Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα θέμα στο σπίτι μου με την VDSL του ΟΤΕ. 50αρα γραμμή και το router μου συγχρωνίζει στα 47 περίπου. Το πρόβλημα είναι ότι το καθαρό είναι περίπου στα 6-9 Mbps

image.png.2d2d70c37c173b82dc4fe3d2b25330fe.png

Έχω αυξημένο ms και αλλά σταθερό , δεν χάνω πακέτα με ping 

Παρακάτω τα στοιχεία απο το router μου. Δεν βλέπω κάτι πολυ περίεργο εκτός απο τα CRC errors τα οποία ίσως ειναι και λογικά

image.png.eade586c692389e766170ef9b0d6c120.png

Το μόνο που με παραξενέυει είναι ένα log

image.png.7059d2452c71f4ad3b5e247aa10417bb.png

Έχω δοκιμάσει να βγάλω φίλτρα κλπ, έκανα reset το router και άφησα μόνο μια συσκεύη με ethernet, άλλαξα router αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.

Ο ΟΤΕ πιστεύει ότι είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Θα ήθελα και την γνώμης σας γιατι κοντέυω να τρελαθώ. Εγω θεωρώ ότι δεν έχουμε θέμα καλωδίωσης.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dmpim είπε

Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα θέμα στο σπίτι μου με την VDSL του ΟΤΕ. 50αρα γραμμή και το router μου συγχρωνίζει στα 47 περίπου. Το πρόβλημα είναι ότι το καθαρό είναι περίπου στα 6-9 Mbps

image.png.2d2d70c37c173b82dc4fe3d2b25330fe.png

Έχω αυξημένο ms και αλλά σταθερό , δεν χάνω πακέτα με ping 

Παρακάτω τα στοιχεία απο το router μου. Δεν βλέπω κάτι πολυ περίεργο εκτός απο τα CRC errors τα οποία ίσως ειναι και λογικά

image.png.eade586c692389e766170ef9b0d6c120.png

Το μόνο που με παραξενέυει είναι ένα log

image.png.7059d2452c71f4ad3b5e247aa10417bb.png

Έχω δοκιμάσει να βγάλω φίλτρα κλπ, έκανα reset το router και άφησα μόνο μια συσκεύη με ethernet, άλλαξα router αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.

Ο ΟΤΕ πιστεύει ότι είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Θα ήθελα και την γνώμης σας γιατι κοντέυω να τρελαθώ. Εγω θεωρώ ότι δεν έχουμε θέμα καλωδίωσης.

Με βάση τις εικόνες που δείχνεις και εγώ πιστεύω πως ίσως είναι η καλωδίωση σου.

Εφόσον ο συγχρονισμός δείχνει να είναι στα 47...

Δημοσ.

Κοιτα τα CRC error ποσα ειναι, και ποσα μαζευονται καθε λεπτο.

Ηδη 20 λεπτα που μεσολαβουν απο την ωρα που εκανες επανεκκινηση το ρουτερ μεχρι να ποσταρεις την εικονα τα 1940 ειναι παρα πολλα.

Δημοσ.

Αποσύνδεσε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές  και άσε το ρουτερ στην πρώτη μπριζα χωρίς κανένα τηλέφωνο σπλιτερ.. ΜΌΝΟ το καλώδιο στο ρουτετ

Άλλαξε ακόμα και το καλώδιο που πάει από την μπριζα στο ρουτερ αυτό με τους  ακροδέκτες που είναι  rj11. 

Και κάνε μου να έλεγχό απευθιας στον κατανεμητη με το ρουτερ αν είναι ευκολο να δεις το γίνει εκεί. 

image.png.67e90c6d377b10ea16a2337ba04e443c.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...