kvaism Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους, χθες βρήκα το αυτοκίνητο μου ( 8 μηνών ) με κατεβασμένο προφυλακτήρα,στραβωμένο φτερό και βαθουλώματα στο καπό. Ο άλλος οδηγός άφαντος, ούτε χαρτί δεν άφησε . Έχω μικτή ασφάλιση και κάλεσα αμέσως να καταγραφεί το συμβάν. Ξέρει κανείς τη διαδικασία από εδώ και πέρα; Τα πληρώνω εγώ στο συνεργείο και τα παίρνω μετά από την ασφαλιστική; Πληρώνω μόνο την απαλλαγή; Σε καινούργιο αυτοκίνητο δεν θέλω στόκους και μισές δουλειές θέλω να ήταν όπως πριν ειδικά όταν πληρώνω πανάκριβα τη μικτή. P.S: Σκατά σε όσους κάνουν ατύχημα και εξαφανίζονται 4
Nabuko Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, kvaism είπε Ξέρει κανείς τη διαδικασία από εδώ και πέρα; Η ασφαλιστική σου
kvaism Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η ασφαλιστική σου Oh well προφανώς, αλλά θέλω να δω παρόμοιες εμπειρίες και τι θέμα μπορεί να είχαν
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kvaism είπε Oh well προφανώς, αλλά θέλω να δω παρόμοιες εμπειρίες και τι θέμα μπορεί να είχαν Δεν είναι απαραίτητο να έχουν όλες οι ασφαλιστικές την ίδια διαδικασία.
NTC Labs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kvaism είπε Καλημέρα σε όλους, χθες βρήκα το αυτοκίνητο μου ( 8 μηνών ) με κατεβασμένο προφυλακτήρα,στραβωμένο φτερό και βαθουλώματα στο καπό. Ο άλλος οδηγός άφαντος, ούτε χαρτί δεν άφησε . Έχω μικτή ασφάλιση και κάλεσα αμέσως να καταγραφεί το συμβάν. Ξέρει κανείς τη διαδικασία από εδώ και πέρα; Τα πληρώνω εγώ στο συνεργείο και τα παίρνω μετά από την ασφαλιστική; Πληρώνω μόνο την απαλλαγή; Σε καινούργιο αυτοκίνητο δεν θέλω στόκους και μισές δουλειές θέλω να ήταν όπως πριν ειδικά όταν πληρώνω πανάκριβα τη μικτή. P.S: Σκατά σε όσους κάνουν ατύχημα και εξαφανίζονται Στοκοι θα μπουν εκει που δικαιολογειται να μπουν.Το θεμα ειναι ποσο θα μπει και ποσο καλη δουλεια θα γινει. Πχ. κατεβασμενος προφυλακτηρας εαν δεν εχει σπασει σε 8 μηνων αμαξι δεν δικαιολογει αντικατασταση. Το οτι πληρωνεις πανακριβα την μεικτη δεν ενδιαφερει ΚΑΜΙΑ ασφαλίστικη . Κανεις υπευθυνη δηλωση στο συνεργειο για εκχωρηση απαιτησης και το συνεργειο τα βρισκει με την ασφαλιστικη. 2 ώρες πριν, kvaism είπε Oh well προφανώς, αλλά θέλω να δω παρόμοιες εμπειρίες και τι θέμα μπορεί να είχαν Ο ασφαλιστης σου τι κανει ακριβως και αναγκαζεσαι να ρωτας στο Insomnia? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από NTC Labs
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kvaism είπε Καλημέρα σε όλους, χθες βρήκα το αυτοκίνητο μου ( 8 μηνών ) με κατεβασμένο προφυλακτήρα,στραβωμένο φτερό και βαθουλώματα στο καπό. Ο άλλος οδηγός άφαντος, ούτε χαρτί δεν άφησε . Έχω μικτή ασφάλιση και κάλεσα αμέσως να καταγραφεί το συμβάν. Ξέρει κανείς τη διαδικασία από εδώ και πέρα; Τα πληρώνω εγώ στο συνεργείο και τα παίρνω μετά από την ασφαλιστική; Πληρώνω μόνο την απαλλαγή; Σε καινούργιο αυτοκίνητο δεν θέλω στόκους και μισές δουλειές θέλω να ήταν όπως πριν ειδικά όταν πληρώνω πανάκριβα τη μικτή. P.S: Σκατά σε όσους κάνουν ατύχημα και εξαφανίζονται Οπως και να εχει επειδη σχεδον ολες οι ασφαλιστικες εχουν καποια πρωτα ευρω απαλλαγη σε μικτες κοιτα το συμβολαιο σου τι γραφει . Τα πρωτα Χ ευρω θα τα πληρωσεις εσυ . Για επιλογη συνεργειου κοιτα παλι τι γραφει το ασφαλιστηριο Ποια ασφαλιστικη εχεις ? ΥΓ Αν δεν κανω λαθος η μικτη καλυπτει ζημιες που εκανες εσυ με δικη σου υπαιτηοτητα στο αμαξι σου μετα απο τροχαιο και οχι αυτα που λες Ισως κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Ο ασφαλιστης σου τι κανει ακριβως και αναγκαζεσαι να ρωτας στο Insomnia? Λίγο κουλό το βρίσκω που θεωρείς δεδομένο ότι ο ts έχει ασφαλιστεί μέσω ασφαλιστή, ειδικά μια και είμαστε σε forum τεχνολογίας. 1
NTC Labs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Λίγο κουλό το βρίσκω που θεωρείς δεδομένο ότι ο ts έχει ασφαλιστεί μέσω ασφαλιστή, ειδικά μια και είμαστε σε forum τεχνολογίας. Λιγο κουλο το βρισκω το οτι θεωρεις οτι εχει καποια σχεση το φορουμ με το να εμπιστευεσαι για κατι τοσο σημαντικο εναν πιο ειδικο να σε καθοδηγει. Για αυτο λεγονται "διαμεσολαβητες". Παρτο οπως θες αλλα οσοι κοιτανε απλα να γλυτωσουν 5 € στους 12 μηνες χωρις καν να γνωριζουν τι καλυψεις εχουν στο συμβολαιο τους κανοντας απλα κλικ καπου μονο ( εδω παρνουν στις οδικες και απαιτουν ρυμουλκηση αν παθουν κατι ενω δεν εχουν δει οτι δεν εχουν την καλυψη!) ειναι αξιοι της καβουροσυνης τους. 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Οπως και να εχει επειδη σχεδον ολες οι ασφαλιστικες εχουν καποια πρωτα ευρω απαλλαγη σε μικτες κοιτα το συμβολαιο σου τι γραφει . Τα πρωτα Χ ευρω θα τα πληρωσεις εσυ . Για επιλογη συνεργειου κοιτα παλι τι γραφει το ασφαλιστηριο Ποια ασφαλιστικη εχεις ? ΥΓ Αν δεν κανω λαθος η μικτη καλυπτει ζημιες που εκανες εσυ με δικη σου υπαιτηοτητα στο αμαξι σου μετα απο τροχαιο και οχι αυτα που λες Ισως κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω Ακριβως, κανονικα δεν πρεπει να τον καλυψει βαση μεικτης. δεν υπαρχει "μεικτη" αλλα "Ίδιες Ζημιές". Ζημιες που προκαλεσε ο ιδιος δηλαδη. Τωρα αν η ασφαλιστικη του ειναι τοσο ματσο ειναι στο χερι της. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει κανενα νοημα να ρωταει στο φορουμ ενω μπορει ανετα να επικοινωνησει με την ασφαλιστικη του. Ασε δε που επρεπε ΧΤΕΣ να ειχε καλεσει την ασφαλιστικη του για πραγματογνωμονα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από NTC Labs 3
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε Λιγο κουλο το βρισκω το οτι θεωρεις οτι εχει καποια σχεση το φορουμ με το να εμπιστευεσαι για κατι τοσο σημαντικο εναν πιο ειδικο να σε καθοδηγει. Για αυτο λεγονται "διαμεσολαβητες". Εγώ πάλι ακόμα πιο κουλό βρίσκω το ότι τους θεωρείς "ειδικούς", οι περισσότεροι από όσους γνωρίζω δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να σου δώσουν το τηλ των ζημιών της ασφαλιστικής. Όπως και να έχει η ουσία είναι ότι ο περισσότερος κόσμος εδώ στο φόρουμ τους παρακάμπτει, για αυτό καλό θα ήταν να μην θεωρούσες δεδομένο πως ο ts έχει ασφαλιστή. 1
NTC Labs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι ακόμα πιο κουλό βρίσκω το ότι τους θεωρείς "ειδικούς", οι περισσότεροι από όσους γνωρίζω δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να σου δώσουν το τηλ των ζημιών της ασφαλιστικής. Όπως και να έχει η ουσία είναι ότι ο περισσότερος κόσμος εδώ στο φόρουμ τους παρακάμπτει, για αυτό καλό θα ήταν να μην θεωρούσες δεδομένο πως ο ts έχει ασφαλιστή. Επειδη ακριβως τους παρακαμπτει ομως , οπως ο ts δεν γνωριζει καν τι ειναι η μεικτη οπως δειχνουν τα λεγομενα του. Ενω την πληρωσε. Ο σωστος ασφαλιστης σε καθοδηγει σε πολλα σταδια. Τωρα ποιους γνωριζεις εσυ , μονο εσυ ξερεις, εαν ειναι μονο για να δινουν τηλεφωνα ζημιων καλλιτερα να αλλαξεις ασφαλιστες. Ακομα ομως δεν μας εχει πει. ΕΠικοινωνησε με την ασφαλιστικη του? Εκλεισε ραντεβου για πραγματογνωμοσυνη? Εαν οχι και απλα ρωταει εδω εμας για να μαθει καποιο λακο εχει η φαβα αγαπητε. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από NTC Labs
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Επειδη ακριβως τους παρακαμπτει ομως , οπως ο ts δεν γνωριζει καν τι ειναι η μεικτη οπως δειχνουν τα λεγομενα του. Ενω την πληρωσε. Ο σωστος ασφαλιστης σε καθοδηγει σε πολλα σταδια. Τωρα ποιους γνωριζεις εσυ , μονο εσυ ξερεις, εαν ειναι μονο για να δινουν τηλεφωνα ζημιων καλλιτερα να αλλαξεις ασφαλιστες. Σε ευχαριστώ για την προτροπή, αλλά δεν έχω ασφαλιστές για να τους αλλάξω
kvaism Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Επειδη ακριβως τους παρακαμπτει ομως , οπως ο ts δεν γνωριζει καν τι ειναι η μεικτη οπως δειχνουν τα λεγομενα του. Ενω την πληρωσε. Ο σωστος ασφαλιστης σε καθοδηγει σε πολλα σταδια. Τωρα ποιους γνωριζεις εσυ , μονο εσυ ξερεις, εαν ειναι μονο για να δινουν τηλεφωνα ζημιων καλλιτερα να αλλαξεις ασφαλιστες. Ακομα ομως δεν μας εχει πει. ΕΠικοινωνησε με την ασφαλιστικη του? Εκλεισε ραντεβου για πραγματογνωμοσυνη? Εαν οχι και απλα ρωταει εδω εμας για να μαθει καποιο λακο εχει η φαβα αγαπητε. Πραγματικά δεν έχεις ιδέα τι λες και υποθέτεις άσχετα πράγματα. Όπως και οι περισσότερες "έξυπνες" απαντήσεις σου. Όπως διευκρίνισα θέλω κυρίως να ακούσω παρόμοιες περιπτώσεις και τι εμπειρία είχαν όσο περιμένω να ανοίξει ο φάκελος και να οριστεί πραγματογνώμονας. 'Έγιναν καλές δουλειές; Τους κάλυψε σωστά η ασφαλιστική τους; Να ξέρω τι να περιμένω. Θα μου πει ο ασφαλιστής "Α να ξέρεις θα έχεις μάλλον θέμα εκεί πρόσεξε" που δουλεύει για την ασφαλιστική; Ας σου απαντήσω λοιπόν να σε βγάλω από την ασχετοσύνη σου. Η μικτή ασφάλιση είναι η ασφάλιση ΙΔΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Όπως και να έχουν γίνει είτε σε τρακάρισμα με άλλον είτε το έριξα σε έναν τοίχο μόνος μου εφόσον δεν υπάρχει δόλος/ήμουν πιωμένος . Αφού δεν υπάρχει το άλλο όχημα η κάλυψη πάει με αυτόν τον τρόπο. Το ότι δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία ώστε να αποζημιωθώ για αυτό δεν ξέρω πως προκύπτει ότι δεν ξέρω και τι είναι. Όπως και η επιλογή συνεργείου είναι στο χέρι μου το μόνο που αλλάζει είναι εάν απευθείας θα πληρώσει η ασφαλιστική ή εγώ και θα πάρω χρήματα με τις αποδείξεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kvaism είπε Πραγματικά δεν έχεις ιδέα τι λες και υποθέτεις άσχετα πράγματα. Όπως και οι περισσότερες "έξυπνες" απαντήσεις σου. Όπως διευκρίνισα θέλω κυρίως να ακούσω παρόμοιες περιπτώσεις και τι εμπειρία είχαν όσο περιμένω να ανοίξει ο φάκελος και να οριστεί πραγματογνώμονας. 'Έγιναν καλές δουλειές; Τους κάλυψε σωστά η ασφαλιστική τους; Να ξέρω τι να περιμένω. Θα μου πει ο ασφαλιστής "Α να ξέρεις θα έχεις μάλλον θέμα εκεί πρόσεξε" που δουλεύει για την ασφαλιστική; Ας σου απαντήσω λοιπόν να σε βγάλω από την ασχετοσύνη σου. Η μικτή ασφάλιση είναι η ασφάλιση ΙΔΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Όπως και να έχουν γίνει είτε σε τρακάρισμα με άλλον είτε το έριξα σε έναν τοίχο μόνος μου εφόσον δεν υπάρχει δόλος/ήμουν πιωμένος . Αφού δεν υπάρχει το άλλο όχημα η κάλυψη πάει με αυτόν τον τρόπο. Το ότι δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία ώστε να αποζημιωθώ για αυτό δεν ξέρω πως προκύπτει ότι δεν ξέρω και τι είναι. Όπως και η επιλογή συνεργείου είναι στο χέρι μου το μόνο που αλλάζει είναι εάν απευθείας θα πληρώσει η ασφαλιστική ή εγώ και θα πάρω χρήματα με τις αποδείξεις. Αυτο ποιος σου το ειπε ?? Το διαβασες στο συμβολαιο σου ?
kvaism Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο ποιος σου το ειπε ?? Το διαβασες στο συμβολαιο σου ? Διάβασες εσύ το συμβόλαιο μου; Η πήρες την έγκριση εσύ σήμερα για κάλυψη των ζημιών; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από kvaism
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kvaism είπε Διάβασες εσύ το συμβόλαιο μου; Η πήρες την έγκριση εσύ σήμερα για κάλυψη των ζημιών; Εγω σε ρωτησα ποιος στο ειπε και αν εχεις διαβασει εσυ το συμβολαιο σου Οι καλυψεις σε μικτη διαφερουν απο ασφαλιστικη σε ασφαλιστικη https://www.insurancemarket.gr/asfalistikes-kalupseis/idies-zimies https://www.allianzdirect.gr/el/insurance-car-idies-zimies
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα