kvaism Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω σε ρωτησα ποιος στο ειπε και αν εχεις διαβασει εσυ το συμβολαιο σου Οι καλυψεις σε μικτη διαφερουν απο ασφαλιστικη σε ασφαλιστικη https://www.insurancemarket.gr/asfalistikes-kalupseis/idies-zimies https://www.allianzdirect.gr/el/insurance-car-idies-zimies Και εγώ σου επισυνάπτω τους όρους του ασφαλιστηρίου μου. Και μου απαντάς με 2 link που λένε το ίδιο ακριβώς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kvaism είπε Και εγώ σου επισυνάπτω τους όρους του ασφαλιστηρίου μου. Και μου απαντάς με 2 link που λένε το ίδιο ακριβώς. Οι οροι σου μιλανε για ιδιες ζημιες δηλαδη ζημιες που προκληθηκαν απο δικη σου ευθυνη. Που ειναι η ευθυνη σου οταν βρηκες τρακαρισμενο το αμαξι σου ? Αν προσεξεις καλα τα δυο links δεν λενε ακριβως τα ιδια . Το δευτερο λεει και για κακόβουλες ενέργειες τρίτων Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
stratos_21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Επικοινώνησε με τη φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής σου για την καταγραφή και στη συνέχεια με το τμήμα ζημιών ώστε να σε ενημερώσουν αν υπάρχει συνεργαζόμενη αντιπροσωπεία που να σε εξυπηρετεί. Επειδή θεωρώ δεδομένο ότι θα το φτιάξεις σε αντιπροσωπεία αν τυχόν δεν έχουν, πάρε είτε το φανοποιείο αυτής από όπου το αγόρασες είτε μιας οποιασδήποτε και ρωτά αν δέχονται εξουσιοδότηση ώστε να αναλάβουν την επισκευή και να επανεισπραξουν από την Χ ασφαλιστική σου, εσυ θα συμμετέχεις με την απαλλαγή που έχεις επιλέξει (αν η ζημιά δεν είναι μικρότερη της απαλλαγής). Θεμα κάλυψης δεν τίθεται, όλα αυτά τα συμβάντα είναι συνεπεία πρόσκρουσης, αν τυχόν αρνηθούν θα ήθελα σε pm το όνομα της εταιρείας από περιέργεια. Αν χρειαστείς παραπάνω βοήθεια στείλε μου. 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Οι οροι σου μιλανε για ιδιες ζημιες δηλαδη ζημιες που προκληθηκαν απο δικη σου ευθυνη. Που ειναι η ευθυνη σου οταν βρηκες τρακαρισμενο το αμαξι σου ? Αν προσεξεις καλα τα δυο links δεν λενε ακριβως τα ιδια . Το δευτερο λεει και για κακόβουλες ενέργειες τρίτων Οι κακόβουλες ενέργειες τρίτων αφορούν ζημιες οπως χαρακιές κλπ, δεν συγχέονται με hit and run ατυχήματα, αυτά τα περιστατικά είναι συνέπεια προσκρουσης και καλύπτονται κανονικά από το 95% των εταιρειών 3
kvaism Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οι οροι σου μιλανε για ιδιες ζημιες δηλαδη ζημιες που προκληθηκαν απο δικη σου ευθυνη. Που ειναι η ευθυνη σου οταν βρηκες τρακαρισμενο το αμαξι σου ? Αν προσεξεις καλα τα δυο links δεν λενε ακριβως τα ιδια . Το δευτερο λεει και για κακόβουλες ενέργειες τρίτων Την ασφαλιστική δεν την νοιάζει. Δηλώνω μια ζημιά και αφού δεν έχω τον άλλον που φταίει θεωρεί "πως την προκάλεσα εγώ" και με καλύπτει με τους όρους της μικτής 2 λεπτά πριν, stratos_21 είπε Επικοινώνησε με τη φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής σου για την καταγραφή και στη συνέχεια με το τμήμα ζημιών ώστε να σε ενημερώσουν αν υπάρχει συνεργαζόμενη αντιπροσωπεία που να σε εξυπηρετεί. Επειδή θεωρώ δεδομένο ότι θα το φτιάξεις σε αντιπροσωπεία αν τυχόν δεν έχουν, πάρε είτε το φανοποιείο αυτής από όπου το αγόρασες είτε μιας οποιασδήποτε και ρωτά αν δέχονται εξουσιοδότηση ώστε να αναλάβουν την επισκευή και να επανεισπραξουν από την Χ ασφαλιστική σου, εσυ θα συμμετέχεις με την απαλλαγή που έχεις επιλέξει (αν η ζημιά δεν είναι μικρότερη της απαλλαγής). Θεμα κάλυψης δεν τίθεται, όλα αυτά τα συμβάντα είναι συνεπεία πρόσκρουσης, αν τυχόν αρνηθούν θα ήθελα σε pm το όνομα της εταιρείας από περιέργεια. Αν χρειαστείς παραπάνω βοήθεια στείλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εννοείται στην αντιπροσωπεία και από ότι μίλησα μαζί τους θα πιέσουν όσο μπορούν για αντικατάσταση των εξαρτημάτων αλλά ο τελικός λόγος είναι στον πραγματογνώμονα. Απλά με βλέπω να μπαίνω σε ιστορίες αν θελήσει να πάμε για επισκευή σε κάποια κομμάτια σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που θα έχουν ως αποτέλεσμα να μειώσουν την μεταπωλητική του αξία.
stratos_21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, kvaism είπε Την ασφαλιστική δεν την νοιάζει. Δηλώνω μια ζημιά και αφού δεν έχω τον άλλον που φταίει θεωρεί "πως την προκάλεσα εγώ" και με καλύπτει με τους όρους της μικτής Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εννοείται στην αντιπροσωπεία και από ότι μίλησα μαζί τους θα πιέσουν όσο μπορούν για αντικατάσταση των εξαρτημάτων αλλά ο τελικός λόγος είναι στον πραγματογνώμονα. Απλά με βλέπω να μπαίνω σε ιστορίες αν θελήσει να πάμε για επισκευή σε κάποια κομμάτια σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που θα έχουν ως αποτέλεσμα να μειώσουν την μεταπωλητική του αξία. Ακριβώς, εξαρτάται αρκετά από την πολιτική της εταιρείας πέραν της άποψης του πραγματογνώμονα αλλά εμπειρικά θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, ούτε θα χρειαστεί να μπεις σε διαπραγματεύσεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, kvaism είπε Την ασφαλιστική δεν την νοιάζει. Δηλώνω μια ζημιά και αφού δεν έχω τον άλλον που φταίει θεωρεί "πως την προκάλεσα εγώ" και με καλύπτει με τους όρους της μικτής Αυτο το λες εσυ ή στο ειπε και η ασφαλιστικη ?
agnostos13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Πραγματικά υπάρχει ασφαλιστική που έχει ίδιες ζημιές και κακόβουλες ενέργειες σε διαφορετικό πακέτο κάλυψης;
kvaism Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο το λες εσυ ή στο ειπε και η ασφαλιστικη ? Δεν ξέρω γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρω για ποιο λόγο σου απαντάω ακόμα όταν σου έχω πει ότι πήρα έγκριση να κλείσουμε ραντεβού με πραγματογνώμονα. 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Πραγματικά υπάρχει ασφαλιστική που έχει ίδιες ζημιές και κακόβουλες ενέργειες σε διαφορετικό πακέτο κάλυψης; Όχι η αλήθεια είναι πως πάνε πακέτο πάντα απλά για τις κακόβουλες υποθέτω πως θέλει και κάποια μήνυση/χαρτί από αστυνομία για να προχωρήσει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kvaism είπε Δεν ξέρω γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρω για ποιο λόγο σου απαντάω ακόμα όταν σου έχω πει ότι πήρα έγκριση να κλείσουμε ραντεβού με πραγματογνώμονα. Πραγματογνωμονας ερχεται σε καθε περιπτωση .Απλα υπολογιζει το κοστος επικευης ασχετα αν υπαρχει καλυψη . Μακαρι να σημαινει οτι και σε καλυπτουν .
stratos_21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kvaism είπε Δεν ξέρω γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρω για ποιο λόγο σου απαντάω ακόμα όταν σου έχω πει ότι πήρα έγκριση να κλείσουμε ραντεβού με πραγματογνώμονα. Όχι η αλήθεια είναι πως πάνε πακέτο πάντα απλά για τις κακόβουλες υποθέτω πως θέλει και κάποια μήνυση/χαρτί από αστυνομία για να προχωρήσει; Δεν πάνε πακέτο σε όλες τις εταιρείες, πολλές φορές είναι ξεχωριστές καλύψεις και αν δεν είναι θα πρέπει να ορίζονται στον όρο των ίδιων ζημιών (βλ. το 2ο λινκ του φίλου πριν). Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να έχουν και διαφορετική απαλλαγή. 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο το λες εσυ ή στο ειπε και η ασφαλιστικη ? Το συμβάν που αναφέρεται στο νήμα δεν είναι χρήση κακόβουλων ενεργειών αλλά ίδιων ζημιών συνέπεια πρόσκρουσης
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, stratos_21 είπε Δεν πάνε πακέτο σε όλες τις εταιρείες, πολλές φορές είναι ξεχωριστές καλύψεις και αν δεν είναι θα πρέπει να ορίζονται στον όρο των ίδιων ζημιών (βλ. το 2ο λινκ του φίλου πριν). Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να έχουν και διαφορετική απαλλαγή. Το συμβάν που αναφέρεται στο νήμα δεν είναι χρήση κακόβουλων ενεργειών αλλά ίδιων ζημιών συνέπεια πρόσκρουσης Δηλαδη για ζημιες που ευθυνεται ο συμφοριτης συνεπεια προσκρουσης ? Δεν διαβασα καπου κατι τετοιο .
Nabuko Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Το αμάξι είναι καινούριο και λογικά θα μπουν πάνω καινούρια γνήσια ανταλλακτικά. Μπορούν να του πουν για μτχ ή ιμιτασιόν λόγω παλαιότητας σε 8 μηνών αμάξι?
kvaism Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, stratos_21 είπε Δεν πάνε πακέτο σε όλες τις εταιρείες, πολλές φορές είναι ξεχωριστές καλύψεις και αν δεν είναι θα πρέπει να ορίζονται στον όρο των ίδιων ζημιών (βλ. το 2ο λινκ του φίλου πριν). Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να έχουν και διαφορετική απαλλαγή. Το συμβάν που αναφέρεται στο νήμα δεν είναι χρήση κακόβουλων ενεργειών αλλά ίδιων ζημιών συνέπεια πρόσκρουσης Μάλλον κάνω λάθος εγώ εδώ απλά σε κάθε προσφορά είχε και αυτήν την κάλυψη μέσα όποτε νόμιζα ότι το δίνουν μαζί. 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Το αμάξι είναι καινούριο και λογικά θα μπουν πάνω καινούρια γνήσια ανταλλακτικά. Μπορούν να του πουν για μτχ ή ιμιτασιόν λόγω παλαιότητας σε 8 μηνών αμάξι? Υποθέτω πως όχι αλλά κανείς δεν ξέρει μέχρι να πάω και να μου πουν. 1
stratos_21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το αμάξι είναι καινούριο και λογικά θα μπουν πάνω καινούρια γνήσια ανταλλακτικά. Μπορούν να του πουν για μτχ ή ιμιτασιόν λόγω παλαιότητας σε 8 μηνών αμάξι? Αποκλείεται, μόνο το επισκευή αντί για αντικατάσταση παίζει. 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δηλαδη για ζημιες που ευθυνεται ο συμφοριτης συνεπεια προσκρουσης ? Δεν διαβασα καπου κατι τετοιο . Δεν ορίζεται στην κάλυψη αυτή η ευθύνη, παρά μόνο η κάλυψη συνέπεια πρόσκρουσης/σύγκρουσης, κάποιες εταιρείες απλά διευκρινίζουν το ανεξαρτήτως υπαιτιότητας. Για να το έχεις πιο απλά στο μυαλό σου σκέψου ότι θα μπορούσε ο καθένας να λέει ότι χτύπησε σε τοίχο η κάποιο όχημα και δεν συγκράτησε στοιχεία και θα ενεργοποιούσε την κάλυψη, για το λόγο αυτο ο ορισμός δεν περιλαμβάνει συνήθως την υπαιτιότητα και καλύπτεται ο ηθικός κίνδυνος του να προκαλείς ασύστολα ατυχήματα από την απαλλαγή που εφαρμόζεται από όλες τις εταιρείες στη συγκεκριμένη καλυψη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, stratos_21 είπε Για να το έχεις πιο απλά στο μυαλό σου σκέψου ότι θα μπορούσε ο καθένας να λέει ότι χτύπησε σε τοίχο η κάποιο όχημα και δεν συγκράτησε στοιχεία και θα ενεργοποιούσε την κάλυψη, για το λόγο αυτο ο ορισμός δεν περιλαμβάνει συνήθως την υπαιτιότητα και καλύπτεται ο ηθικός κίνδυνος του να προκαλείς ασύστολα ατυχήματα από την απαλλαγή που εφαρμόζεται από όλες τις εταιρείες στη συγκεκριμένη καλυψη. Αν καπιος το ριξει σε τοιχο και εχει μικτη πρεπει να καλεσει την φροντιδα ατυχυματος να το δει .Εξ αλλου δεν ειναι καθολου δυσκολο να καταλαβουν αν η ζημια ειναι απο τοιχο ή τρακαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα