Προς το περιεχόμενο

Tp Link wa901nd openwrt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Έχω το tp link wa901nd v5 & το λειτουργώ ως AP bridge. 

Απ ότι διάβασα γίνεται να του περάσω openwrt μα δεν γνωρίζω το πως θα το κάνω ή αν τυχόν υπάρξει κάποιο πρόβλημα μετά. 

Όσοι γνωρίζετε επί του θέματος δώστε τα φώτα σας. 

Σας ευχαριστώ! 

Δημοσ.
Στις 16/12/2021 στις 12:41 ΜΜ, Simosch είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Έχω το tp link wa901nd v5 & το λειτουργώ ως AP bridge. 

Απ ότι διάβασα γίνεται να του περάσω openwrt μα δεν γνωρίζω το πως θα το κάνω ή αν τυχόν υπάρξει κάποιο πρόβλημα μετά. 

Όσοι γνωρίζετε επί του θέματος δώστε τα φώτα σας. 

Σας ευχαριστώ! 

Με ένα πρόχειρο search βρήκα ότι παρότι μπορείς να φλασάρεις το openwrt firmware δεν συνιστάται από τους ίδιους λόγω μικρής flash και μνήμης ram.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλεις να το κάνεις ή απλά για πειραματισμό; Εγώ σε κάτι παλιά Linksys WRT54G δούλευα ddwrt για τις παραπάνω δυνατότητες που έδινε αλλά οι καινούριες συσκευές κατά τη γνώμη μου έχουν καλά firmware. Επίσης αν δεν ξέρεις τι κάνεις το βγάζεις άχρηστο για πλάκα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, grgz είπε

Με ένα πρόχειρο search βρήκα ότι παρότι μπορείς να φλασάρεις το openwrt firmware δεν συνιστάται από τους ίδιους λόγω μικρής flash και μνήμης ram.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλεις να το κάνεις ή απλά για πειραματισμό; Εγώ σε κάτι παλιά Linksys WRT54G δούλευα ddwrt για τις παραπάνω δυνατότητες που έδινε αλλά οι καινούριες συσκευές κατά τη γνώμη μου έχουν καλά firmware. Επίσης αν δεν ξέρεις τι κάνεις το βγάζεις άχρηστο για πλάκα.

Τελικα το πέρασα, η ταχύτητα στο Internet προς το παρόν είναι πολύ καλύτερη απ ότι με το original firmware

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Simosch είπε

Τελικα το πέρασα, η ταχύτητα στο Internet προς το παρόν είναι πολύ καλύτερη απ ότι με το original firmware

Τέλος καλό όλα καλά.

Δημοσ.
On 19/12/2021 at 17:39, Simosch said:

single band access point,repearer. με ελαχιστα λεφτα παιρνεις dual band.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, poulinos είπε

single band access point,repearer. με ελαχιστα λεφτα παιρνεις dual band.

Το είχα πάρει εδώ και χρόνο το συγκεκριμένο. 

Δημοσ.
Just now, Simosch said:

Το είχα πάρει εδώ και χρόνο το συγκεκριμένο. 

ειχα και εγω το 850re και πηρα με 20 30 ευρω ενα  dual band το οποιο το πηρα ως repeater για 100αρα vdsl και βρηκα ηρεμια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...