Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο αξιοπιστη ειναι η τιμη μετρησης υγρασιας που δινουν καποια θερμομετρακια. Επειδη ειμαι σε υπογεια με αρκετη υγρασια (εχει και αφυγραντηρα) αλλα θελω να μετρησω σημειακα αν ειναι εφικτο την υγρασια και να δω που να αποθηκευσω πραγματα (ρουχα εγγραφα) και να τα διατηρησω οσον μπορω. Ειναι πραγματα τα οποια δεν τα πολυχρησιμοποιω και θελω να τα βαλω καπου απλα οσο μπορω να περιορισω την υγρασια

Απλα αυτο που σκεφτηκα και δε ξερω αν ειναι κουλο, ειναι πχ να βαλω το μετρακι σε καποια ντουλαπια συερταρια παταρια και αν δω τη τιμη δινει (και αν ειναι εγκυρη) να τα βαλω σε σημειο που δινει τις χαμηλοτερες τιμες

Παραδειγματικα παντως, κατι σεντονια που ειχα αποθηκευμενα σε ενα μπαουλο απο περσυ και δεν τα χει χρησιμοποιησει, μολις το ανοιξα αυτη τη βδομαδα ειχαν μαυριλες και μουχλες. Και θελω μολις τα πλυνω να δω που αλλου να τα βαλω

Δημοσ.
Στις 16/12/2021 στις 1:35 ΜΜ, therock είπε

Ποσο αξιοπιστη ειναι η τιμη μετρησης υγρασιας που δινουν καποια θερμομετρακια. Επειδη ειμαι σε υπογεια με αρκετη υγρασια (εχει και αφυγραντηρα) αλλα θελω να μετρησω σημειακα αν ειναι εφικτο την υγρασια και να δω που να αποθηκευσω πραγματα (ρουχα εγγραφα) και να τα διατηρησω οσον μπορω. Ειναι πραγματα τα οποια δεν τα πολυχρησιμοποιω και θελω να τα βαλω καπου απλα οσο μπορω να περιορισω την υγρασια

Απλα αυτο που σκεφτηκα και δε ξερω αν ειναι κουλο, ειναι πχ να βαλω το μετρακι σε καποια ντουλαπια συερταρια παταρια και αν δω τη τιμη δινει (και αν ειναι εγκυρη) να τα βαλω σε σημειο που δινει τις χαμηλοτερες τιμες

Παραδειγματικα παντως, κατι σεντονια που ειχα αποθηκευμενα σε ενα μπαουλο απο περσυ και δεν τα χει χρησιμοποιησει, μολις το ανοιξα αυτη τη βδομαδα ειχαν μαυριλες και μουχλες. Και θελω μολις τα πλυνω να δω που αλλου να τα βαλω

Σε χώρο με υγρασία ό,τι και αν αποθηκεύσεις θα μουχλιάσει και θα καταστραφεί!

Και τα σεντόνια που έχουν μαυρίλες και μούχλες δεν νομίζω να καθαρίσουν με το πλύσιμο. Είχε μουχλιάσει κάποτε ένα άσπρο μπλουζάκι και ό,τι και αν δοκιμάσαμε δεν έφυγαν οι μαυρίλες της μούχλας!

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ δε ξερω αν πρεπει να κλεινει καλα ενα συεταρι/νρουλαπι η να εχει καποιο διακενο και να αεριζεται. Συγκριτικα στο δωματιο μου γραφει 68% υγρασια. Μετα εβαλα το μετρακι σε μια ντουλαπα και το αφησα κανα μισωαρο να παρω σταθερη τιμη και οταν ανοιξα ελεγε 65%

Οποτε ναι δε νομιζω να χει τρελλες διαφορες λιγο εδω λιγο εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...