KraxGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα στην αγορα ενος lifan 110 ή ενος fagit 110 Το lifan ειναι γνωστο το εχω δοκιμασει σε φιλους μου,υπαρχει σε μηχανακι delivery κλπ γνωριζω οτι ειναι πενα αλλα το fagit ειναι στα ιδια κυβικα αλλα η τιμη του ειναι πιο χαμηλη δηλαδη το fagit 110 με μιζα και συμπλεκτη που μου αρεσει ειναι στα 200 ευρω ενω το Lifan 110 αμιζο ειναι στα 220 Θελω να μου πει καποιος που να το εχει στο μηχανακι του ειτε καποιος φιλος του γιατι αν η ταχυτητα και η εκκινηση κλπ ειναι τα ιδια χωρις πειραγματα και τιποτα ισως να παρω το fagit Ευχαριστω ολους!
Dantε Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Σαπιο κινεζιες του κιλου. Οτι και να παρεις σε κανα δυο χρονια πεταμα θα παει.
Fordakias7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Dantε είπε Σαπιο κινεζιες του κιλου. Οτι και να παρεις σε κανα δυο χρονια πεταμα θα παει. Άμα αντέξει κάνα δυο χρόνια τότε τα έχει βγάλει τα λεφτά του εγώ πιστεύω ούτε 6 μήνο με λίγο σκληρή χρήση το fagit. Το λιφαν 110 αμιζο είναι από τα καλύτερα κινεζικά 2 χρόνια θα τα βγάλει αν δεν το πίνεις εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα