Heisenbend Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας για την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Διοίκησης Επιχειρήσεων" (ΜΒΑ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώ μια έρευνα με στόχο τη διερεύνηση της εργασιακής συμπεριφοράς. Παρακάτω σας παραθέτω το λινκ του ερωτηματολογίου. Σας παρακαλώ, αν διαθέτετε λίγα λεπτά, να το συμπληρώσετε. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται μόνο σε εργαζόμενους είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Οι απαντήσεις σας είναι άκρως εμπιστευτικές και ανώνυμες. Ερωτηματολόγιο Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας, καλή συνέχεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Done 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έτοιμο και από εμένα! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Liapisftw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Έτοιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m_zaxarias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 done 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Το συμπλήρωσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Εεεετοιιιιμηηηηη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oid259 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Έτοιμο. Καλή επιτυχία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα