Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Αμαξακι match box που το μπουμουβου δε βλεπει ουτε με αιτηση 😁
Black Demis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 5:06 ΠΜ, Fordakias7 είπε Φίλε καλησπέρα είσαι σίγουρος ότι σου άλλαξε πολλαπλασιαστή ; εμένα πιο πολύ για παπάτζα μου ακούγεται 100% δεν τον εχει αλλαξει.Επίσης 85 ευρώ για μια μπαταρία της σειράς τραγική τιμή Μπαταρία αν είναι agm start and stop και λίγα έδωσε εγώ πριν από λίγες μέρες έβαλα μια bosh agm 60 άρα κάπου κοντά στα 60
SeriesX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να δουμε τι λεει το συγκεκριμενο τρολ του youtube! Aπο 80% στο 14% σε 200 χλμ αποσταση! 😁 😁 Να πω οτι με 50 λιτρα diesel κανω το Αθηνα-Πατρα-Αθηνα δυο φορες και με ταχυτητες 160 χλμ ανα ωρα! 😎 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από SeriesX
Fordakias7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Black Demis είπε Μπαταρία αν είναι agm start and stop και λίγα έδωσε εγώ πριν από λίγες μέρες έβαλα μια bosh agm 60 άρα κάπου κοντά στα 60 Οι μπαταρίες ειδικά για σταρτ στοπ πάνε πάνω από 100€. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει αυτό το σύστημα
Black Demis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Οι μπαταρίες ειδικά για σταρτ στοπ πάνε πάνω από 100€. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει αυτό το σύστημα τοτε λογικά πήρε την S5002 της bosh που κάνει κάπου στα 55 ευρώ από τους επισήμους μεταπολητες της bosh με 2 χρονια εγγύηση (άντε να έβαζε καπέλο κάνα 15 ευρώ το συνεργείο που ειναι λογικο αλλά μεχρι εκεί)
armagedwnn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, SeriesX είπε Εδω υπαρχουν 70.000 ευρω οχημα hybrid lexus που του ριχνει yugo gt! Η κατασταση ειναι κωμικη! O καθε ενας καβαλαει ενα Χιουνται και νομιζει οτι εγινε Παναπουλος! 😁 Χιουνται Accident! 😂 Εδω οι Γιοταδες τογιοταδες, νομιζουν οτι αγοραζουν τεχνολογια και κινουνται σαν τις χελωνες μεσα και εκτος πολης. Εχουν καταφερει με 200 υβριδικα αλογα να ανταλλασουν ταυτοτητες με τους φορτηγατζηδες. 😁 Έχουμε ελεύθερη αγορά όπως και ελευθερία ο καθένας να αγοράσει ότι θέλει. Μερικούς μας ενδιαφέρουν επιδόσεις και κινητήρας, μερικούς πολυτέλεια, μερικούς άνεση και κάποιοι τα θέλουν όλα. Όσα περισσότερα θέλεις από την παραπάνω κατηγορία τόσο περισσότερα πληρώνεις "συνήθως". Λοιπόν εσύ έχεις επιλέξει ποιότητα κατασκευής και λίγο προς πολυτέλεια, αλλά το αυτοκίνητο σου ούτε στο ελάχιστο δεν θεωρείται πολυτελές. ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΕΙΡΑ 1 (κάποιοι το θεωρούν η ντροπή της BMW, που είναι κάτοχοι BMW) και αυτό για την μπροστινοκίνιτη κίνηση. Επιδόσεις δεν έχεις ούτε στο ελάχιστο, τώρα για αξιοπιστία ΚΙΝΗΤΗΡΑ άσε να το δούμε στο μέλλον αλλά κάτι hyundai που λες κερδίζουν σε αξιοπιστία την bmw τα τελευταία χρόνια. Τώρα αν μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής σαλονιού μαζί σου, αλλά για εμένα δεν αξίζει να δώσω +20κ για σαλόνι. Βέβαια δεν θα έπαιρνα και Hyundai αλλά κάπου στη μέση. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ τα 10Κ από την BMW σου είναι για να μπορείς να έχεις το υφάκι "αγοράκι" "match box" κτλ. Τώρα ποιος το διασκεδάζει σε αυτή την περίπτωση όλοι εμείς ή εσύ δεν ξέρω αλλά ίσως μπορείς να δεις τα σχόλια και θα καταλάβεις. 2
Lanike71 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Αν μπορώ και στο ελάχιστο να δω μακριά, μάλλον σπρώχνουν στο να μην παίρνεις αυτοκίνητο για ταξίδι μεγάλο. Παίρνεις τρένο-αεροπλάνο και νοικιάζεις εκεί που πας, το ηλεκτρικό φυσικά. ΥΓ. 400 ευρώ η μεγαβατώρα πλέον...
SeriesX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, armagedwnn είπε Έχουμε ελεύθερη αγορά όπως και ελευθερία ο καθένας να αγοράσει ότι θέλει. Μερικούς μας ενδιαφέρουν επιδόσεις και κινητήρας, μερικούς πολυτέλεια, μερικούς άνεση και κάποιοι τα θέλουν όλα. Όσα περισσότερα θέλεις από την παραπάνω κατηγορία τόσο περισσότερα πληρώνεις "συνήθως". Λοιπόν εσύ έχεις επιλέξει ποιότητα κατασκευής και λίγο προς πολυτέλεια, αλλά το αυτοκίνητο σου ούτε στο ελάχιστο δεν θεωρείται πολυτελές. ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΕΙΡΑ 1 (κάποιοι το θεωρούν η ντροπή της BMW, που είναι κάτοχοι BMW) και αυτό για την μπροστινοκίνιτη κίνηση. Επιδόσεις δεν έχεις ούτε στο ελάχιστο, τώρα για αξιοπιστία ΚΙΝΗΤΗΡΑ άσε να το δούμε στο μέλλον αλλά κάτι hyundai που λες κερδίζουν σε αξιοπιστία την bmw τα τελευταία χρόνια. Τώρα αν μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής σαλονιού μαζί σου, αλλά για εμένα δεν αξίζει να δώσω +20κ για σαλόνι. Βέβαια δεν θα έπαιρνα και Hyundai αλλά κάπου στη μέση. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ τα 10Κ από την BMW σου είναι για να μπορείς να έχεις το υφάκι "αγοράκι" "match box" κτλ. Τώρα ποιος το διασκεδάζει σε αυτή την περίπτωση όλοι εμείς ή εσύ δεν ξέρω αλλά ίσως μπορείς να δεις τα σχόλια και θα καταλάβεις. Προσκυνα το ειδωλο! 😁 + Για την ροπη του ? + Διζωνικος κορυφαιος! Θερμαινομενα τασακια και λοιπα.... +Λογω της πισω κινησης μου πεταει οποτε θελω και μερικα κωλιδια. + Το πως ταξιδευει σε εθνικη με 160-170 χλμ. + Το δερματινο σαλονι του ? Το δερμα στις πορτες ? + Τα angel eyes! Ερωτας... + Για την καταναλωση του ? Χωμα.... + Την αξιοπιστια του στα χερια μου. Μασαει σιδερα... + Κιβωτιαρα μετα απο 170.000 χλμ!!!! Αισθηση οπως οταν το αγορασα! + Για το support της BMW. Με στηριξε οταν επρεπε. Επομενο αμαξι ? Μαλλον BMW 420D! + Ο Brother εχει το Ζ3, 20 χρονια και 250.000 χλμ και δεν εχει βγαλει τιποτα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από SeriesX
Dantε Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Το Ζ3 που εχει υποπλαισιο απο πλαστελινη? 😂
Dinos1973 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, SeriesX είπε Προσκυνα το ειδωλο! 😁 + Για την ροπη του ? + Διζωνικος κορυφαιος! Θερμαινομενα τασακια και λοιπα.... +Λογω της πισω κινησης μου πεταει οποτε θελω και μερικα κωλιδια. + Το πως ταξιδευει σε εθνικη με 160-170 χλμ. + Το δερματινο σαλονι του ? Το δερμα στις πορτες ? + Τα angel eyes! Ερωτας... + Για την καταναλωση του ? Χωμα.... + Την αξιοπιστια του στα χερια μου. Μασαει σιδερα... + Κιβωτιαρα μετα απο 170.000 χλμ!!!! Αισθηση οπως οταν το αγορασα! + Για το support της BMW. Με στηριξε οταν επρεπε. Επομενο αμαξι ? Μαλλον BMW 420D! + Ο Brother εχει το Ζ3, 20 χρονια και 250.000 χλμ και δεν εχει βγαλει τιποτα. το ότι παιρνει φωτια ο κινητηρας καποιες φορες?
armagedwnn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, SeriesX είπε Προσκυνα το ειδωλο! 😁 110-115 άλογα αμάξι εγώ δεν προσκυνάω. Αλλά ο καθένας με τα γούστα του, εσύ καλά κάνεις και νιώθεις έτσι για το αμάξι σου αλλά ότι και να μας πεις εμάς εδώ δεν πρόκειται να το δούμε έτσι.
tutuyo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, armagedwnn είπε 110-115 άλογα αμάξι εγώ δεν προσκυνάω. Αλλά ο καθένας με τα γούστα του, εσύ καλά κάνεις και νιώθεις έτσι για το αμάξι σου αλλά ότι και να μας πεις εμάς εδώ δεν πρόκειται να το δούμε έτσι. LOL τοσα εχει το Κορσακι μου. Και δεν κοστισε 37 χιλιαρικα😃
LabrakisG1992 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, tutuyo είπε LOL τοσα εχει το Κορσακι μου. Και δεν κοστισε 37 χιλιαρικα😃 Ναι αλλά έχει δέρμα στις πόρτες?Angel eyes?
Dantε Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Η μαουνα C4 του πατερα μου εχει τοσα. 110 ιππους μονο σε αγροτικο για το χωραφι θα ανεχομουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα