pi314 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, συνέδεσα το κινητό μου σε λάπτοπ (φίλου μου) και έναν δικό μου εξωτερικό δίσκο και έκανα αντιγραφή δεδομένων (για backup) από τον κινητό μου απευθείας στον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Το ερώτημά μου είναι το εξής: μπορεί να έμειναν αρχεία μου (κατά την αντιγραφή) στο λαπτοπ του φίλου μου? Μερικά ή όλα, δεν έχει και τόσο σημασία... Μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από pi314
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Όχι, δεν μένει τίποτα στο pc με αυτήν την αντιγραφή. 1
pi314 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Αυτό συμβαίνει είτε κάνω απλό copy-paste, είτε χρησιμοποιήσω πρόγραμμα (που το ορίζω πάρε τα δεδομένα από το κινητό και μεταφερέ τα στον εξωτερικό σκληρό δίσκο - π.χ. το Dr.Fone) ? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από pi314
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ξέρω για το dr fone αλλά η αντιγραφή δεν χρησιμοποιεί ενδιάμεση αποθήκευση. Λογικά ούτε το fone το κάνει αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Αρκει βεβαια να εχεις κανει αμεση αντιγραφή απο το κινητο στον εξωτερικό δισκο. Και αλλη φορα να αποφεύγεις τετοιες αντιγραφές με ξενους υπολογιστες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα