^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Στον τομέα μουσική και σε αυτό το τόπικ : http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=384888&start=0 νομίζω πως παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν θα κρίνω τους κανόνες και τους σέβομαι, δεν ζήτησα να δίνονται direct link & warez αλλα απλώς ήθελα να πώ πως με ενοχλεί αυτή η ειρωνία και η αντιμετώπιση εγκληματία (ετσι το αντιλαμβάνομαι εγώ ) προς κάποιον που στο κάτω κάτω δεν πάτησε το γράμμα του νόμου. Δυστηχώς το θέμα κλειδώθηκε (κακώς κατα την γνώμη μου) και δεν μπόρεσα να απαντήσω. Σέβομαι την απόφαση για την μή καταπάτηση του νόμου περι πνευματικών δικαιωμάτων αν και δεν νομίζω πως εφαρμόζεται πλήρως (όχι πως έχω πρόβλημα) και ζητώ συγγνώμη αν γίνομαι γκρινιάρης. Απο μέρους μου δεν πρόκειται να ξαναναφερθώ σε πόστ μεσα στον τομέα της μουσικής επάνω σε αυτό το θέμα, απλώς ήθελα να καταθέσω την άποψή μου. ΥΓ. Το ξέρω πως απαγορευται η δημιουργία τόπικ για "παράπονα" προς άλλα κλειδωμένα και το παρόν το έκανα επειδή πιστευω πως δεν αναφέρεται στο κλείδωμα αλλα γενικότερα, αν ενοχλεί παραταυτα κλειδώστε το ή σβήστε το, ευχαριστώ
Cristina Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 ΒοομΒοομ, δεν υπήρξε καμιά ειρωνεία. Αν το εξέλαβες έτσι, λυπάμαι. Μάλλον είσαι και ο μόνος που το είδε έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.