Highways Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία. Ειμαι εξωτερικό κ θέλω να δουλέψω απο Ελλάδα χωρις να το γνωριζει η εταιρία μου. Η εταιρία μ θεωρείται οτι εχει το super wow security γιατι κανει αμυντικα συστηματα κ δεν δουλεύει τπτ απο αλλη χωρα. Μου ειπανε οτι η μονη λυση ειναι NordVpn, αγορα dedicated IP στη χωρα που μενω μεσω του nordvpn κ αγορα travel router που θα το κανω set up να μπαινει μεσω αυτης της IP, γιατι με απλο vpn το IT μπορει να το δει κ να πει γιατι χρησιμοποιείς VPN απο το σπιτι; Συμφωνειτε με αυτο; υπαρχει περιπτωση να το ανιχνευσουν; Υπαρχει αλλη λυση; Ενας μ λεγε να κανω το ρουτερ μ vpn server κ να μπαινω μεσω αυτου. Ποσο ευκολο ειναι να τα κανει αυτα ενας ασχετος σαν κ μενα; Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 On 16/12/2021 at 19:23, Highways said: Καλησπέρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία. Ειμαι εξωτερικό κ θέλω να δουλέψω απο Ελλάδα χωρις να το γνωριζει η εταιρία μου. Η εταιρία μ θεωρείται οτι εχει το super wow security γιατι κανει αμυντικα συστηματα κ δεν δουλεύει τπτ απο αλλη χωρα. Μου ειπανε οτι η μονη λυση ειναι NordVpn, αγορα dedicated IP στη χωρα που μενω μεσω του nordvpn κ αγορα travel router που θα το κανω set up να μπαινει μεσω αυτης της IP, γιατι με απλο vpn το IT μπορει να το δει κ να πει γιατι χρησιμοποιείς VPN απο το σπιτι; Συμφωνειτε με αυτο; υπαρχει περιπτωση να το ανιχνευσουν; Υπαρχει αλλη λυση; Ενας μ λεγε να κανω το ρουτερ μ vpn server κ να μπαινω μεσω αυτου. Ποσο ευκολο ειναι να τα κανει αυτα ενας ασχετος σαν κ μενα; Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας χαζη λυση αλλα ενα pc ελλαδα και μπαινεις remote στο pc αν ειναι για λιγο 4g roaming με ελληνικη καρτα.ειμαι εξωτερικο τωρα αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα