Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος Seat Ibiza 1.0 2016 55,000 χιλιόμετρα. Πάω το αμάξι για σέρβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο(έχω ξαναπάει και έμεινα ευχαριστημένος).

Με πέρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι εκτός από λάδια-φίλτρα-μπουζί το αμάξι θέλει και μπαταρία,τακάκια,δίσκους,πολλαπλασιαστή στον 2ο κύλινδρο(δεν έχω αλλάξει ποτέ κάτι απο αυτά)+ πίσω υαλοκαθαριστήρα και πλευρικό φλάς που όντως δεν δούλευε.Σύνολο 560€.

Αναλυτικά:

260€ το σέρβις(λάδια-φίλτρα-μπουζί και πολλαπλασιαστής )

145€ τακάκια-δίσκοι

120€ μπαταρία

21€ πλευρικό φλάς

και κάνα δεκάρικο ο υαλοκαθαριστήρας.

Οι τιμές είναι ΜΕ εργασία ΚΑΙ ΦΠΑ.

Τονίζω οτι προφανώς στο συνεργείο του κυρ-Μπάμπη θα ήταν πιο φθηνά αλλα δεν με ενδιαφέρει.

Απλά θέλω να ξέρω πως σας φαίνονται οι τιμές για εξουσιοδοτημενο συνεργείο μιας και είμαι άσχετος.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από LabrakisG1992
  • Sad 1
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι δώρο Χριστουγέννων , όχι service 

260€ για λάδια - φίλτρα - μπουζί δεν έχω δώσει σε αντιπροσωπεία με τις αντίστοιχες ανεβασμένες τιμές σε καινούργιο αμάξι (Ibiza 2018)

Τηλεφωνείς πίσω και εύχεσαι καλά Χριστούγεννα 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Αυτό είναι δώρο Χριστουγέννων , όχι service 

260€ για λάδια - φίλτρα - μπουζί δεν έχω δώσει σε αντιπροσωπεία με τις αντίστοιχες ανεβασμένες τιμές σε καινούργιο αμάξι (Ibiza 2018)

Τηλεφωνείς πίσω και εύχεσαι καλά Χριστούγεννα 

Δεν μπορώ να μπώ σε αυτή την διαδικασία δυστυχώς χρειάζομαι το αμάξι σήμερα.Απλά θέλω να ξέρω για την επόμενη φορά.Αν μου πιάνουν τον ποπό για να το πω απλά,να μην ξαναπάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

62 ευρώ πλήρωσα προχθές σε εξουσιοδοτημενο για γνήσια λάδια Mercedes 5,5 λίτρα, συν φίλτρο λαδιού και μια ασφάλεια. Τιμή χωρίς εργατικά και ΦΠΑ. 

Τωρα προφανώς στα 260 ευρώ θα σου αλλάξουν όλα τα φίλτρα, άλλα πάλι πολλά είναι. Παρά πολλά. 

21 ευρώ μια λάμπα για φλας;;;; 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmmys είπε

62 ευρώ πλήρωσα προχθές σε εξουσιοδοτημενο για γνήσια λάδια Mercedes 5,5 λίτρα, συν φίλτρο λαδιού και μια ασφάλεια. Τιμή με εργατικά και ΦΠΑ. 

Τωρα προφανώς στα 260 ευρώ θα σου αλλάξουν όλα τα φίλτρα, άλλα πάλι πολλά είναι. Παρά πολλά. 

21 ευρώ μια λάμπα για φλας;;;; 

Όλα τα φίλτρα ναι. Δεν είναι μόνο η λάμπα είναι και το πλαστικό (πλευρικό φλας θυμίζω) γιατι έχει σπάσει και μπαίνουν νερά και καίγεται η λάμπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξουσιοδοτημενο ειναι οποτε προφανως και θα σου πιασουν τον κωλο . 

Σου δωσαν αναλυτικα το κοστος των εργασιασιών -ανταλλακτικών οπως οφειλουν?

Θεωρητικα ναι? μπες στο google και ψαξε ενα ενα τα ανταλλακτικα τι κοστος πανω κατω εχουν και θα βγαλεις ακρη :)

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, visualizer είπε

Εξουσιοδοτημενο ειναι οποτε προφανως και θα σου πιασουν τον κωλο . 

Σου δωσαν αναλυτικα το κοστος των εργασιασιών -ανταλλακτικών οπως οφειλουν?

Ότι γράφω πιο πάνω.

Αναλυτικά όχι γιατί δεν είναι έτοιμο το αμάξι ακόμα μόλις πάω να το πάρω θα τα δω.

Οτι θα με δαγκώσουν είναι σίγουρο,το ήξερα και ήμουν προετοιμασμένος.

Από κει και πέρα έχει να κάνει με το πόσο. Αν το κόστος είναι υψηλό επειδή ειναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο είμαι οκ.Άλλο όμως αυτό και άλλο το πάω να βγάλω όσα μου λείπουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Όλα τα φίλτρα ναι. Δεν είναι μόνο η λάμπα είναι και το πλαστικό (πλευρικό φλας θυμίζω) γιατι έχει σπάσει και μπαίνουν νερά και καίγεται η λάμπα.

Άρα 200+ ευρώ τα 4 φίλτρα,λάδι, αέρας, καυσίμου, καμπίνας και τα μπουζί. Η επίσημη αντιπροσωπεία Mercedes στη Γερμανία με 120 ευρώ την εργατοωρα,λιγότερα έπαιρνε. 

Τα φίλτρα να κάνουν όλα μαζί 35-40 ευρώ, τα μπουζί 40-50 ευρώ. Τα λάδια ένα 50αρικο.Όλα επώνυμες μάρκες, Mann φίλτρα, Bosch μπουζί. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν εξουσιοδοτημενο υποτιθεται θα σου βαλει γνησια τα οποια κοστιζουν αρκετα παραπανω ( οχι οτι ειναι καλυτερα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ) .

Για 1.0 και τις εργασιες που αναφερεις φαινονται αρκετα .. ζητα οπωσδηποτε αναλυτικη λιστα με ανταλακτικα εργασιες κτλπ για να δεις αν αξιζει .

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις . Σε όλα τα ανταλλακτικά μιλάμε για γνήσια . Μέχρι και στο πλευρικό φλας . Ευελπιστώ το απόγευμα να είναι έτοιμο και να ανεβάσω αναλυτικά τι χρεώθηκε ποσό .

Παρένθεση επειδή τώρα το θυμήθηκα λείπει και μια Βίδα στην βάση της μπαταρίας αν κατάλαβα καλά . Είναι και αυτή μέσα στο κόστος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, G30RGE είπε

Μπαταρία 120 ευρώ σας φαίνεται φυσιολογική τιμή?

Eξαρταται για τι μπαταρια μιλαμε , αν δεν δεις τι μπαταρια μπηκε δεν μπορεις να ξερεις .. 

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, visualizer είπε

Eξαρταται για τι μπαταρια μιλαμε !

το ξέρω ότι υπάρχουν μπαταρίες και μπαταρίες. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όμως τα 120 είναι υπερβολικό ποσό. 

• Like 2
Δημοσ.

Γενικοτερα θα συμφωνησω οτι φαινονται υπερβολικα .. με τα μισα παιρνεις μια καλη για 4-5 χρονια αλλα οπως ειπα εξαρταται τι μπαταρια του εβαλαν. Υπαρχουν μπαταριες σε αυτην την τιμη και παραπανω , τωρα τι αποδοση εχουν δεν ξερω γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...