mameloukos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα. Εχω ενα διαμερισμα 140 τετραγωνικα διωροφο . Το router το εχω στο ισογειο και θελω να ενισχυσω το wifi στον πρωτο οροφο που ειναι χαλια (ολο αποσυνδεσεις και χαμηλες ταχυτητες) Κοιταω για TP-LINK WIFI Mesh ή για powerline? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 7:06 ΜΜ, mameloukos είπε Καλησπερα. Εχω ενα διαμερισμα 140 τετραγωνικα διωροφο . Το router το εχω στο ισογειο και θελω να ενισχυσω το wifi στον πρωτο οροφο που ειναι χαλια (ολο αποσυνδεσεις και χαμηλες ταχυτητες) Κοιταω για TP-LINK WIFI Mesh ή για powerline? χρησιμοποιω τα deco m4. η συνδεση ειναι στον 2ο οροφο και εχω συνδεμενα decos στον 1ο και στον 3ο. και τα 2 εχουν αριστο σημα και τερματιζουν την 100αρα γραμμη. εμενα βεβαια ειναι 3 50τμ διαμερισματα. οποτε ισως χρειαστεις περαιτερω deco για να καλυψεις τα κενα σημεια. μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα μικρα deco m3w για να ενισχυσεις τα "τυφλα" σημεια. εγω ειχα αγορασει αρχικα ενα ζευγαρι deco m4 και ειχα βαλει το κεντρικο στον 2ο πανω στο ρουτερ και το 2ο deco m4 στον 3ο. και τελικα πηρα ενα m3 ζευγος (το ζευγαρι m3 αν δεις, αποτελειται απο ενα m4 ακομα, συν ενα m3w) για να ενισχυσω το ιντερνετ στον 1ο οροφο και για να βαλω το m3w σε τυφλο σημειο ή μελλοντικα να το βαλω στο ημιυπογειο να πιανει καλα κ εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 On 16/12/2021 at 18:06, mameloukos said: Καλησπερα. Εχω ενα διαμερισμα 140 τετραγωνικα διωροφο . Το router το εχω στο ισογειο και θελω να ενισχυσω το wifi στον πρωτο οροφο που ειναι χαλια (ολο αποσυνδεσεις και χαμηλες ταχυτητες) Κοιταω για TP-LINK WIFI Mesh ή για powerline? θα περναγα utp και θα βαζα access point αλλιως mesh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα