όταν έπαιξες pubg απο το κινητό πρώτη φορά, έπαιξες με 9 ακόμα noob players και 90 bot.

• Like 1
  • Thanks 1

10 ώρες πριν, music_lover είπε

Και χωρις το fortnite μονο και μονο απο το UE5 εχει παει 100 βήματα πέρα απο τις υπολοιπες μηχανες γραφικων προς το παρον. Προφανως τα αποτελεσματα θα τα δείτε απο του χρόνου με τα implementation

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...