Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το πάω εδώ και καμία 10αρια χρόνια σε γνωστό συνεργείο στην Άνοιξη ( το πιο γνωστό ) που δεν χρεώνει εργασία για λάδια φίλτρα και παπαριτσες , εννοείται δεν πήγα τυχαία εκεί  . Το συνεργείο έχει απίστευτη δουλειά αφού όταν ετοιμάζεται να κλείσει αναγκαστικά σταματάει να δέχεται άλλους πελάτες που έρχονται σαν τις μύγες 😂 .

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο αμάξι μου που είναι 23 ετων με σχεδόν 300,000 χλμ , τέτοιο νούμερο σε service δεν εχω δωσει ποτε !! (εκτος απο οταν αλλαξα το ψυγειο του καλοριφερ πισω απο το ταμπλω)

Οι τιμες των ανταλλακτικών λιγο που τις ειδα με το ματι δεν φαινονται εξωπραγματικές .
Η εργασία μου φάνηκε αρκετα ακριβή ... ισως κανα 20αρικο πιο κάτω να μπορουσε να παει .

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ !!! : ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?????? και καλά τα τακάκια πανε στο καλό .. αλλα ΔΙΣΚΟΙ ???

(εκτός και αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε πλακώσει σε καμία κατεβασιά και ανάψαν και μετα το βουτηξε σε κανενα νερο και εγιναν οι δισκοι σαν 8 γαλλίας !! 

Γιατί και εγώ στον Κηφισό (ανάθεμα την ώρα) κινούμε καθημερινά , αλλά τακάκια και δίσκους στα 55,000χλμ δεν είχα αλλάξει !!! (κοντεύω 300,000 και έχω αλλάξει μια φορά δίσκους !!! (και 2-3 φορές τακάκια)

Εν κατακλείδι , μην ξεχνάμε οτι ο προηγουμενος ιδιοκτήτης το ειχε για πούλημα !!! οποτε ειναι λογικό να του πιει το αιμα οσο γινεται πιο πολύ , και μετα εις υγειαν του επομενου κορόιδου . 

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Εν κατακλείδι , μην ξεχνάμε οτι ο προηγουμενος ιδιοκτήτης το ειχε για πούλημα !!! οποτε ειναι λογικό να του πιει το αιμα οσο γινεται πιο πολύ , και μετα εις υγειαν του επομενου κορόιδου . 

Και ναι και όχι. Ναι σαν λογική συμφωνώ αλλά το είχε μια κοπέλα που είχε μικρό παιδί και δεν την βόλευε γιατί ηταν 2πορτο. Δεν νομίζω ότι το πίεζε το αμάξι αλλα σίγουρος δεν μπορώ να είμαι.

Όπως και να έχει αυτό που καταλαβαίνω είναι αυτό που αναφέρθηκε απο σένα και απο άλλους.

Ναι οι τιμές είναι τσιμπημένες αλλα μέχρι εκεί.Το βασικότερο θέμα είναι αν όντως έπρεπε να αλλαχτούν όλα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, visualizer είπε

Εγώ το πάω εδώ και καμία 10αρια χρόνια σε γνωστό συνεργείο στην Άνοιξη ( το πιο γνωστό ) που δεν χρεώνει εργασία για λάδια φίλτρα και παπαριτσες , εννοείται δεν πήγα τυχαία εκεί  . Το συνεργείο έχει απίστευτη δουλειά αφού όταν ετοιμάζεται να κλείσει αναγκαστικά σταματάει να δέχεται άλλους πελάτες που έρχονται σαν τις μύγες 😂 .

Λες αυτό που βάζει νουμεράκια πάνω στο οχήματα και έχει γεμίσει αυτοκόλλητα σε πολλά αυτοκίνητα της περιοχής μας;

Ε το να αλλάξεις λάδια φίλτρο δεν είναι κάτι... Για πιό σοβαρά θέλει μια εξειδίκευση σε γνώση και εργαλεία. Θυμάμαι ο δικός μου που είναι fiat κτλ είχε μια BMW και δεν είχε το εξάτημα για να λύσει τον άξονα μετάδοσης και τον δανείστηκε, αλλά έχασε μια ώρα στο πήγαινε-έλα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tsino είπε

Μην τρελαίνεσαι, όλους μας έχουν δαγκώσει κάποια στιγμή.... Προς γνώση και συμμόρφωση 😉

Ψύχραιμος είμαι ειλικρινά απλά έχω ξενερώσει που δεν μπορώ να βρω ένα συνεργείο της προκοπής.

4 λεπτά πριν, visualizer είπε

Τσεκαρες αν οντως μπηκαν καινουργιοι δισκοι η απλα καθαρισε τους παλιους ?

Όχι δεν τσέκαρα τίποτα και δεν ξέρω αν μπορώ να το δω κάπως.Δεν έχω ιδέα απο αυτά.

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Ψύχραιμος είμαι ειλικρινά απλά έχω ξενερώσει που δεν μπορώ να βρω ένα συνεργείο της προκοπής.

Εγγυημένα ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ούτε στα επόμενα 30 χρόνια ψάχνοντας !! 

Μετρημένα στα μισά δάχτυλα του ενός χεριού είναι αυτά τα συνεργεία.

off topic .

Μην κατηγορούμε μόνο τα συνεργία αυτοκινήτων. υπάρχουν άπειροι "επαγγελματίες 🤮" εκεί έξω για τα πάντα . 

Αλλά είναι μετρημένοι στο ένα χέρι αυτοί που κάνουν σοβαρή και σωστή δουλειά ( και ας χρεώνουν και λίγο παραπάνω )

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
Δημοσ.

Τακακια αλλαζεις οποτε χρειαζεται. Η φθορα τους ειναι αμεσα συνδεδεμενη και με τον τροπο οδηγησης του καθενος, οποτε τα 45k χλμ του ενος και τα 60k χλμ του αλλου ειναι να 'χα, να λεγαμε. Και στο κατω κατω σιγα το κοστος. Αναλωσιμα του αυτοκινητου ειναι. Καποια στιγμη μεχρι τα 100k χλμ θα τα αλλαξεις

Οι αναφορες επισης κανω το σερβις μονος μου και γλυτωνω Χ λεφτα παλι δεν βοηθουν και ειναι ανεφαρμοστες για τους περισσοτερους (και τον TS) καθως ουτε τον χρονο εχουμε, ουτε τον χωρο αλλα και ουτε την γνωση. Για να μην αναφερω το γεγονος οτι εαν παω να αγορασω μεταχειρισμενο και μου πει ο πωλητης "κανω το σερβις μονος μου" γεια σας αντιο σας και χαρηκα😉

Μην σκας, ολοι εχουμε αγορασει κατι υπερκοστολογημενο στην ζωη μας.

Δεν υπαρχει καταναλωτης να μην εχει πληρωσει κερατιατικα και ΕΙΔΙΚΑ σε αντιπροσωπεια αυτοκινητου.

Ετσι βαζεις μυαλο και την επομενη φορα θα το ψαξεις λιγο παραπανω για να μην πηγαινεις σαν το προβατο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, filarhos είπε

Λες αυτό που βάζει νουμεράκια πάνω στο οχήματα και έχει γεμίσει αυτοκόλλητα σε πολλά αυτοκίνητα της περιοχής μας;

Ε το να αλλάξεις λάδια φίλτρο δεν είναι κάτι... Για πιό σοβαρά θέλει μια εξειδίκευση σε γνώση και εργαλεία. Θυμάμαι ο δικός μου που είναι fiat κτλ είχε μια BMW και δεν είχε το εξάτημα για να λύσει τον άξονα μετάδοσης και τον δανείστηκε, αλλά έχασε μια ώρα στο πήγαινε-έλα.

Ναι .. αυτοκολλητα δεν εχω προσεξει αν βαζει 😂

Ακριβως ,δεν ειναι κατι να αλλαξεις λαδια φιλτρα μπουζι ενα ακρομπαρο δισκους τακακια κτλπ αλλα αλλου τα χρυσοπληρωνεις ! Δωξα τον θεο οσα αμαξια ειχα δεν παρουσιασαν ποτε καποιο σοβαρο θεμα οποτε δεν χρειαστηκε κατι παραπανω .

16 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Όχι δεν τσέκαρα τίποτα και δεν ξέρω αν μπορώ να το δω κάπως.Δεν έχω ιδέα απο αυτά.

Πηγαινε και δες ο καινουργιος δισκο βγαζει ματι οτι ειναι καινουργιος , θα ειναι στην πενα και θα εχει γραμμες .

in-article-image_brake-rotors.jpg.74bab9ef98e24b430ea26210333563c0.jpg

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, visualizer είπε

Ναι .. αυτοκολλητα δεν εχω προσεξει αν βαζει 😂

Ακριβως ,δεν ειναι κατι να αλλαξεις λαδια φιλτρα μπουζι ενα ακρομπαρο δισκους τακακια κτλπ αλλα αλλου τα χρυσοπληρωνεις 

Καλό είναι και το μεγάλο λαστιχάδικο που άλλαξε θέση και πήγε δίπλα. αλλά έχουν τόση δουλειά που για ευθυγράμμιση περίμενα μια εβδομάδα...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, npapanik70 είπε

Στον Κουβάτσο πήγες;

Ναι

13 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Τακακια αλλαζεις οποτε χρειαζεται. Η φθορα τους ειναι αμεσα συνδεδεμενη και με τον τροπο οδηγησης του καθενος, οποτε τα 45k χλμ του ενος και τα 60k χλμ του αλλου ειναι να 'χα, να λεγαμε. Και στο κατω κατω σιγα το κοστος. Αναλωσιμα του αυτοκινητου ειναι. Καποια στιγμη μεχρι τα 100k χλμ θα τα αλλαξεις

Οι αναφορες επισης κανω το σερβις μονος μου και γλυτωνω Χ λεφτα παλι δεν βοηθουν και ειναι ανεφαρμοστες για τους περισσοτερους (και τον TS) καθως ουτε τον χρονο εχουμε, ουτε τον χωρο αλλα και ουτε την γνωση. Για να μην αναφερω το γεγονος οτι εαν παω να αγορασω μεταχειρισμενο και μου πει ο πωλητης "κανω το σερβις μονος μου" γεια σας αντιο σας και χαρηκα😉

Μην σκας, ολοι εχουμε αγορασει κατι υπερκοστολογημενο στην ζωη μας.

Δεν υπαρχει καταναλωτης να μην εχει πληρωσει κερατιατικα και ΕΙΔΙΚΑ σε αντιπροσωπεια αυτοκινητου.

Ετσι βαζεις μυαλο και την επομενη φορα θα το ψαξεις λιγο παραπανω για να μην πηγαινεις σαν το προβατο.

Ρε συ εντάξει συμφωνώ σε όλα. Απλά όπως έγραψα πιο πάνω και κριτικές διάβασα,και εδώ ρώτησα.Δηλαδή τι άλλο έλεγχο να έκανα?Απλά πέτυχε στην περίπτωση που είναι οι γιορτές τώρα και τρέχω με την δουλειά, αλλίως θα έπερνα και απο αλλού μια γνώμη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Ναι

Ρε συ εντάξει συμφωνώ σε όλα. Απλά όπως έγραψα πιο πάνω και κριτικές διάβασα,και εδώ ρώτησα.Δηλαδή τι άλλο έλεγχο να έκανα?Απλά πέτυχε στην περίπτωση που είναι οι γιορτές τώρα και τρέχω με την δουλειά, αλλίως θα έπερνα και απο αλλού μια γνώμη.

No worries

σε ολους εχει συμβει, απλα στα αυτοκινητα ειναι πιο ευκολο γιατι δεν εχουν ολοι γνωσεις

Τα θετικα ειναι οτι μπηκαν καλα ανταλλακτικα οποτε εισαι σιγουρος για την σωστη συντηρηση, ειδικα αν βαζεις οικογενεια μεσα και οτι επαθες/εμαθες και την επομενη φορα, του χρονου δλδ, θα το ψαξεις λιγο παραπανω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορουσε να ειναι 50-90 Ε φθηνοτερα. Το θεμα ειναι οτι ισως να αλλαξαν πραγματα που δεν ειχε ελθει η ωρα τους. Το κανουν τα επισημα συνεργεια. Εσυ δεν τα χρειαζεσαι αφου εχεις ενα απλο αυτοκινητα. Την επομενη ψαχνεις ρωτας και ξερεις απο την αρχη.

Οι δισκοι ειναι το συνηθισμενο τους . Εστω και μαε μικρη φθορα τους αλλαζουν και μετα δεν ξερεις αν επρεπε

Επεξ/σία από manolis-K

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...