Lanike71 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Rattlehead είπε Και απλά στην πρώτη σκάλα του κλειδιού(πρώτου γυρίσουμε στην εκκίνηση) αφήνουμε να δουλέψει η αντλία λαδιού και εκκινουμε μόλις ακουστεί το χαρακτηριστικό "τακ" Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό το "τακ", είναι αντλία λαδιού ή βενζίνης; 2
ideal09 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Δυστυχώς η ευτυχώς αυτά παθαίνεις όταν δεν ξέρεις. Την επόμενη φορά θα πάρω και 2η γνώμη. Μπορεί να κλειδωθεί το θέμα εκτός αν χρειαστεί να επαναλάβει μερικές φορές ακόμα ο φίλος οτι πήρε BMW 116D 37.000e. Κάτσε μωρέ, έχει συνέχεια το έργο. Φτάνει μόνο να πεις, σίγα τη κατανάλωση που έχει το diesel-ακι σου. Θα σου αραδιάσει φωτογραφίες ντοκουμέντα απ'το τριπ κομπιουτερ με 4.3 λίτρα Χαλάνδρι- Αιγάλεω και πίσω. Ή, πες για το dpf. Θα σου πεί τι αποτελεσμάτικο σύστημα έχει η bmw του και ότι τον έχει κάνει αναγέννηση 3 φορές. 14 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό το "τακ", είναι αντλία λαδιού ή βενζίνης; Λογικά είναι αντλία καυσίμου καθώς η αντλία λαδιού δουλεύει με τη καδένα/ιμάντα.
thanasisxask Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Rattlehead είπε Και απλά στην πρώτη σκάλα του κλειδιού(πρώτου γυρίσουμε στην εκκίνηση) αφήνουμε να δουλέψει η αντλία λαδιού και εκκινουμε μόλις ακουστεί το χαρακτηριστικό "τακ" Γνώστης μεγάλος...
nemom Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε Γνώστης μεγάλος... Η αλήθεια είναι ότι εκεί που είπε για την αντλία λαδιού σάστισα μήπως δεν τα ξέρω εγώ καλά. 😀
tutuyo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ προβληματίζομαι και για το εξής. Τα νέα αυτοκίνητα παίρνουν από καιρό σε καιρό updates στο λογισμικό τους. Και όσο θα μπαίνουν περισσότερα μπλιμπλικια, θα έχουν και περισσότερα updates. Αυτά νομίζω δεν μπορεί να τα κάνει ο κυρ Μπάμπης, διότι θα είναι διαθέσιμα μόνο στην αντιπροσωπεία, proprietary software κτλ. Ασχέτως εάν έχει τον εξοπλισμό η όχι. Οπότε αν δεν πας αντιπροσωπεία (που οι περισσότεροι μόλις τελειώσει η εγγύηση, πηγαίνουμε εξω) χάνεις το οποίο όφελος Και τέλος, σε ένα υβριδικό, με την πολυπλοκοτητα του, μπορείς να εμπιστεύεσαι τον κυρ Μπάμπη να το συντηρήσει;
nemom Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Το παράδειγμά σου λέγεται Tesla. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που θα γίνονται μόνο σε αντιπροσωπεία, πάντα θα υπάρχουν άλλα πράγματα που θα γίνονται μόνο εκτός, και πολύ συχνά η επισκευή εκτός αντιπροσωπείας θα δημιουργεί θέματα. Σε βάθος χρόνου, έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια. Πάρε παράδειγμα από το right to repair. Είμαστε στην αρχή. 1
tutuyo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειδικά σε υβριδικό, δεν θα εμπιστευομουν να το πάω εκτός Toyota. Δλδ και αν χρειάζεται κάποιο ειδικό χειρισμό ακόμη και για να αλλάξεις τα λαδια λέμε τώρα; Με αυτήν την λογική την παντρεύεσαι την αντιπροσωπεία Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από tutuyo
Rattlehead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό το "τακ", είναι αντλία λαδιού ή βενζίνης; Έχεις turbo, υβριδικό, πετρέλαιο; δες Manual κατασκευαστη 37 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Γνώστης μεγάλος... Οκ ότι πεις εσυ
SeriesX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Dantε είπε 37 χιλιαρικα για ντιζελ 1600... Ποσο πιο πεταμενα λεφτα να δωσεις? Μη ξεκινησω με το τι συνδυασμο αυτοκινητων μπορεις να παρεις με τοσα λεφτα ,για να μετακινεισαι και πιο φθηνα και να εχεις και ενα δευτερο για το χαβαλε σου. Απεχθανομαι κουβαδες μηχανικα με σαλονι απο τα lidl. Αν θες ποιοτητα ανεβαινεις. Εκει θα το πληρωσεις... Εσυ μπορει να πετας και γρυλο να αλλαζεις τα λαδια σου για νου βγει οικονομικα τι να σου πω.... 😁 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από SeriesX
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Και εγω απεχθανομαι σαυρες αυτοκινητα.Να δινω 37 χιλιαρικα και να με παιρνανε hyundai με τα μισα λεφτα.Ντροπη,μακρια απο μας!
SeriesX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εδω υπαρχουν 70.000 ευρω οχημα hybrid lexus που του ριχνει yugo gt! Η κατασταση ειναι κωμικη! O καθε ενας καβαλαει ενα Χιουνται και νομιζει οτι εγινε Παναπουλος! 😁 Χιουνται Accident! 😂 Εδω οι Γιοταδες τογιοταδες, νομιζουν οτι αγοραζουν τεχνολογια και κινουνται σαν τις χελωνες μεσα και εκτος πολης. Εχουν καταφερει με 200 υβριδικα αλογα να ανταλλασουν ταυτοτητες με τους φορτηγατζηδες. 😁 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από SeriesX
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Ενω εσυ ανταλλασεις ταυτοτητες με τα fiat panda 4X4 😂
SeriesX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Ενω εσυ ανταλλασεις ταυτοτητες με τα fiat panda 4X4 😂 Ειπαμε να λεμε αληθειες, εσυ αγορακι μου μαλλον οδηγας αμαξακια απο match box! 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα