Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

Διορθωση...δεν υπαρχουν λαδια "MERCEDES".  Για να λες 62 € μαζι με φιλτρο και εργατικα και φπα μαλλον τηγανολαδο σου βαζουν αλλα ευτυχως που ειναι "γνησιο".

Θα ανεβάσω μετά φώτο.Αν το θεωρείς τηγανολαδο με κωδικό επάνω, δικαίωμα σου. Περισεψε μισό λίτρο. 

Διόρθωση, 62 ευρώ ΧΩΡΙΣ εργατικά και ΦΠΑ. 

Φυσικά και δεν κατασκευάζει η Mercedes λάδια, συνήθως είναι mobil, castrol, Fuchs και ένα κάρο άλλα, ανάλογα με ποια εταιρεία συνεργάζεται. Τα παίρνει, βάζει πάνω τη στάμπα της, και αυτά θεωρούνται "γνήσια". 

Καμμια εταιρεία αυτοκινήτων δεν κατασκευαζει ούτε λάδια, ούτε φρένα, ούτε αμορτισέρ, ούτε ψυγεία, ούτε φίλτρα, ούτε καν μια βίδα. Η Mercedes κατασκεύαζε, τουλάχιστον μέχρι πριν μερικά χρόνια, τα δικά της δίσκοφρενα,μόνο αυτά , σε δικό της εργοστασιο στη Γερμανία,γκα κάποιες σειρές της. 

Έχουν συνεργασία με διάφορες εταιρίες, τα παιρνουν και η κάθε εταιρεία βάζει πάνω τη στάμπα της. 

IMG_20211216_185109.jpg

IMG_20211216_185049.jpg

Επεξ/σία από jmmys
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oι τιμες τσιμπημενες , τα ανταλλακτικα aftermarket και  η εργασια 100 ευρω θα περασουν καλα χριστουγεννα 😂.

Προσωπικα δεν θα ξαναπηγαινα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Κάτοχος Seat Ibiza 1.0 2016 55,000 χιλιόμετρα. Πάω το αμάξι για σέρβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο(έχω ξαναπάει και έμεινα ευχαριστημένος).

Με πέρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι εκτός από λάδια-φίλτρα-μπουζί το αμάξι θέλει και μπαταρία,τακάκια,δίσκους,πολλαπλασιαστή στον 2ο κύλινδρο(δεν έχω αλλάξει ποτέ κάτι απο αυτά)+ πίσω υαλοκαθαριστήρα και πλευρικό φλάς που όντως δεν δούλευε.Σύνολο 560€.

Αναλυτικά:

260€ το σέρβις(λάδια-φίλτρα-μπουζί και πολλαπλασιαστής )

145€ τακάκια-δίσκοι

120€ μπαταρία

21€ πλευρικό φλάς

και κάνα δεκάρικο ο υαλοκαθαριστήρας.

Οι τιμές είναι ΜΕ εργασία ΚΑΙ ΦΠΑ.

Τονίζω οτι προφανώς στο συνεργείο του κυρ-Μπάμπη θα ήταν πιο φθηνά αλλα δεν με ενδιαφέρει.

Απλά θέλω να ξέρω πως σας φαίνονται οι τιμές για εξουσιοδοτημενο συνεργείο μιας και είμαι άσχετος.

Ευχαριστώ.

Μα καλά ακόμη και να μην ήξερες όσον αφορά την επισκευή, δεν γνωρίζεις ότι μπαταρία μπορείς να αντικαταστήσεις ακόμη και στη γειτονιά που μένεις??Αν αυτό συνέβη στα 55.000 χιλιόμετρα φαντάσου τι θα πληρώσεις στα 155.000 χιλιόμετρα.,

Επεξ/σία από chipakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Κάτοχος Seat Ibiza 1.0 2016 55,000 χιλιόμετρα. Πάω το αμάξι για σέρβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο(έχω ξαναπάει και έμεινα ευχαριστημένος).

Με πέρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι εκτός από λάδια-φίλτρα-μπουζί το αμάξι θέλει και μπαταρία,τακάκια,δίσκους,πολλαπλασιαστή στον 2ο κύλινδρο(δεν έχω αλλάξει ποτέ κάτι απο αυτά)+ πίσω υαλοκαθαριστήρα και πλευρικό φλάς που όντως δεν δούλευε.Σύνολο 560€.

Αναλυτικά:

260€ το σέρβις(λάδια-φίλτρα-μπουζί και πολλαπλασιαστής )

145€ τακάκια-δίσκοι

120€ μπαταρία

21€ πλευρικό φλάς

και κάνα δεκάρικο ο υαλοκαθαριστήρας.

Οι τιμές είναι ΜΕ εργασία ΚΑΙ ΦΠΑ.

Τονίζω οτι προφανώς στο συνεργείο του κυρ-Μπάμπη θα ήταν πιο φθηνά αλλα δεν με ενδιαφέρει.

Απλά θέλω να ξέρω πως σας φαίνονται οι τιμές για εξουσιοδοτημενο συνεργείο μιας και είμαι άσχετος.

Ευχαριστώ.

Το πας λάθος...Καλά κάνεις και δεν σε νοιάζει το κόστος αρκεί να γίνει σωστά και τίμια η εργασία/επισκευή αλλά εδώ είναι ξεκάθαρο δάγκωμα εκτός και αν πήγες συνεργείο με οδική / σοβαρά συμπτώματα με αυτά που σου άλλαξαν......Τώρα που είδαν ότι τσίμπησες ετοιμάσου για κάνα σασμάν στο επόμενο "σέρβις".

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Τελικά βγήκε φθηνότερα από ότι μου είχε πει στο τηλέφωνο . Μπορείτε να δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας .

F25A3525-296D-450B-86EE-F675E187297A.jpeg

αν έκατσε από το πρωί και έκανε τα γράμματα και τους αριθμούς με χάρακα και μοιρογνωμόνιο καλά σου πήρε 490 ευρώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, unos είπε

Θα κρατήσω μόνο ένα. Αλλαγή δίσκων στα 55.000 χλμ ???

Καλο θα ηταν να μας πει ο LabrakisG1992 αν του πινει το αιμα πρωτα.. μονο ετσι εξηγειται αλλαγη στα 55κ. Εκτος αν ειχε μεινει απο τακακια και εφαγε τους δισκους !

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Επισης κάνε μια χαρη στον εαυτο σου και μην ξαναπατησεις ποτέ ξανα εκει....Απλα σου αλλαξαν οσα πιο πολλα μπορούσαν και στην πιο ακριβη τιμη....Αν μπορείς παρε αυτα που σου εβγαλαν,μια χαρα λειτουργικα θα ειναι....Δηλαδη στα 100000 χιλιμετρα θα σου αλλαξουν το μισο αμαξι;;;

Ελεος δηλαδη ετσι;; απλα ελεος....

Δημοσ.

Αν έχει Start and Stop το αυτοκίνητο οι μπαταρίες αυτές είναι ακριβές... Κανά 400+ΦΠΑ πλήρωσα το σέρβις στο Golf TDI 1600 του 2016 με περίπου 50000χιλιομετρα το καλοκαίρι λάδια φίλτρα τακάκια σε ελληνική αντιπροσωπεία τα ίδια πλήρωσα σε γερμανική αντιπροσωπεία μόνο για υγρά φρένων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mak3don είπε

Αν έχει Start and Stop το αυτοκίνητο οι μπαταρίες αυτές είναι ακριβές... Κανά 400+ΦΠΑ πλήρωσα το σέρβις στο Golf TDI 1600 του 2016 με περίπου 50000χιλιομετρα το καλοκαίρι λάδια φίλτρα τακάκια σε ελληνική αντιπροσωπεία τα ίδια πλήρωσα σε γερμανική αντιπροσωπεία μόνο για υγρά φρένων

Αν ειχε start stop θα του επαιρναν μονο τοσα;;Αυτο που ψαχνουμε δικαιολογιες στα αδικαιογητα,με ξεπερναει...

Παντως του εκαναν και εκπτωση..αμα ειναι καλος ο ανθρωπος ε;;;

Φιλτρο βενζινης δεν παει μαζι με την τρομπα πακετο;;;

Δεν το ξερω το αυτοκινητο αλλα πολλα εξωγηινα βλεπω...διορθωστε με αν κανω λαθος η κατι μου ξεφευγει...

Επισης μπαταρια γιατι; ειχες θεματα με τα ρευματα; πολλαπλασιαστης γιατι; εκανε το αμαξι σαν τρακτερ με λοξιγκα; δισκοπλακες γιατι; έτρεμε το τιμονι; περιεργα πραγματα....

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, orgixmh είπε

Φίλε συγνώμη για το off topic, δεν έχω ιδέα αν είναι πολλά ή όχι για να απαντήσω στο ερώτημα σου αλλά μου έχουν κάνει τρομερή εντύπωση τα γράμματα του τύπου που έγραψε την απόδειξη.

Αν τελικά ξαναπάς στο συνεργείο αυτό και σου είναι εύκολο να το ζητήσεις κάνε μου μία χάρη και πες του να σου γράψει το αλφάβητο σε μικρά και κεφαλαία όσο καθαρότερα μπορεί και στείλτω μου σε ενα pm να τα κάνω γραμματοσειρά και θα την ονομάσω όπως θέλει ο τύπος. Φαίνεται να τρολλάρω το ξέρω αλλά δεν τρολλάρω, ψάχνω καιρό τέτοια γραμματοσειρά.

Προφανώς αυτό το "εξουσιοδοτημένο" συνεργείο έχει προσλάβει κοπέλα για αυτές τις δουλειές.

Ούτε απ' έξω από τέτοια συνεργεία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Προφανώς αυτό το "εξουσιοδοτημένο" συνεργείο έχει προσλάβει κοπέλα για αυτές τις δουλειές.

Είναι σεξιστικό αυτό που γράφεις. Δεν μπορεί ένας άνδρας να είναι καλλιγράφος? 😀

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι στο θέμα.Το αμάξι δεν εχει start-stop.Πάει αυτό.Το αμάξι δεν είχε κανένα πρόβλημα πήγα για το τυπικό σέρβις.Πέρσι τέτεια εποχή είχα πάει στον ίδιο και μου είχε κάνει το κλασσικό λάδια φίλτρα με 85€ (41000 χιλιόμετρα τότε) και το μόνο που μου είχε πει ήταν ότι του χρόνου θα κάνει επανέλεγχο στον ιμάντα.Φέτος το πάω με πέρνει τηλέφωνο και μου λέει θέλει αυτό και αυτό(την μπαταρία μου είπε οτι την τσέκαρε και οτι του την βγάζει κόκκινη).Παρένεθεση σε αυτά,στον συγκεκριμένο πήγα γιατί ειναι εξουσιοδοτημένο,κοντά στο σπίτι μου,με πολλές και καλές κριτικές στο google,και επειδή μου το πρότεινε και ενεργό άτομο από εδω μέσα.Ε εντάξει μηχανικός δεν είμαι ούτε έχω γνώσεις. Πήρα ένα αμάξι 4ετίας πέρυσι και προσπαθώ να το συντηρήσω όσο καλύτερα γίνεται.Γιαυτό ρωτάω και την γνώμη σας.Ξεκαθαρίζω ότι το αμάξι δεν είχε εμφανίσει κανένα πρόβλημα(πλην του φλας και του υαλοκαθαριστήρα). 

Επίσης φυσικά και δεν του πίνω το αίμα.1000κ. 75 άλογα και να ήθελα δηλαδή δεν θα γινόταν.Το αμάξι κάνει όλα τα χιλιόμετρα εθνική(μένω Μετ/ση και δουλέυω Ρέντη) στις νορμάλ ταχύτητες 100-110 το πρωί που πάω και 20-30 στις τρείς που σχολάω 😂

Όταν τον ρώτησα αν μπορούμε να αφήσουμε κάτι για πιο μετά μου είπε ότι τα τακάκια βγάζουν δεν βγάζουν 1000 χιλιόμετρα.

Σόρρυ ένα ένα τα βλέπω.

Επεξ/σία από LabrakisG1992
  • Like 1
Δημοσ.

Ετσι οπως τα λες σε ξεζουμισε με το γαντι , δεν χρειαζεται να εισαι μηχανικος για να ξερεις πεντε πραγματα .. δεν ειναι πυρινικη φυσικη . Δυστιχως αν δεν ασχοληθεις λιγο μονος σου οπου και να πας τα ιδια θα σου κανουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...