Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τακακια και δισκοι στις 55000χλμ?

Πανε να σε δαγκωσουν και οχι απλα μπουκια.

Εφοσον το θες σημερα πλερω και μη μιλας.Αλλιως επρεπε να παρεις τηλεφωνο και να τους πεις,ευχαριστω ερχομαι να το παρω και θα σας ενημερωσουμε.

Αν θες να τους ζορισεις λιγο,ζητα τα παλια να τα δεις.

• Like 2
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε

260€ το σέρβις(λάδια-φίλτρα-μπουζί)

145€ τακάκια-δίσκοι

120€ μπαταρία

21€ πλευρικό φλάς

και κάνα δεκάρικο ο υαλοκαθαριστήρας.

1. Πολλά, πάρα πολλά

2. Φυσιολογική τιμή αλλά λίγα τα χλμ για δίσκους. Για τακάκια οκ

3. Φυσιολογική τιμή για start/stop μπαταρία

4. Μαζί με το καπάκι ας πούμε ότι είναι οκ.

5. Οκ αν είναι καλής ποιότητας 

• Like 1
Δημοσ.

Διευκρίνιση εννοώ δίσκο πλάκες όταν γράφω δίσκους . Δεν ξέρω αν ήμουν κατανοητός ή αν αλλάζει κάτι . Θα στείλω φωτο μόλις παραλάβω .

20 λεπτά πριν, Nabuko είπε

1. Πολλά, πάρα πολλά

Είναι και ο πολλαπλασιαστής μέσα σε αυτά . 

Δημοσ.

Λογικες είναι για τιμές αντιπροσωπείας με την εργατοώρα ένα 60αρι

Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης η Οπελ το μικρό σέρβις (λάδια, φίλτρο λαδιού, κάρτα καυσαεριων) το χρεώνει 110-120€ και το μεγάλο σέρβις με τα παραπάνω +μπουζί και φίλτρα αέρα,καμπίνας γύρω στα 220-230

Τακάκια 100-120€

Για την μπαταρία λογική τιμή που σου έδωσαν, όλες εκεί παίζουν

Υαλοκαθαριστηρας επίσης και στο Πρακτικερ να πας τόσο τους έχει τους πίσω (που για κάποιο λόγο είναι ακριβότεροι από τους μπροστά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Λογικες είναι για τιμές αντιπροσωπείας με την εργατοώρα ένα 60αρι

Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης η Οπελ το μικρό σέρβις (λάδια, φίλτρο λαδιού, κάρτα καυσαεριων) το χρεώνει 110-120€ και το μεγάλο σέρβις με τα παραπάνω +μπουζί και φίλτρα αέρα,καμπίνας γύρω στα 220-230

Αν η αντιπροσωπεία εργασίες που γίνονται σε 20 λεπτά, π.χ. αλλαγή λαδιων και φίλτρο λαδιού, τόσο εκαναν σε εμένα προχθές,

τις τελειώνει σε 1+ ώρα, τότε ναι ειναι φυσιολογικές οι τιμές. 

Τα 260 ευρώ για λάδια, φίλτρα και μπουζί ειναι υπερβολικά για ελληνική αντιπροσωπεία. Επειδή συγκρίνω με επίσημες γερμανικές, όπου η εργατοωρα ειναι διπλάσια. 

Τα υπόλοιπα ειναι νορμάλ τιμές 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Τελικά βγήκε φθηνότερα από ότι μου είχε πει στο τηλέφωνο

Μήπως διαβάζει ινσόμνια?

7 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Μπορείτε να δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας .

Ωραία γράμματα κάνει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι για σύγκριση, με γνήσια λάδια Mercedes, σε εξουσιοδοτημενο. 

IMG_20211216_165557.jpg

59 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Τελικά βγήκε φθηνότερα από ότι μου είχε πει στο τηλέφωνο . Μπορείτε να δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας .

F25A3525-296D-450B-86EE-F675E187297A.jpeg

Τα πάντα είναι μεν επώνυμα και φυσικά πολύ ποιοτικά, αλλά είναι όλα aftermarket. Όχι γνήσια, με την στάμπα του ομίλου πάνω. Στα γνήσια δεν γράφουν τα ονόματα των ανταλλακτικών. Οπότε είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο, όχι εξουσιοδοτημενο, 

με πολύ τσουχτερές τιμές για aftermarket. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Εμένα, που έχω ένα VW, τουλάχιστον η μπαταρία που άλλαξα, κάπου εκεί ήταν. 110-120. Οπότε λογική τιμή μου φαίνεται.

Μου κάνει εντύπωση πάντως το πολύ bosch στα εξαρτήματα. Θα περίμενα ανταλλακτικά της SEAT.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Τελικά βγήκε φθηνότερα από ότι μου είχε πει στο τηλέφωνο . Μπορείτε να δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας .

3.3 ltr;;   τόσο παίρνει;; 4 λτρ ξέρω ο νέος 999 κεκ που έχω εγώ τουλάχιστον.... επίσης είναι 3 κύλινδρος κι ο δικός σου κινητήρας;; 3 μπουζί χρέωσε... ακριβά θα πω γενικά... επίσης δίσκους φρένων το αφήνω ασχολίαστο... εκτός και αν πατάς συνέχεια φρένο.... 

Με 106000χλμ, πολλά σε Εγνατία οδό, δεν έχω αλλάξει καν τακάκια μου είπαν στο επόμενο των 120.000, για δίσκους ούτε κουβέντα

edit : Φιλτρο βενζίνης ;;;;

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Κάτοχος Seat Ibiza 1.0 2016 55,000 χιλιόμετρα. Πάω το αμάξι για σέρβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο(έχω ξαναπάει και έμεινα ευχαριστημένος).

Με πέρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι εκτός από λάδια-φίλτρα-μπουζί το αμάξι θέλει και μπαταρία,τακάκια,δίσκους,πολλαπλασιαστή στον 2ο κύλινδρο(δεν έχω αλλάξει ποτέ κάτι απο αυτά)+ πίσω υαλοκαθαριστήρα και πλευρικό φλάς που όντως δεν δούλευε.Σύνολο 560€.

Αναλυτικά:

260€ το σέρβις(λάδια-φίλτρα-μπουζί και πολλαπλασιαστής )

145€ τακάκια-δίσκοι

120€ μπαταρία

21€ πλευρικό φλάς

και κάνα δεκάρικο ο υαλοκαθαριστήρας.

Οι τιμές είναι ΜΕ εργασία ΚΑΙ ΦΠΑ.

Τονίζω οτι προφανώς στο συνεργείο του κυρ-Μπάμπη θα ήταν πιο φθηνά αλλα δεν με ενδιαφέρει.

Απλά θέλω να ξέρω πως σας φαίνονται οι τιμές για εξουσιοδοτημενο συνεργείο μιας και είμαι άσχετος.

Ευχαριστώ.

ΔΕΝ ξαναπατας.

5 ώρες πριν, jmmys είπε

62 ευρώ πλήρωσα προχθές σε εξουσιοδοτημενο για γνήσια λάδια Mercedes 5,5 λίτρα, συν φίλτρο λαδιού και μια ασφάλεια. Τιμή με εργατικά και ΦΠΑ. 

Τωρα προφανώς στα 260 ευρώ θα σου αλλάξουν όλα τα φίλτρα, άλλα πάλι πολλά είναι. Παρά πολλά. 

21 ευρώ μια λάμπα για φλας;;;; 

Διορθωση...δεν υπαρχουν λαδια "MERCEDES".  Για να λες 62 € μαζι με φιλτρο και εργατικα και φπα μαλλον τηγανολαδο σου βαζουν αλλα ευτυχως που ειναι "γνησιο".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε

F25A3525-296D-450B-86EE-F675E187297A.jpeg

Φίλε συγνώμη για το off topic, δεν έχω ιδέα αν είναι πολλά ή όχι για να απαντήσω στο ερώτημα σου αλλά μου έχουν κάνει τρομερή εντύπωση τα γράμματα του τύπου που έγραψε την απόδειξη.

Αν τελικά ξαναπάς στο συνεργείο αυτό και σου είναι εύκολο να το ζητήσεις κάνε μου μία χάρη και πες του να σου γράψει το αλφάβητο σε μικρά και κεφαλαία όσο καθαρότερα μπορεί και στείλτω μου σε ενα pm να τα κάνω γραμματοσειρά και θα την ονομάσω όπως θέλει ο τύπος. Φαίνεται να τρολλάρω το ξέρω αλλά δεν τρολλάρω, ψάχνω καιρό τέτοια γραμματοσειρά.

Επεξ/σία από orgixmh
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...