armagedwnn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, filarhos είπε Άσχετα αν τους ts ήθελαν αλλαγή ή όχι. Τα καινούρια μικρά έχουν μικρούς δίσκους, έχουν βαρύνει και έχουν αλλάξει τα υλικά τριβής με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτά τα κάνουν να φθίρονται πιο γρήγορα. Και με το γεγονός ότι τα μικρά μπαίνουν πόλη με σταμάτα ξεκίνα συνέχεια, έχουμε παραδείγματα σαν το παρακάτω το δικό μου: Δίσκος φιλικός προς το περιβάλλον. Τι παπάτζα σας πουλάνε, πραγματικά. Σε λίγο θα βάζετε και βιολογικές δισκόπλακες. Τώρα αν εννοείς τα τακάκια ναι υπάρχουν περιβαλλοντολογικοί κανονισμοί π.χ. να μην χρησιμοποιείται αμίαντος εδω και πολλά χρόνια. Και κάποια άλλα μέταλα αλλά αυτό είναι αναλώσιμο και ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα όχι μόνο τα καινούργια. Που σαφώς ο τύπος που σου βάζουν στο αυτοκίνητο σου ούτε κεραμικά είναι ούτε ατσάλινα για να σου στρεβλώσει το δίσκο. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από armagedwnn
nemom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, manolis-K είπε Το θεμα ειναι οτι ισως να αλλαξαν πραγματα που δεν ειχε ελθει η ωρα τους. Το κανουν τα επισημα συνεργεια. Ναι μόνο που δεν είναι επίσημο συνεργείο. Αν είναι αυτό https://www.vwgroup-service.gr/ πρόκειται για συνεργείο της γειτονιάς.
Rattlehead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Πας στην αντιπροσωπεία για να μην πας στον Κυρ-Μπάμπη; Μάλιστα. 1)Αντιπροσωπεία Nissan, έχω πάει για σέρβις, έχω ζητήσει να είμαι στο συνεργείο όχι στο σαλόνι. Φεύγουν για φαΐ. Δίπλα ένα almera να δουλεύει. Γυρνάνε. Λέει ο ένας;" ρε σεις ποιος το έβαλε μπροστά αυτο. Δεν του έβαλα λαδια ακομα" Το αμάξι δούλευε 15 λεπτά στεγνό. 2)Αντιπροσωπεία citroen, πρόβλημα ρουλεμάν μπρισντιρεκτ, μου λέει ο υπεύθυνος αποθήκης από Γαλλία 2 εβδομάδες. Αφήνω το αμάξι την άλλη μέρα με παίρνει ο υπεύθυνος είναι έτοιμο έλα πάρε το. Έκανα καταγγελία Citroen Ελλάς με δικηγόρο. Κυρ Μπάμπη 1000 φορες. Ανταλλακτικά από ebay αυθεντικά από Γερμανία και ασε τους να κουρεύονται εδω 3
nemom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Rattlehead είπε Πας στην αντιπροσωπεία για να μην πας στον Κυρ-Μπάμπη; Μάλιστα. 1)Αντιπροσωπεία Nissan, έχω πάει για σέρβις, έχω ζητήσει να είμαι στο συνεργείο όχι στο σαλόνι. Φεύγουν για φαΐ. Δίπλα ένα almera να δουλεύει. Γυρνάνε. Λέει ο ένας;" ρε σεις ποιος το έβαλε μπροστά αυτο. Δεν του έβαλα λαδια ακομα" Το αμάξι δούλευε 15 λεπτά στεγνό. 2)Αντιπροσωπεία citroen, πρόβλημα ρουλεμάν μπρισντιρεκτ, μου λέει ο υπεύθυνος αποθήκης από Γαλλία 2 εβδομάδες. Αφήνω το αμάξι την άλλη μέρα με παίρνει ο υπεύθυνος είναι έτοιμο έλα πάρε το. Έκανα καταγγελία Citroen Ελλάς με δικηγόρο. Κυρ Μπάμπη 1000 φορες. Ανταλλακτικά από ebay αυθεντικά από Γερμανία και ασε τους να κουρεύονται εδω Σωστά. Κυρ Μπαμπη το πήγε ο ts. Τζίφος το σκεπτικό.
Rattlehead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) "Κάτοχος Seat Ibiza 1.0 2016 55,000 χιλιόμετρα. Πάω το αμάξι για σέρβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο. Τονίζω οτι προφανώς στο συνεργείο του κυρ-Μπάμπη θα ήταν πιο φθηνά αλλα δεν με ενδιαφέρει" Τι εννοείς; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Rattlehead
nemom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Rattlehead είπε "Κάτοχος Seat Ibiza 1.0 2016 55,000 χιλιόμετρα. Πάω το αμάξι για σέρβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο" Τι εννοείς; Αυτό εννοώ που λέει ο ts στην προηγούμενη σελίδα Δεν υπάρχει Κουβάτσος εξουσιοδοτημένο συνεργείο από τη SEAT. 1 ώρα πριν, npapanik70 είπε Στον Κουβάτσο πήγες; 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Ναι και ποστάρισε και το φύλλο απόδειξης που του έδωσαν και δεν μοιάζει με τα χαρτιά που θα έδινε εξουδιοτημένο συνεργείο. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από nemom 1 1
Rattlehead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nemom είπε Αυτό εννοώ που λέει ο ts στην προηγούμενη σελίδα Δεν υπάρχει Κουβάτσος εξουσιοδοτημένο συνεργείο από τη SEAT. και ποστάρισε και το φύλλο απόδειξης που του έδωσαν και δεν μοιάζει με τα χαρτιά που θα έδινε εξουδιοτημένο συνεργείο. Δεν είχα διαβάσει όλα τα σχόλια, αλλά αν δεν ξέρει αυτός που πήγε, εμείς δεν μπορούμε να υποθέσουμε. Εγω απλά ήθελα να παραθέσω την εμπειρία μου από τα εξουσιοδότημενα και ιδίως τον έρμο με το Almera που σε κάνα 1000 χιλιόμετρα θα του κόλλησε η μηχανη
SabotazNic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις είδα το μπλοκάκι. Λάδι, ΦΑ, ΦΛ, ΦΒ, μπουζί, υγρά, τακάκια μπροστινά, πίσω βάσεις αμορτισέρ, ευθυγράμμιση τελική 200 ευρώ είχα δώσει (ίσως και 180, δεν θυμάμαι). Με ένδειξη 263κ χλμ Προηγούμενη αλλαγή τακάκια στα 240κ, και φαντάζομαι μόνο τα πίσω. Δισκοπλακες στα 240κ είχαμε αλλάξει πάλι. Τώρα το αμάξι πρέπει να είναι στα 280κ
npapanik70 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Είναι εξειδικευμένο συνεργείο όχι εξουσιοδοτημένο...
PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, npapanik70 είπε Είναι εξειδικευμένο συνεργείο όχι εξουσιοδοτημένο... Κατι ασχετο για να κρατησουμε την εγγυηση δεν χρειαζεται το συνεργειο να ειναι εξουσιοδοτημενο! 1
Klausx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Έχετε φάει σκάλωμα με τις τιμές και συζητάτε πόσο θα πληρώνατε στον μαστρο-μπάμπη που μόλις ακούσει την λέξη απόδειξη/εγγύηση σε κοιτάει σαν εξωγήινο... Το θέμα εδώ είναι ότι αλλάχτηκαν πράγματα χωρίς πολλά πολλά απλά για να βγει το δώρο Χριστουγέννων. 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Klausx είπε Έχετε φάει σκάλωμα με τις τιμές και συζητάτε πόσο θα πληρώνατε στον μαστρο-μπάμπη που μόλις ακούσει την λέξη απόδειξη/εγγύηση σε κοιτάει σαν εξωγήινο... Το θέμα εδώ είναι ότι αλλάχτηκαν πράγματα χωρίς πολλά πολλά απλά για να βγει το δώρο Χριστουγέννων. Κοιτα αν το φιλοσοφησεις δεν υπαρχει εγγυηση οταν το πληρωνεις 2 φορες πανω!
visualizer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, Klausx είπε Έχετε φάει σκάλωμα με τις τιμές και συζητάτε πόσο θα πληρώνατε στον μαστρο-μπάμπη που μόλις ακούσει την λέξη απόδειξη/εγγύηση σε κοιτάει σαν εξωγήινο... Το θέμα εδώ είναι ότι αλλάχτηκαν πράγματα χωρίς πολλά πολλά απλά για να βγει το δώρο Χριστουγέννων. Εγγυηση στα χαρτια γιατι αμα γινει η στραβη αποκτουν κινεζικη υπηκοοτητα . 1
NTC Labs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, armagedwnn είπε Δίσκος φιλικός προς το περιβάλλον. Τι παπάτζα σας πουλάνε, πραγματικά. Σε λίγο θα βάζετε και βιολογικές δισκόπλακες. Τώρα αν εννοείς τα τακάκια ναι υπάρχουν περιβαλλοντολογικοί κανονισμοί π.χ. να μην χρησιμοποιείται αμίαντος εδω και πολλά χρόνια. Και κάποια άλλα μέταλα αλλά αυτό είναι αναλώσιμο και ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα όχι μόνο τα καινούργια. Που σαφώς ο τύπος που σου βάζουν στο αυτοκίνητο σου ούτε κεραμικά είναι ούτε ατσάλινα για να σου στρεβλώσει το δίσκο. Μην το γελας καθολου. Ηδη πολλοι οργανισμοι "οικολογων" - παπατζιδων τεμπεληδων λεω εγω - πιεζει παγκοσμιως να γυρισουν οι κατασκευαστες στα ταμπουρα αντι για πισω φρενα! ΤΑΜΠΟΥΡΑ! δεν εχουν τον θεο τους! με το επιχειρημα οτι τα υλικα τριβης μενουν μεσα! αν ειναι δυνατον πια με τους δηθεν.
expert30 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, NTC Labs είπε Μην το γελας καθολου. Ηδη πολλοι οργανισμοι "οικολογων" - παπατζιδων τεμπεληδων λεω εγω - πιεζει παγκοσμιως να γυρισουν οι κατασκευαστες στα ταμπουρα αντι για πισω φρενα! ΤΑΜΠΟΥΡΑ! δεν εχουν τον θεο τους! με το επιχειρημα οτι τα υλικα τριβης μενουν μεσα! αν ειναι δυνατον πια με τους δηθεν. https://traction.gr/taboura-o-palemachos-ton-systimaton-pedisis-video/ σε απάντηση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα