Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;

Θα έπρεπε να λέει κάτι που ο εξοπλισμός δερμάτινο σαλόνι έχει και δέρμα στην πόρτα; Λες και σου έλεγε δερμάτινο ταμπλό και πατάκια ένα πράγμα.

Θα έπρεπε να εντυπωσιάζει η σειρά 1; Πού να ήταν και κανένα σοβαρό μοντέλο της μάρκας.

Ο διζωνικός είναι wow factor; Πού να είχε και δεύτερο συμπιεστή και τετραζωνικό δηλαδή.

Το 1.6d είναι επιδόσεις ή η BMW είναι διαβόητη για την αξιοπιστία; Για όνομα.

Σοβαρότητα παρακαλώ. Εκτός αν κάποιος είναι τέτοιο ψώνιο ή λυσσάρης.
Έκανε η μύγα @#$ και #@% τον κόσμο όλο.
Συνεχίστε τώρα την κουβέντα νηπιαγωγείου.

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα εν τω μεταξύ είναι το σερβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο. 

Αλλά κλασσικά μετά από λίγο καταλήγει σε μηνύματα γεματα ειρωνείες, φανφάρες, κακίες και φθόνο. Ελληνική νοοτροπία. Και από τις 2 πλευρές που απαντούν παντελως άσχετα πράγματα με το θέμα. 

Καλα Χριστούγεννα, καλή χρονιά σε όλους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελετε δυναμη, θελετε αξιοπιστια, θελετε ποιοτικα service απο τον γερολαδα της γειτονιας.

Δεν παει ετσι! 

Βγαζω εξω τα Hybrid που απο τα 100 χιλιομετρα και πανω ειναι για πεταμα. (ακομα και το 2.0 λιτρο hybrid) 😝

Κινητηρες βενζινης, κλαμα συνολικα. Φιλος με το YARIS 1.5 με 115 αλογα! Ειναι στα 9 λιτρα μεση καταναλωση και ειναι ενα ψοφιο μοτερ. Ψηλα ? Ποναει το κεφαλι σου, και μασαει.

Κινητηρες diesel 1.600 κυβικα με 116 αλογα. Την ισχυ και την ροπη απο χαμηλα. Χωμα η καταναλωση. Ξεχνας να αλλαζεις ταχυτητες. Πραγματικα αλογα και οχι ψοφια αλογα στροφομετρου! Αξιοπιστια ? Ξεχνας λαδια, ξιδια, μιδια και λοιπα.  Για οχηματα 1300 κιλων ειναι οτι πρεπει! Mε ενα επαναπρογραμματισμο μπορεις να βγαλεις 140 αλογα με 35 κιλα ροπη. Τι παραπανω θες Πανοπουλε απο τα κατω Πατησια ?😂

Το λεω και σαν κατοχος SLK 1.8 με 185 αλογα. Πολυ κοντα σε αισθηση.

Κινητηρας diesel 2.000 κυβικα με 200 αλογα. Ο καλυτερος κινητηρας στην αγορα. Χωμα η καταναλωση, και απο δυναμη ? Ξεμπαζωνει τις ασφαλτους! Ειδικα αμα παρεις και οχημα με 75 λιτρα ρεζερβουαρ (καμια 5αρα BMW), θα κανεις 1600+ χλμ για πλακα. Θα κανεις 3 φορες το ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ και το Tesla ακομα θα φορτιζει στις ΣΕΑ. 

Γενικα οτι καλυτερο στην αγορα γερμανικο diesel με κιβωτια BMW STEPTRONIC. 🤩

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeriesX είπε

Τι παραπανω θες Πανοπουλε απο τα κατω Πατησια ?😂

Εμείς δεν σε βρίσαμε, άλλωστε ότι κάποιοι γουστάρουμε επιδόσεις και όχι 110 άλογα δεν μας κάνει Πανόπουλους.

Άλλωστε και η εταιρία που στηρίζεις όλη την ώρα, αυτό που έχεις είναι ότι πιο ψόφιο, σου κότσαρε και το Μ και έδωσες 15 χιλιάρικα παραπάνω. Αλλά η BMW το Μ το κοτσάρει για άλλους λόγους και όχι για τα δέρματα στην πόρτα, γι' αυτό στο έχουν βάλει μόνο στον τίτλο και δεν το έχεις στο κώλο του αυτοκινήτου, γιατί ντρέπονται να το βάλουν εκεί.

Αλλά εντάξει αφού το λες έχεις ότι καλύτερο στην αγορά και δεν είσαι σαν τον φίλο σου το κορόιδο με το yaris. Αλλά δεν θα ρίξω το επίπεδο να κάνω εικασίες αν το πρόβλημα σου είναι με το πρόσωπο ή με το αυτοκίνητο.

Υ.Γ.: Το καινούργιο Μ2 είναι έρωτας.

• Like 2
Δημοσ.

Απορω γιατι ασχολεισαι.Τον τρολλαραμε ολοι , βαρεθηκαμε κιολας και συνεχιζει.

Αστον να ζει το ονειρο του ντε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, armagedwnn είπε

Εμείς δεν σε βρίσαμε, άλλωστε ότι κάποιοι γουστάρουμε επιδόσεις και όχι 110 άλογα δεν μας κάνει Πανόπουλους.

Άλλωστε και η εταιρία που στηρίζεις όλη την ώρα, αυτό που έχεις είναι ότι πιο ψόφιο, σου κότσαρε και το Μ και έδωσες 15 χιλιάρικα παραπάνω. Αλλά η BMW το Μ το κοτσάρει για άλλους λόγους και όχι για τα δέρματα στην πόρτα, γι' αυτό στο έχουν βάλει μόνο στον τίτλο και δεν το έχεις στο κώλο του αυτοκινήτου, γιατί ντρέπονται να το βάλουν εκεί.

Αλλά εντάξει αφού το λες έχεις ότι καλύτερο στην αγορά και δεν είσαι σαν τον φίλο σου το κορόιδο με το yaris. Αλλά δεν θα ρίξω το επίπεδο να κάνω εικασίες αν το πρόβλημα σου είναι με το πρόσωπο ή με το αυτοκίνητο.

Υ.Γ.: Το καινούργιο Μ2 είναι έρωτας.

Εσυ μικρε τυμπανιστη που το ειδες το Μ στο αμαξι μου...? Η εκδοση που εχω ειναι 116D EF Urban Line, leather black, angel eyes, για ομορφα γουστα. 

Οσο για τα 116 dieselατα αλογα, ραβουν καθημερινα, δεν μασανε και δεν σε τρεχουν στο γερολαδα της γειτονιας για συμπληρωμα 😁

Επεξ/σία από SeriesX
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Εσυ μικρε τυμπανιστη που το ειδες το Μ στο αμαξι μου...? Η εκδοση που εχω ειναι 116D Urban Line, leather black, angel eyes, για ομορφα γουστα. 

Μπες μεσα στο yugo σου και κανε σουλατσω στα κατω Γατησια. 😂

Οσο για τα 116 dieselατα αλογα, ραβουν και δεν μασανε. 😁

Το ξέρω ρε γαμώτο είμαι και εγώ κάτοχος Γερμανικού αυτή την στιγμή αλλά είναι όπελ. Έχει 180 άλογα αλλά είναι από τα μούφα. Πήρα και ρώτησα και μου είπαν μόνο σε BMW & Mercedes βάζουν τα καλά άλογα. 

Τώρα παρήγγειλα καινούργιο και πήγα σε 200 Αμερικάνικα, θέλω να πιστεύω ότι θα μου βάλουν από τα Ινδιάνικα που έχουν ροπή.

Επίσης επειδή εμείς η μπλέμπα δεν έχουμε leather black στα αμάξια μας. Προσπαθούμε να έχουμε συνοδηγό με ωραίο δέρμα & angel eyes, αλλά λογικά αυτό το ξέρεις και από τον φίλο σου με το Yaris (γιατί μην γελιόμαστε πλαστικούρα είναι τα toyota) αλλά εντάξει μην το παίρνεις τόσο βαριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Το ξέρω ρε γαμώτο είμαι και εγώ κάτοχος Γερμανικού αυτή την στιγμή αλλά είναι όπελ. Έχει 180 άλογα αλλά είναι από τα μούφα. Πήρα και ρώτησα και μου είπαν μόνο σε BMW & Mercedes βάζουν τα καλά άλογα. 

Τώρα παρήγγειλα καινούργιο και πήγα σε 200 Αμερικάνικα, θέλω να πιστεύω ότι θα μου βάλουν από τα Ινδιάνικα που έχουν ροπή.

Επίσης επειδή εμείς η μπλέμπα δεν έχουμε leather black στα αμάξια μας. Προσπαθούμε να έχουμε συνοδηγό με ωραίο δέρμα & angel eyes, αλλά λογικά αυτό το ξέρεις και από τον φίλο σου με το Yaris (γιατί μην γελιόμαστε πλαστικούρα είναι τα toyota) αλλά εντάξει μην το παίρνεις τόσο βαριά.

180 αλογα και δεν ειναι diesel ? Δηλαδη μιλαμε για στροφαλογα ? 

Βεβαια η SLK λογω του κομπρεσορα τραβαει καλα και με καταναλωση ιδια με την 147 Twin Spark (180 αλογα vs 116 αλογα) που ειχα. Απο ζημιες ? Το alfa λιγοτερες. Πουληθηκε τελικα....

Για 2500-3.000 χλμ που κανω το μηνα θα ηθελα γκομενα την κορη του βενζιναγυναικα την κορη του γερολαδα και τατσι μιτσι κωστα με τον μαυρογιαλουρο της γειτονιας! 😁

Τα καλυτερα αλογα ειναι τα hybrid! Σερνονται στην ασφαλτο! 😂 Σε χελωνες θα επρεπε να τα μετρανε! 😁

Επεξ/σία από SeriesX
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeriesX είπε

180 αλογα και δεν ειναι diesel ? Δηλαδη μιλαμε για στροφαλογα ?

Για 2500-3.000 χλμ που κανω το μηνα θα ηθελα γκομενα την κορη του βενζινα και γυναικα την κορη του γερολαδα.

Συγνώμη φίλε μου, αλλά εμείς οι Πλεμπέοι ΠΟΤΕ δεν εκμεταλλευόμαστε τις συντρόφους μας. Μάλλον γι' αυτό είμαστε φτωχαδάκια. 

Δημοσ.

... 

Για να μην κουράζεσαι, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη απλά διασκεδάζω. Όσες φορές και να τα κάνεις edit φαίνεται στην παράθεση μου τι είχες πει. 

Αλλά εντάξει βαρέθηκα άλλωστε είσαι πολύ εύκολος αντίπαλος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

... 

Για να μην κουράζεσαι, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη απλά διασκεδάζω. Όσες φορές και να τα κάνεις edit φαίνεται στην παράθεση μου τι είχες πει. 

Αλλά εντάξει βαρέθηκα άλλωστε είσαι πολύ εύκολος αντίπαλος. 

Δεν αλλαξα κατι στα λεγομενα μου, απλα προσθεσα και αλλα...

Κανε νεο edit για εκ νεου παραθεση...😁

To the point,  ενα σοβαρο αμαξι, πρεπει να εχει κινητηρα diesel και κιβωτιο ταχυτητων της BMW. Παμε παρακατω...😎

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Δεν αλλαξα κατι στα λεγομενα μου, απλα προσθεσα και αλλα...

Κανε νεο edit για εκ νεου παραθεση...😁

To the point,  ενα σοβαρο αμαξι, πρεπει να εχει κινητηρα diesel και κιβωτιο ταχυτητων της BMW. Παμε παρακατω...😎

Ένα τέτοιο αμάξι πρέπει να το οδηγάει κάποιος που έδωσε 37 κάπα. Αλλά η ιδέα να βάλει λάδια και βενζίνη σε αμάξι σαν το δικό μου (δηλαδή 8-9 στα εκατό). Χρειάζεται να βρει γκομενα με βενζινάδικο. 
Εμείς οι πλεμπεοι κάτι τέτοιους δεν θα σου πω πως τους λέμε γιατί είναι προσβολή προς αυτούς αρχικά. 
Σ’ ευχαριστώ για το content, να έχω Χριστουγεννιάτικα να το δειχνω σε φίλους πως σε έβαλα μόνο σου να ντροπιάζεις τον εαυτό σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης να πω και κατι αλλο για τα λαστιχα. Εχω κανει 168.000 χιλιομετρα σε 7,5 χρονια και ειμαι με 2ο σετ ελαστικων. 

Πραγματικα τα Goodyear Efficientgrip ROF BMW-1-SERIES 205/55R16 91W ειναι εξαιρετικα ελαστικα. 

Με το πρωτο σετ εβγαλα 4 χρονια και 90.000 χλμ χωρις να διαλυονται, με πελμα full. Μπορει να αντεχαν και παραπανω. 

Δεν οδηγαω επιθετικα και δεν εχω αισθανθει απωλεια προσφυσης. 

Ο Λαστιχας μου στα 40.000 χλμ μου λεει αλλαγη. Η BMW μου λεει μια χαρα ειναι το λαστιχο. 

Που θα μπορουσε και η BMW να μου πει για αλλαγη ελαστικων και να με χρεωσει. Αλλα δεν το κανει...

Τωρα εαν εσυ θελεις να εισαι Πανοπουλος, 😁 θα πρεπει να τα αλλαζεις πιο συχνα απο το καθημερινο σου σωβρακο!

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...