therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Απλα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο αυτο. Παρεειγειλα ενα καλωδιο απο Bangood, ειχε 10 ευρω και βγηκε 7,80 με ενα κουπονι που ειχα. Ελεγε αποστολη απο Τσεχια σε μια βδομαδα. Η βδομαδα περασε και επαιρνε ολο και μεγαλυτερες παρατασεις. Τωρα περασε αισιως ενας μηνας και ακομα δεν εχουν ξεκαθαρη ημερομηνια αποστολης. Στο τσατ μου λενε κατι γενικοτητες οτι το αντικειμενο ειναι Highly requested και το restockaroun και θα χρειαστουν αλλες 2 με 3 βδομαδες. Δηλαδη ελεος απο τη κινα να τους ερθει στην αποθηκη στην τσεχια, δε θα πρεπε να εχει ερθει ηδη?
Dantε Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Και τι περιμενεις να σου πει καποιος εδω? Αν το εχεις βρει αλλου,το παιρνεις απο κει.Αν οχι περιμενεις.Αν δε το χρειαζεσαι ακυρωνεις. ΥΓ.Ειναι Χριστουγεννα με οτι σημαινει αυτο για τις παραγγελιες.
TheoAlex50 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, therock είπε Απλα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο αυτο. Παρεειγειλα ενα καλωδιο απο Bangood, ειχε 10 ευρω και βγηκε 7,80 με ενα κουπονι που ειχα. Ελεγε αποστολη απο Τσεχια σε μια βδομαδα. Η βδομαδα περασε και επαιρνε ολο και μεγαλυτερες παρατασεις. Τωρα περασε αισιως ενας μηνας και ακομα δεν εχουν ξεκαθαρη ημερομηνια αποστολης. Στο τσατ μου λενε κατι γενικοτητες οτι το αντικειμενο ειναι Highly requested και το restockaroun και θα χρειαστουν αλλες 2 με 3 βδομαδες. Δηλαδη ελεος απο τη κινα να τους ερθει στην αποθηκη στην τσεχια, δε θα πρεπε να εχει ερθει ηδη? Σε καποια αντικειμενα τους αρκετες φορες δεν υπαρχει στοκ. 2 επιλογες. Πρωτη ακυρωνεις και refund , δευτερη υπομονη, ως ενος σημειου. Δυο μηνες σημαινει οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα επιστρεψει συντομα σε στοκ. 1
therock Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Εν τελη με καποιο θαυμα το στειλαν την επομενη των Χριστουγεννων. Μου γραφει οτι για δεματα αξιας κατω των 30 δεν εχει παρακολουθηση. Τουλαχιστον ξερουμε αν θα ερθει και αυτο με κουριερ οπως ολα τα προηγουμενα? (Τα προηγουμενα 2 πακετα απο τσεχια μου ειχαν ερθει με ACS). Επειδη αν ερθει με ελτα τρεχα γυρευε, δεν με ειδοποιει κανεις εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα