golden33 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στην επιλογή κουτιού για τον σταθερό. Το σύστημα αποτελείται από cpu 2600x, m/b b450 msi tomahawk max, xfx rx580. Είναι λίγο υποκειμενικό το θέμα αλλά ψάχνω κάποιες προτάσεις με καλό αερισμό και rgb. Καλό είναι να διαθέτει fans γιατί εγώ έχω μόνο 1 extra. Budget μέχρι 80 euro Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από golden33
TopCLR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Το Cougar MX410 Mesh-G RGB Gaming το έχει κάνει review ο kostas_anes. 1
golden33 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ για το review, δεν το ήξερα, θα το δω όταν γυρίσω σπίτι. Το κουτί το έχω στα υπόψιν, απλά τσεκάρω και άλλες επιλογές. Όποιος έχει στο μυαλό του κουτιά με τα χαρακτηριστικά που ζητάω δοκιμασμένα, ας κάνει ένα κόπο να τα γράψει. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από golden33
JDROGAS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Eαν μπορεις να κανεις την υπερβαση στα χρηματα. Υπαρχει ετοιμοπαραδοτο στα 93 ευρω. https://gxstore.gr/product/be-quiet-pure-base-500dx-gaming-midi-tower-kouti-ypologisti-me-plaino-parathyro-kai-rgb-fotismo-lefko-bgw38/?skr_prm=WyI5MTI1MzE1MC04NjllLTQxNWMtYjljYS1mZDY0OTViZWIwZjYiLDE2NDAwMDMzODYyMjkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Εχει τρομερο airflow,τρεις προεγκατεστημενους 140αρηδες ανεμιστηρες,φιλτρα παντου και εσωτερικες διαστασεις που θα χωρεσουν τις περισσοτερες καρτες γραφικων και ψυκτρες επεξεργαστη.(καρτα γραφικων 369mm - cpu 190mm) Ποιοτητα κατασκευης παρα πολυ καλη.Το παιρνεις μια φορα και ξενοιαζεις. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από JDROGAS
Apollonian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Σου προτείνω να κοιτάξεις και το κουτί της CoolerMaster MasterBox MB520. Το έχω στον 2ο υπολογιστή μου που τον έχω σαν office και πιο καθημερινή και απλή χρήση. Στιβαρή κατασκευή, παίρνει μέχρι ΑΤΧ μητρικές κι είναι λίγο πιο ευρύχωρο από το Cougar που σου προτάθηκε παραπάνω. Άριστη ποιότητα κατασκευής με πολύ καλό airflow, όμορφο σχεδιασιακά, με fan controller για να ελέγχεις τα RGB σου, ένα κουτί που θα σε συντροφεύσει για πολλά χρόνια και θα αξίζει. 1
jbgoode Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Χμ. Αυτο ειναι κατι το τελειως υποκειμενικο νομιζω. Παντως αν εχετε χωρο στο σημειο που θα το στησετε θα σας προτεινα να αγορασετε το μεγαλυτερο κουτι της αρεσκειας σας, μιας και θα μπορειτε να προσθεσετε οτι τραβα η ψυχη σας χωρις ογκομετρικους περιορισμους . Ναι, ξερω, ειναι ασχημα συνηθως κουτια αλλα εχουν πολλα υπερ εσωτερικα και χωρο για καλη κυκλοφορια του αερα με μεγαλα fans, που ειναι συνηθως και αθορυβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα