Georgegero Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Είναι ένας τύπος που έχει δυο επιχειρήσεις στα Πατησια. Του έκανα κακή κριτική στο Google και απάντησε υβριστικά και ότι είμαι ψεύτικος λογαριασμός. Κοιτώντας τα αλλά σχόλια κατάλαβα ότι ο τύπος κάθε φορά που έχει μια αρνητική κριτική βάζει συγγενείς και φίλους να κάνουν ψεύτικες θετικές κριτικές και να φτιάχνουν λογαριασμούς για να ανεβάσει τα αστεράκια. Υπάρχει τρόπος να τον βγάλω στην σέντρα; Ασχολείται κανείς με αυτά; 2
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Georgegero είπε Καλησπέρα. Είναι ένας τύπος που έχει δυο επιχειρήσεις στα Πατησια. Του έκανα κακή κριτική στο Google και απάντησε υβριστικά και ότι είμαι ψεύτικος λογαριασμός. Κοιτώντας τα αλλά σχόλια κατάλαβα ότι ο τύπος κάθε φορά που έχει μια αρνητική κριτική βάζει συγγενείς και φίλους να κάνουν ψεύτικες θετικές κριτικές και να φτιάχνουν λογαριασμούς για να ανεβάσει τα αστεράκια. Υπάρχει τρόπος να τον βγάλω στην σέντρα; Ασχολείται κανείς με αυτά; Χαραμίζεις το χρόνο σου αν κάθεσαι να διαβάζεις τέτοιες κριτικές. Μην ασχολείσαι και χαλάς τη διάθεσή σου.
nemom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Georgegero είπε Καλησπέρα. Είναι ένας τύπος που έχει δυο επιχειρήσεις στα Πατησια. Του έκανα κακή κριτική στο Google και απάντησε υβριστικά και ότι είμαι ψεύτικος λογαριασμός. Κοιτώντας τα αλλά σχόλια κατάλαβα ότι ο τύπος κάθε φορά που έχει μια αρνητική κριτική βάζει συγγενείς και φίλους να κάνουν ψεύτικες θετικές κριτικές και να φτιάχνουν λογαριασμούς για να ανεβάσει τα αστεράκια. Υπάρχει τρόπος να τον βγάλω στην σέντρα; Ασχολείται κανείς με αυτά; Αυτό είναι στάνταρ ότι γίνεται με τις αξιολογήσεις υπάρχουν ακόμα και επαγγελματίες αξιολογητές. Εδώ υπάρχει βενζινάδικο στη γειτονιά του pappoys (που τα λέγαμε αν θυμάται) να έχει πιαστεί για νοθευμένη βενζίνη στον κατάλογο του Υπουργείου με τα πρατήρια που πιάστηκαν να έχει καεί κόσμος που του χάλασε και του χαλάει το αυτοκίνητο (φαντάσου οι άνθρωπο βάζουν φωτό και τα τιμολόγια από τα συνεργεία) να γράφουν συνέχεια που ο αθεόφοβος από αυτό το νοθευμένο καύσιμο καρακλέβει και σε ποσότητα τόσο που βάζει λίτρα που δε χωρά το ντεπόζιτο φορολογικές αποδείξεις δε δίνει, μόνο τα αποκόμματα από την κάρτα κι αυτά χωρίς περιγραφή το λόγο που πλήρωσες (για να μη διασταυρώνονται τα λίτρα και η διακίνση της νοθείας που κάνει) και το αποτέλεσμα; Για κάθε αρνητική κριτική από τις πάμπολλες πια (που ο άλλος του κατέστρεψε το αμάξι δηλαδή) έχει και από δυο θετικές να λένε το ανόποδο, δηλαδή πόσο καθαρό (ήμαρτον χαχαχα) καύσιμο πουλάει. Κι αν δεις αυτούς που γράφουν τις θετικές, θα δεις ότι είτε είναι καμικάζι με 1 σχόλιο, είτε στο ίδιο μοτίβο, είτε γραφικότητες, είτε ποστάρουν ανάλογα και σε άλλα βενζινάδικα, είτε διαφηίζουν και άλλα μαγαζιά. Δυστυχώς έχω φτάσει να φιλτράρω όλα τα σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα