Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για μία payment link υπηρεσία ώστε να αρχίσω να δέχομαι πληρωμές και με άλλα μέσα πέρα από paypal, ουσιαστικά μία payment link υπηρεσία θα κάλυπτε όλο το φάσμα των πληρωμών που δε καλύπτει το paypal. Στην αρχή σκεφτόμουν το Stripe αλλά είναι πρόβλημα το ότι δε μπορώ να πληρώσω μέσα από αυτό και πρέπει να τραβήξω τα λεφτά σε τράπεζα, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει πολύ προβληματικές κάποιες συναλλαγές μου, έχει σαφώς το instant payout το οποίο είναι καλό αλλά ακόμη το δοκιμάζω, θα προτιμούσα γενικά κάτι καλύτερο. Τώρα έχω βρει το everypay αλλά δε ξέρω αν είναι καλύτερο και μπορεί να κάνει αυτό που θέλω.

Ξέρει κανείς κάτι καλύτερο από αυτά τα δύο ή αν το everypay αξίζει?

Μη μου πείτε για Eurobank, δε σκοπεύω να ανοίξω επαγγελματικό λογαριασμό εκεί για διάφορους λόγους.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

Payment links έχει και η alpha bank σίγουρα, και ίσως και οι άλλες. Τώρα το πόσο εύχρηστα είναι, είναι άλλη ιστορία.

ναι γενικά δε θέλω να μπλέξω με Ελληνικές τράπεζες. Μου κάνει εντύπωση που η Ελλάδα έχει δικό της Stripe (everypay)

Δημοσ.

Viva. Ανοίγεις επαγγελματικό λογαριασμό σε χρόνο dt με ελληνικό IBAN, αποκτάς ένα url που μπορείς να το δώσεις στον πελάτη σου και να σε πληρώσει ηλεκτρονικά μέσω κάρτας, έχει δικό του καλοστημένο payment gateway για όλες τις major e-commerce πλατφόρμες και ταυτόχρονα μπορείς να φτιάξεις και personal account με άλλο IBAN για προσωπική χρήση. Επίσης έχει ειδικό Android App που μετατρέπει τα NFC κινητά σε POS. 

Η άλλη επιλογή μετά είναι η myPOS που έχει λίγο πολύ τα ίδια, αλλά με βουλγαρικό IBAN.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Viva. Ανοίγεις επαγγελματικό λογαριασμό σε χρόνο dt με ελληνικό IBAN, αποκτάς ένα url που μπορείς να το δώσεις στον πελάτη σου και να σε πληρώσει ηλεκτρονικά μέσω κάρτας, έχει δικό του καλοστημένο payment gateway για όλες τις major e-commerce πλατφόρμες και ταυτόχρονα μπορείς να φτιάξεις και personal account με άλλο IBAN για προσωπική χρήση. Επίσης έχει ειδικό Android App που μετατρέπει τα NFC κινητά σε POS. 

Η άλλη επιλογή μετά είναι η myPOS που έχει λίγο πολύ τα ίδια, αλλά με βουλγαρικό IBAN.

Για την cardlink τι λες? 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Για την cardlink τι λες? 

Η cardlink αν και ιδρύθηκε απο eurobank, η ίδια δεν είναι τράπεζα και επομενως δε σου δίνει δικό της IBAN. Πάλι πρέπει να στέλνεις τα χρήματα σε άλλο λογαριασμό όπως με τις Stripe & everyday.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Αυτή έχει τις ίδιες απαιτήσεις με τη Viva? Θέλει αποδεικτικά έναρξης επιτηδεύματος για να σου ανοίξει εμπορικό λογαριασμό? επίσης μόνο στον εμπορικό λογαριασμό έχει το payment link?

Προσπαθώ να κάνω verify μέσω του app και δε με αφήνει λόγω σύνδεσης και έχω πολύ δυνατή σύνδεση.

Δημοσ.

Ναι, οπωσδήποτε με έναρξη και οι 2 πλατφόρμες για αποδοχή πληρωμών. Η Viva έχει να φτιάξεις και μόνο personal profile, αλλά δεν μπορείς να λαμβάνεις πληρωμές. Μόνο εμβάσματα.

Η MyPOS δεν προσφέρει καν μη-επαγγελματικό λογαριασμό. Πρέπει να πας στο consumer platform τους που είναι η iCard και δεν έχει payment link.

Και η Revolut που δίνει Payment Link, μόνο στα Merchant Account το προσφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...