Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω μια απορία σχετικά με το καλώδιο του τίτλου το οποίο και έχω,πρόσφατα αναβάθμισα την ταχύτητα σε 100mbs και έχω συνδεδεμένο το router με το pc με αυτό το καλώδιο και είναι μια χαρά στην απόδοση του στην ταχύτητα με το παραπάνω αφού τα 5e είναι μέχρι και 1 gbs,η ερώτηση είναι υπάρχει ουσιαστικός λόγος να βάλω άλλο καλώδιο ποιο καινούργιο ή δεν θα έχω διάφορα γενικά δεν αναφέρομαι στο κόστος που είναι γέλιο στο τεχνικό κομμάτι είναι η ερώτηση 

Δημοσ.

Αυτό με την ικανότητα που έχουν πάνω από το 5e για μεταφορά περισσότερων δεδομένων ταυτόχρονα γνωρίζεται που μπορεί να έχει υλοποιήσει? 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tollisth είπε

Αυτό με την ικανότητα που έχουν πάνω από το 5e για μεταφορά περισσότερων δεδομένων ταυτόχρονα γνωρίζεται που μπορεί να έχει υλοποιήσει? 

Δεν κατάλαβα τι εννοείς

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν κατάλαβα τι εννοείς

Αυτό εδώ 

The main difference between CAT5e and CAT6 cable lies within the bandwidth, the cable can support for data transfer. CAT6 cables are designed for operating frequencies up to 250 MHz, compared to 100 Mhz for CAT5e. This means that a CAT6 cable can process more data at the same time.

Δημοσ.

Η διαφορά που αναφέρει με απλά λόγια, είναι ότι το Cat6 μπορεί να ανέβει και στα 10Gbps (με τον κατάλληλο εξοπλισμό) σε αντίθεση με το Cat5e.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 17/12/2021 at 13:15, tollisth said:

OK άρα μια χαρά είναι και το 5e για τις υπάρχουσες ταχύτητες και με το παραπάνω

ναι μεχρι 1g εισαι μια χαρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...