kostakis81 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μακριά από αντιπροσωπίες παντός είδους … Πανε φτειάχνουν μεγάλα συνεργεία με τρελά έξοδα και για να βγουν αυτά τα λεφτά γδέρνουν τους πελάτες με άχρηστα πράγματα Και όταν έρθουν τα ηλεκτρικά να δείτε τι εχει να γινει Σε ένα φιλο έφαγαν την ποδιά της μηχανής και δεν το παραδέχονται Δεν αλλάζουν λάδια αν δεν είσαι εκεί καλά για φίλτρο ποτε τον ποτών Τακάκια τα αλλάζουν σχεδόν πάντα και ας είναι στο μισό Προσωπική εμπειρία σε jeep renegade στο επίσημο σερβις με τα 3 γράμματα δίπλα στο αλου φαν παρκ Το αμάξι έσβηνε πάντα μετα ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ Το πάω το κοιτάνε 3 ημέρες Και μου βγάζουν ένα κουστούμι 1500 ευρώ ότι έχει χαλάσει το τούρμπο Αλλα δεν ηταν και σίγουροι και μου λένε ότι αν δεν είναι αυτό τοτε φταίει ο εγκέφαλος 600 ευρω αλλα λογο του βαλε βγαλε του τουρμπο αν δεν είναι το 1 θέλουν και 300 μαστορικά … ευτυχώς δεν μασάω και το παίρνω κι φεύγω Ασε που δεν με αφηναν να ειμαι παρων στο χωρο του service kai πλέων είναι κανόνας απαράβατος να είμαι παρών όταν αφήνω το αμάξι για σέρβις αλλιως δεν το αφηνω και ας τσακωθώ Ψάχνω στ φόρουμ καμία εβδομάδα και ανακαλύπτω τι φταίει Παω κοιτάω κι το αμαξι δεν ειχε λαδια ειχε καεί σχεδόν το μισό ,παρεμπίπτοντος πιθανόν στο προηγούμενο σέρβις πριν 1 χρόνο δεν μου αλλάξαν λάδια γιαττο κάηκε πλέων δεν μου καίει καθόλου που το παρακολουθω Το αυτοκίνητο είχε fail safe μηχανισμό για να μην κολλήσει το μοτερ και όταν γκαζωνα επεφτε το λαδι και εσβηνε ….. Τωρα η το ήξεραν και απλα θα μου έπαιρναν το 1500αρη προσθέτοντας μου λάδια η ηταν τοσο άσχετοι που δεν κοίταξαν το αυτοκίνητο εάν έχει λαδι μέσα Όπως είπαμε μακριά από επίσημες αντιπροσωπίες ….. Είναι απατεωνες !!!! δεν βγαίνουν τα εξοδα εάν δεν κλέψουν τους πελάτες… 3
nemom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, kostakis81 είπε Μακριά από αντιπροσωπίες παντός είδους … Πανε φτειάχνουν μεγάλα συνεργεία με τρελά έξοδα και για να βγουν αυτά τα λεφτά γδέρνουν τους πελάτες με άχρηστα πράγματα Και όταν έρθουν τα ηλεκτρικά να δείτε τι εχει να γινει Σε ένα φιλο έφαγαν την ποδιά της μηχανής και δεν το παραδέχονται Δεν αλλάζουν λάδια αν δεν είσαι εκεί καλά για φίλτρο ποτε τον ποτών Τακάκια τα αλλάζουν σχεδόν πάντα και ας είναι στο μισό Προσωπική εμπειρία σε jeep renegade στο επίσημο σερβις με τα 3 γράμματα δίπλα στο αλου φαν παρκ Το αμάξι έσβηνε πάντα μετα ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ Το πάω το κοιτάνε 3 ημέρες Και μου βγάζουν ένα κουστούμι 1500 ευρώ ότι έχει χαλάσει το τούρμπο Αλλα δεν ηταν και σίγουροι και μου λένε ότι αν δεν είναι αυτό τοτε φταίει ο εγκέφαλος 600 ευρω αλλα λογο του βαλε βγαλε του τουρμπο αν δεν είναι το 1 θέλουν και 300 μαστορικά … ευτυχώς δεν μασάω και το παίρνω κι φεύγω Ασε που δεν με αφηναν να ειμαι παρων στο χωρο του service kai πλέων είναι κανόνας απαράβατος να είμαι παρών όταν αφήνω το αμάξι για σέρβις αλλιως δεν το αφηνω και ας τσακωθώ Ψάχνω στ φόρουμ καμία εβδομάδα και ανακαλύπτω τι φταίει Παω κοιτάω κι το αμαξι δεν ειχε λαδια ειχε καεί σχεδόν το μισό ,παρεμπίπτοντος πιθανόν στο προηγούμενο σέρβις πριν 1 χρόνο δεν μου αλλάξαν λάδια γιαττο κάηκε πλέων δεν μου καίει καθόλου που το παρακολουθω Το αυτοκίνητο είχε fail safe μηχανισμό για να μην κολλήσει το μοτερ και όταν γκαζωνα επεφτε το λαδι και εσβηνε ….. Τωρα η το ήξεραν και απλα θα μου έπαιρναν το 1500αρη προσθέτοντας μου λάδια η ηταν τοσο άσχετοι που δεν κοίταξαν το αυτοκίνητο εάν έχει λαδι μέσα Όπως είπαμε μακριά από επίσημες αντιπροσωπίες ….. Είναι απατεωνες !!!! δεν βγαίνουν τα εξοδα εάν δεν κλέψουν τους πελάτες… Συμφωνοι αλλά είσαι offtopic. O ts δεν το πήγε σε αντιπροσωπεία.
theodi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kostakis81 είπε Μακριά από αντιπροσωπίες παντός είδους … Πανε φτειάχνουν μεγάλα συνεργεία με τρελά έξοδα και για να βγουν αυτά τα λεφτά γδέρνουν τους πελάτες με άχρηστα πράγματα Και όταν έρθουν τα ηλεκτρικά να δείτε τι εχει να γινει Σε ένα φιλο έφαγαν την ποδιά της μηχανής και δεν το παραδέχονται Δεν αλλάζουν λάδια αν δεν είσαι εκεί καλά για φίλτρο ποτε τον ποτών Τακάκια τα αλλάζουν σχεδόν πάντα και ας είναι στο μισό Προσωπική εμπειρία σε jeep renegade στο επίσημο σερβις με τα 3 γράμματα δίπλα στο αλου φαν παρκ Το αμάξι έσβηνε πάντα μετα ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ Το πάω το κοιτάνε 3 ημέρες Και μου βγάζουν ένα κουστούμι 1500 ευρώ ότι έχει χαλάσει το τούρμπο Αλλα δεν ηταν και σίγουροι και μου λένε ότι αν δεν είναι αυτό τοτε φταίει ο εγκέφαλος 600 ευρω αλλα λογο του βαλε βγαλε του τουρμπο αν δεν είναι το 1 θέλουν και 300 μαστορικά … ευτυχώς δεν μασάω και το παίρνω κι φεύγω Ασε που δεν με αφηναν να ειμαι παρων στο χωρο του service kai πλέων είναι κανόνας απαράβατος να είμαι παρών όταν αφήνω το αμάξι για σέρβις αλλιως δεν το αφηνω και ας τσακωθώ Ψάχνω στ φόρουμ καμία εβδομάδα και ανακαλύπτω τι φταίει Παω κοιτάω κι το αμαξι δεν ειχε λαδια ειχε καεί σχεδόν το μισό ,παρεμπίπτοντος πιθανόν στο προηγούμενο σέρβις πριν 1 χρόνο δεν μου αλλάξαν λάδια γιαττο κάηκε πλέων δεν μου καίει καθόλου που το παρακολουθω Το αυτοκίνητο είχε fail safe μηχανισμό για να μην κολλήσει το μοτερ και όταν γκαζωνα επεφτε το λαδι και εσβηνε ….. Τωρα η το ήξεραν και απλα θα μου έπαιρναν το 1500αρη προσθέτοντας μου λάδια η ηταν τοσο άσχετοι που δεν κοίταξαν το αυτοκίνητο εάν έχει λαδι μέσα Όπως είπαμε μακριά από επίσημες αντιπροσωπίες ….. Είναι απατεωνες !!!! δεν βγαίνουν τα εξοδα εάν δεν κλέψουν τους πελάτες… μονο σε αντιπροσωπια και οχι στον μαστορα της γειτονιας . ειδικα με ολα τα καινουργια γεματα στα ηλεκτρονικα τι να σου κανει ο μαστορακος ; αντιπροσωπεια , εχουν προσβαση σε ολα τα μανιουαλ κτλ και ναι θα πληρωσω κατι παραπανω αλα ειμαι ησυχος τωρα εσυ επεσες στην περιπτωση .
stefan123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η ουσία ειναι μια και δεν αλλαζει...Ειτε εξειδικευμενο,ειτε εξουσιοδοτημένο είτε αντιπροσωπεία ειτε ο μαστρο μπαμπης,αν θέλει να σε κλεψει θα σε κλεψει και θα πεις και ενα τραγούδι.... Για τις καλές αξιολογήσεις στο Google σε κάποιους υποψιάζομαι οτι είναι απο φίλους και γνωστούς είτε απο τους ίδιους οπότε μην τα παιρνετε σοβαρά υποψη... Η μιζα valeo που εχω στο αυτοκινητο τώρα είναι απο τα σκουπίδια ενος εξαίρετου συνεργείου στην Λυκόβρυση που αφου μου την εβγαλε ως καμμένη και έβαλε μια κινεζικη-χωρια που την πληρωσα βαπορισια- στον χρονο πανω καηκε και αυτη οπότε δοκιμασα την καμμενη και ως εκ θαύματος δουλευει 4 χρονια τώρα... Πέρασα τις προαλλες απο εκεί και ειδα αρκετή δουλεια...τελικα εχει πολλα πρόβατα εκει εξω.... Επισης κεφαλι ήσυχο επειδή εχουν τα μανιουαλ δεν μπορεις να εχεις παντα γιατι άνθρωποι βρίσκονται πίσω απο ολα αυτα,ουτε το οτι πληρωσες παραπάνω δεν στο διασφαλίζει...Μπορει απλα να σε έκλεψαν.... Και δυστυχώς στις μερες μας η περίπτωση ειναι ο κανονας... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από stefan123 1 1
ideal09 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, theodi είπε μονο σε αντιπροσωπια και οχι στον μαστορα της γειτονιας . ειδικα με ολα τα καινουργια γεματα στα ηλεκτρονικα τι να σου κανει ο μαστορακος ; αντιπροσωπεια , εχουν προσβαση σε ολα τα μανιουαλ κτλ και ναι θα πληρωσω κατι παραπανω αλα ειμαι ησυχος τωρα εσυ επεσες στην περιπτωση . Ναι τα ντουγανια των αντιπροσωπειών θα σου φτιάξουν τα αμαξακι διαβάζοντας manual χωρις να σκαμπαζουν τιποτα απο Αγγλικα... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από ideal09 2
theodi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, ideal09 είπε Ναι τα ντουγανια των αντιπροσωπειών θα σου φτιάξουν τα αμαξακι διαβάζοντας manual χωρις να σκαμπαζουν τιποτα απο Αγγλικα... κλαμα
visualizer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ideal09 είπε Ναι τα ντουγανια των αντιπροσωπειών θα σου φτιάξουν τα αμαξακι διαβάζοντας manual χωρις να σκαμπαζουν τιποτα απο Αγγλικα... Με το manual και το δυναμοκλειδο στο χέρι είναι 🤣🤣
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/12/2021 στις 4:34 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Τελικά βγήκε φθηνότερα από ότι μου είχε πει στο τηλέφωνο . Μπορείτε να δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας . Από ένα πρόχειρο έλεγχο στο onparts (από τις φθηνότερες πλατφόρμες) ΦΑ BOSCH 9,38 , ΦΒ UFI 17,23 , φίλτρο καμπίνας 5,6 ευρώ , δίσκοι ΖΙΜΕΡΜΑΝ 58. https://onparts.gr/seat/ibiza-st-2010-2016/1000cc-75hp/frena/diskoplaka-brosta Όλοι αρκετές φορές έχουμε πληρώσει παραπάνω ή μας έχουν δαγκώσει είτε εν αγνοία μας είτε ηθελημένα και τι εννοώ. Το συνοικιακό συνεργείο δεν έχει τη δυνατότητα να ψάξει και να παραγγείλει ανταλλακτικό από τον φθηνότερο και να τα παραλάβει σε 2-3 μέρες. Έχει το αμάξι στη ράμπα θέλει να τελειώσει θα πάρει τηλέφωνο το συνοικιακό μαγαζί με το οποίο συνεργάζεται , που τα πουλάει ακριβότερα θα πει φέρε αυτά και αυτά. Αυτός θα τα στείλει με το παιδί με το μηχανάκι άμεσα (και το παιδί πρέπει να πληρωθεί όπως και τα καύσιμα) άρα θα χρεώσει παραπάνω και όχι σε αυτές που γράφω παραπάνω.. Το έχω πάθει και ξέρω. Όποιος έχει χρόνο ψάχνει αγοράζει μόνος τα ανταλλακτικά και του κοστίζουν φθηνότερα. όποιος δεν έχει ή δεν θέλει να ασχοληθεί κάνει τη δουλειά του δίνει και κάτι παραπάνω αρκεί να είναι και ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Έτσι δουλεύει η αγορά οπότε ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από papoys1 3
Fordakias7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Φίλε καλησπέρα είσαι σίγουρος ότι σου άλλαξε πολλαπλασιαστή ; εμένα πιο πολύ για παπάτζα μου ακούγεται 100% δεν τον εχει αλλαξει.Επίσης 85 ευρώ για μια μπαταρία της σειράς τραγική τιμή 1
Rattlehead Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Ψύχραιμος είμαι ειλικρινά απλά έχω ξενερώσει που δεν μπορώ να βρω ένα συνεργείο της προκοπής. Όχι δεν τσέκαρα τίποτα και δεν ξέρω αν μπορώ να το δω κάπως.Δεν έχω ιδέα απο αυτά. Βάζεις το δάχτυλο(!!!) στην άκρη της δισκοπλακας και κοιτάς αν υπάρχει πατουρα. Ένας απλός έλεγχος. Αν έχει στραβώσει από άλλους λόγους, μόνο οπτικά με την ρόδα off και ένα "μεταλλικό" χάρακα να δεις για κενα
SeriesX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατοχος BMW, το παω απο day one σε αντιπροσωπεια. Υπερ ευχαριστημενος, το αμαξι εχει 170.000 χλμ τωρα και ειναι αψογο. Περα οτι μου σταθηκε σε καταστασεις οπως χαλαζι και τρακαρισμα. Οταν τα κορακια των συνεργειων ηθελαν 5 νεφρα! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από SeriesX 1
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Eδω στην επισημη rover / bmw παντως εγδερναν αλυπητα οτι και να εχεις αλλα ok βιτσια ειναι αυτα Επισης στη ρενο ηταν τελειως λαμογια και την ειχαν δει πορσε σε τιμες ..... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από Mhlogiatros
tutuyo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Το κακο συνεργειο ειναι κακο ειτε ειναι αντιπροσωπεια, ειτε κυρ Μπαμπης. Αμα ο αλλος ειναι σκιτζης, οπου και να πας θα σε σκισει. Απο εκει και περα ας μην ξεχναμε οτι το ουσιαστικο κερδος των αντιπροσωπειων ειναι απο τα σερβις και η δεσμευση του πελατη για τα χρονια της εγγυησης. Φυσικα και μπορεις να διατηρησεις την εγγυηση ψαχνωντας και αγοραζοντας τα συνιστωμενα ανταλλακτικα και ακολουθωντας το προγραμμα του κατασκευαστη, αλλα αυτο προυποθετει χρονο και ενεργεια που δεν διαθετουν ολοι. Αυτο που διογκωνει το κοστος, στα σερβις κυριως ειναι η εργατοωρα και αυτο γιατι ο κυρ Μπαμπης μπορει (και πρεπει) να χαμηλωνει το ημερομισθιο του ωστε να ειναι ανταγωνιστικος Τελος, φυσικα και στα νεα αυτοκινητα που εχουν περισσοτερα ηλεκτρονικα με upgrades κτλ, παντα η αντιπροσωπεια εχει καλυτερη επαφη, διοτι πολυ απλα ο κυρ Μπαμπης δεν εχει ενημερωθει και δεν τον ενδιαφερει να το κανει κιολας. ΥΓ ο καθε κατασκευαστης εχει την δικη του τιμολογιακη πολιτικη, κοινως τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους ποπους. Φυσιολογικοτατο το δαγκωμα απο κατι BMW/Mini/Audi σε σχεση με τη Toyotαρα πχ 3
TsoliasGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 7:19 ΜΜ, unos είπε Θα κρατήσω μόνο ένα. Αλλαγή δίσκων στα 55.000 χλμ ??? Μπορεί να συμβεί.Σε εμένα συνέβη αλλαγή δίσκων στις 32.000 σε Skoda Rapid 2015 λόγω αστοχίας υλικού. Απο καινούριο στα χέρια μου.Απο τότε τίποτα άλλο δεν έβγαλε.Και να σε προλάβω όχι δεν είχα το πόδι στο συμπλέκτη...απλά τυχαίνει...σπάνιο μεν αλλά... 😉
nemom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, stefan123 είπε Η ουσία ειναι μια και δεν αλλαζει...Ειτε εξειδικευμενο,ειτε εξουσιοδοτημένο είτε αντιπροσωπεία ειτε ο μαστρο μπαμπης,αν θέλει να σε κλεψει θα σε κλεψει και θα πεις και ενα τραγούδι.... Για τις καλές αξιολογήσεις στο Google σε κάποιους υποψιάζομαι οτι είναι απο φίλους και γνωστούς είτε απο τους ίδιους οπότε μην τα παιρνετε σοβαρά υποψη... Η μιζα valeo που εχω στο αυτοκινητο τώρα είναι απο τα σκουπίδια ενος εξαίρετου συνεργείου στην Λυκόβρυση που αφου μου την εβγαλε ως καμμένη και έβαλε μια κινεζικη-χωρια που την πληρωσα βαπορισια- στον χρονο πανω καηκε και αυτη οπότε δοκιμασα την καμμενη και ως εκ θαύματος δουλευει 4 χρονια τώρα... Πέρασα τις προαλλες απο εκεί και ειδα αρκετή δουλεια...τελικα εχει πολλα πρόβατα εκει εξω.... Επισης κεφαλι ήσυχο επειδή εχουν τα μανιουαλ δεν μπορεις να εχεις παντα γιατι άνθρωποι βρίσκονται πίσω απο ολα αυτα,ουτε το οτι πληρωσες παραπάνω δεν στο διασφαλίζει...Μπορει απλα να σε έκλεψαν.... Και δυστυχώς στις μερες μας η περίπτωση ειναι ο κανονας... Αυτό. +1 Και από τα ανταλλακτικά βγάζουν τα κέρατά τους. Και aftermarket σε τιμές original που βάζουν, και aftermarket χρεώνουν άλλη μάρκα από αυτό που βάζουν, και κινεζιές βάζουν, και δεν ξέρεις αν τις βάζουν κι αυτές, και δεν ξέρεις αν χρειαζόταν να τις βάλουν, και δεν ξέρεις αν έβγαλαν καλά εξαρτήματα πριν τις βάλουν και και. Το συνεργείο συνεργάζεται στη μοιρασιά με το μαγαζί των ανταλλακτικών. Το μαγαζί των ανταλλακτικών έχει στοκ, έχει το συγκεκριμένο στοκ και αυτό πουλάει σε πρώτη ευκαιρία. Αν είναι κάτι το εμπόριο, είναι αυτό. Και δεν είναι ότι για τις βαπορίσιες τιμές των ανταλλακτικών φταίει που πρέπει να πληρωθεί ο βοηθος που πάει με το μηχ.ανάκι. Δε γίνεται να σου χρεώνει το aftermarket ανταλλακτικό σε τιμές κοντά original. Όσο για τα manual του κατασκευαστή, αυτά υπάρχουν για να τηρούνται. Ο μαστροΜήτσος τις περισσότερες φορές δεν τα έχει και δεν τα ξέρει, η αντιπροσωπεία τα έχει, υποτίθεται και επιμορφώνει με σεμινάρια το προσωπικό, αλλά αυτο δε σημαίνε κι ότι το συνεργείο τα εφαρμόζει. Αυτό είναι το φαρ-ουεστ με τα συνεργεία. Όπου μπορώ, τα αποφεύγω, ψωνιζω τα ανταλλακτικά μου, και συμβουλεύομαι τα τεχνικά εγχειρίδια που έχουν από ροπές σύσφιξης μέχρι αλγόριθμους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα