wargasm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα. εχω το Canon mx535, αλλά τον τελευταίο καιρό απλά ή δεν θα τραβάει καθόλου χαρτί, ή θα τραβάει πολλά φύλλα και θα τα τσαλακώνει με αποτέλεσμα να μπλοκάρει. Ετσι έχω μπει στη διαδικασία αντικατάστασης του. Θα κάνει 2-3 εκτυπώσεις την εβδομάδα, και θα με ενδιέφερε να κάνει και καπως αξιοπρεπείς εκτυπώσεις φωτογραφίας όσο γίνεται. το να εκτυπώνει από κινητό / Wi-Fi κτλ το θεωρώ δεδομένο. καποια πρόταση; ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 10:54 ΜΜ, wargasm είπε Καλησπέρα. εχω το Canon mx535, αλλά τον τελευταίο καιρό απλά ή δεν θα τραβάει καθόλου χαρτί, ή θα τραβάει πολλά φύλλα και θα τα τσαλακώνει με αποτέλεσμα να μπλοκάρει. Ετσι έχω μπει στη διαδικασία αντικατάστασης του. Θα κάνει 2-3 εκτυπώσεις την εβδομάδα, και θα με ενδιέφερε να κάνει και καπως αξιοπρεπείς εκτυπώσεις φωτογραφίας όσο γίνεται. το να εκτυπώνει από κινητό / Wi-Fi κτλ το θεωρώ δεδομένο. καποια πρόταση; ευχαριστω! Έχω να σου προτείνω τον HP Envy 6020e. Τίμιος σε όλα του. Σε καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Όμορφος σχεδιαστικά, δεν πιάνει χώρο, εύκολος στην χρήση, έγχρωμος ποιοτικός, inkject, με Wifi, συμβατός με Windows αλλά και Mac. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetris77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Στα 100+ ευρω και για οικιακη χρηση δεν θα ελεγα οτι ειναι VFM .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα