Mr_Terror Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Οντως πολυ καλο παιχνιδι.Αξιζει και για αγορα.
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Εγώ που έχω 24αρα(στην πραγματικότητα 10αρα) ούτε να το κατεβάσω δεν προλαβαίνω σε 4 μέρες 😄 αστα να πάνε. και γω 24αρα είχα προσφατα και γελούσα με τα free play days. τώρα έβαλα 100αρα και είδα το φως το αληθινό.
bujam1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως, το Odyssey είναι τώρα στα €14.99 (από €59.99) και με το εκπτωτικό κουπόνι που μόλις έβαλε στο Epic store βγαίνει τελική €4.99. Νομίζω δεν είναι και άσχημα για ένα τέτοιο παιχνίδι! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από bujam1
Zus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, bujam1 είπε Πάντως, το Odyssey είναι τώρα στα €14.99 (από €59.99) και με το εκπτωτικό κουπόνι που μόλις έβαλε στο Epic store βγαίνει τελική €4.99. Νομίζω δεν είναι και άσχημα για ένα τέτοιο παιχνίδι! Τρομερή τιμή αλλά και πάλι νομίζω στα 28€ η Ultimate edition για κάποιον που θέλει να το ξεζουμίσει αξίζει περισσότερο. Τα 2 dlc μόνα τους κοστίζουν 13,50€. 1
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Νομίζω ότι η gold είναι η καλύτερη επιλογή. Αν θυμάμαι καλά η ultimate απλά περιέχει κάποια επιπλέον XP και όπλα. 2
nick_souvlaki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Νομίζω ότι η gold είναι η καλύτερη επιλογή. Αν θυμάμαι καλά η ultimate απλά περιέχει κάποια επιπλέον XP και όπλα. Συμφωνώ. Και εγώ αγόρασα την Gold για PS στα 25ευρώ πριν λίγο καιρό. Καλή τιμή νομίζω.
Zus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Νομίζω ότι η gold είναι η καλύτερη επιλογή. Αν θυμάμαι καλά η ultimate απλά περιέχει κάποια επιπλέον XP και όπλα. Επειδή το έψαξα αρκετά, πλέον η καλύτερη επιλογή είναι base game από epic με το κουπόνι στα 4,99€ και season pass από ubi store στα 16€. Με 21€ έχεις όλο το ουσιαστικό πακέτο χωρίς περιττές φιοριτούρες όπως xp boost και skins. 1
pigos23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Εμενα παντως free play μερες δεν μου εμφανιζει
jimpsar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, pigos23 είπε Εμενα παντως free play μερες δεν μου εμφανιζει Αν εισαι Ps Store , δες στην PS4 εκδοση την standard, λογικα απο κατω γραφει ενα free /trial . Ετσι το ειχε εμενα πχ στο app .
pigos23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Σορυ ξεχασα να το πω...Με xbox one x ειμαι
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μπαίνεις στο store της ms μέσα από το xbox και κάνεις αναζήτηση του παιχνιδιού.
Zus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μία βοήθεια παρακαλώ. Έχω κατεβάσει το free trial και το έχω ψιλολιώσει από Ubisoft Connect. Τώρα το αγόρασα από Epic με το γνωστό κουπόνι. Πώς μπορώ να συνεχίσω να παίζω τη full version χωρίς να χάσω τα saves μέσα από περιβάλλον Connect;
thleorasakias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Zus είπε Μία βοήθεια παρακαλώ. Έχω κατεβάσει το free trial και το έχω ψιλολιώσει από Ubisoft Connect. Τώρα το αγόρασα από Epic με το γνωστό κουπόνι. Πώς μπορώ να συνεχίσω να παίζω τη full version χωρίς να χάσω τα saves μέσα από περιβάλλον Connect; Είχα την ίδια απορία όταν είχα αγοράσει το breakpoint...Το κάνεις εγκατασταση στο epic το τρέχεις μια φορά...μετά πας ubisoft connect πατας στο εικονίδιο του παιχνιδιού και το τρέχεις κανονικα με τα save του. 1
Zus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 11:29 ΠΜ, Gulik είπε Συμφωνώ, πάνω - κάτω. Προτείνεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για δοκιμή, το να τερματιστεί μέσα στο δωρεάν τετραήμερο είναι λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, εφόσον τύχει να έχεις φουλ ελεύθερο χρόνο, για παράδειγμα. Ξεκίνησα να το παίζω από την πρώτη μέρα. Ακατόρθωτο μοίαζει να το τερματίσει κανείς μέσα σε 3 μέρες, μιλάμε για αχανές περιεχόμενο.
Gulik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Zus είπε Ξεκίνησα να το παίζω από την πρώτη μέρα. Ακατόρθωτο μοίαζει να το τερματίσει κανείς μέσα σε 3 μέρες, μιλάμε για αχανές περιεχόμενο. Δεν διαφωνήσω, το έγραψα περισσότερο ως κίνητρο για να το δοκιμάσουν ακόμα κι εκείνοι που δεν έδειχναν αρχικά ενδιαφέρον για το παιχνίδι, τώρα που το πρόσφεραν δωρεάν για τόσες ημέρες. Για μένα προσωπικά, είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και έχω ξοδέψει περίπου 150 ώρες συνολικά (σε 2 play-through). Αυτή τη στιγμή με τις εκπτώσεις αξίζει, εννοείται, και η αγορά του (μαζί με τα όμορφα DLCs). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα